giorgos1966 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 enable το κανεις.το ελληνικα το εγραψα για να μην μου κοψει το φορουμ το μυνημα λογω αγγλικων [/quote Παιδια ολα ενταξει τωρα!!!Το ιδιο θα γραψω κ θα κανω κ στον αλλο υπολογιστη;username κτλ.....; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 οχι στον αλλον υπολογιστη δεν πειραζεις τιποτα.θα πρεπει να βαλεις το καλωδιο και να εχει ιντερνετ.σε δευτερη φαση αφου παιξει κλειδωνεις και το wireless Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 οχι στον αλλον υπολογιστη δεν πειραζεις τιποτα.θα πρεπει να βαλεις το καλωδιο και να εχει ιντερνετ.σε δευτερη φαση αφου παιξει κλειδωνεις και το wireless Ενταξει κ απο αυτον εδω!!! Δεν ξερω εσενα κ τον bill...πως να σας ευχαριστησω.Δεν ξερετε τι καλο μου κανατε βρε παιδια. Οποτε ερθετε Σκοπελο στην Γλωσσα συγκεκριμενα θα χαρω πολυ να σας γνωρισω κ απο κοντα,κ να σας εξυπηρετησω σε οτι χρειαστειτε!!ΣΑς ευχαριστω παρα πολυ φιλοι μου. Εαν κατι δω ελπιζω να με βοηθησετε κ παλι.Οχι βεβαια σαν σημερα που σας τρελανα ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 οτι ειναι πες μας.το βασικο ειναι οτι πρεπει να κλειδωσεις και το ασυρματο.καπου θα εχει καρτελλα wireless και απο εκει η το κλεινεις αμα δεν το θες η βαζεις κλεδωμα αμα δεν ειναι ηδη κλειδωμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peter_pan Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 SUPER OFF TOPIC: Άντε επιτέλους να πάω και εγώ για ύπνο ήρεμος!!! Με είχε φάει το αγχος εδώ και τόση ώρα που παρακολουθώ το θέμα και είχα αγωνία να μάθω το τέλος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 και εγω σε λιγο θα παω για υπνο γιατι απο τις 00¨00 ελεγα θα κοιμηθω και πηγε 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 οτι ειναι πες μας.το βασικο ειναι οτι πρεπει να κλειδωσεις και το ασυρματο.καπου θα εχει καρτελλα wireless και απο εκει η το κλεινεις αμα δεν το θες η βαζεις κλεδωμα αμα δεν ειναι ηδη κλειδωμενο Θα το ψαξω τωρα αυτο που λες.Ξερεις εχω πλεον παθει φοβια!!Τι Χριστουγεννα καναμε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 μπορει να ειναι και κλειδωμενο.λογικα θα λεει για wpa η wpa2 κλειδωμα.αυτο θελουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
peter_pan Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δε παίζεσαι όμως poulinos! Δε το παρατάς για κανένα λόγο και βοηθάς πολύ! Μπράβο σου! Και καληνύχτα απο μένα.Αφού το καταφέρε ο φίλος το modem όλα καλά!Πάμε για ύπνο ήρεμοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δε παίζεσαι όμως poulinos! Δε το παρατάς για κανένα λόγο και βοηθάς πολύ! Μπράβο σου! Και καληνύχτα απο μένα.Αφού το καταφέρε ο φίλος το modem όλα καλά!Πάμε για ύπνο ήρεμοι. bill Που εισαι να δεις που επαιξε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 μπορει να ειναι και κλειδωμενο.λογικα θα λεει για wpa η wpa2 κλειδωμα.αυτο θελουμε. Σας ευχαριστω κ παλι ολους σας φιλοι μου!!Καλο ξημερωμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 αντε καλο ξημερωμα και το πρωι με το καλο τσεκαρε το wireless Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 αντε καλο ξημερωμα και το πρωι με το καλο τσεκαρε το wireless Ενταξει θα το τσεκαρω.Τα λεμε παλι.Καληνυχτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Καληνυχτα.!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δε παίζεσαι όμως poulinos! Δε το παρατάς για κανένα λόγο και βοηθάς πολύ! Μπράβο σου! Και καληνύχτα απο μένα.Αφού το καταφέρε ο φίλος το modem όλα καλά!Πάμε για ύπνο ήρεμοι. Aν δεν ηταν ο poulinos και ο bill,ειδικα αυτα τα παιδια με τις γνωσεις τους,δεν θα εκανα τιποτα απολυτως μονος μου!!Ειχα απο προχθες το βραδυ κ εψαχνα.Ευτυχως που ασχοληθηκανε μαζι μου κ τελος καλο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα