Προς το περιεχόμενο

Ξεκλείδωμα Vigor-2700VG-ADSL2-2-Modem ???

billkolias
Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από bmwm3,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 934
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

και εχει και αναγνωριση οπως γραφει κτλ.

Αν συνδέσεις και το line, τότε έχεις και το voip και το "κανονικό" τηλέφωνο στην ίδια συσκευή. Όταν δέχεσαι κλήσεις, αν είναι στο voip, θα αναψει το πράσινο λαμπάκι, ενώ αν είναι στο κανονικό νούμερο θα ανάψει πορτοκαλί και θα ακουστεί και το ρελεδάκι που αλλάζει θέση. Αντίστοιχα όταν κάνεις κλήσεις, βγαίνουν από το voip από προεπιλογή, πατώντας όμως #0 (ακούγεται και το ρελεδάκι πάλι) βγάζει μέσω του κανονικού τηλεφώνου.

αψογος.εδωσες τον ακριβη ορισμο γιατι και αυτα απο το site της thomson δεν ειναι οτι πιο κατατπιστικο.τα λεει περιγραφικα.βεβαια δεν εχει και πολυ νοημα ολο αυτο εκτος αν εχεις 2 νουμερα και δεν εχεις διπλη καλωδιωση μεσα στο σπιτι

δεν το εχω δοκιμασει ποτε αυτο to feauture αλλα αμα καποιος ενδιαφερεται μπορω να το δοκιμασω.εχω thomson και εχω και voip τηλεφωνο περα απο tdm

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και εχει και αναγνωριση οπως γραφει κτλ.

εδώ δε μου τα λέει και πολύ καλά ο vigor-ας πάντως :S, στο κανονικό τηλέφωνο περνάει την αναγνώριση όποτε το θυμάται σε φαινομενικά τυχαίες περιπτώσεις (ακόμη και από το ίδιο τηλέφωνο, τη μια φορά μπορεί να μου δείξει και την άλλη όχι)

με αλλο firmware??η συσκευη αν την συνδεσεις πανω στο splitter απευθειας χωρις το vigor σου βγαζει παντα αναγνωριση ενω οταν την συνδεεις στο vigor δεν σου βγαζει?γιατι αμα δεν σου βγαζει οταν το συνδεεις κανονικα τοτε ειναι θεμα συσκευης οχι θεμα vigor.εκτος αν εννοεις οτι στο ρουτερ δεν σου βγαζει το τηλεφωνο ενω στο βγαζει στην οθονη του τηλεφωνου.

δεν έχω πολυψαχτεί με firmware (το 2.83 142201 έχω), ναι η συσκευή όταν είναι απευθείας στο splitter, βγάζει πάντα αναγνώριση, όταν είναι στο vigor, βγάζει "όποτε θέλει". Από VoIP >> Phone Settings(advanced) -> Caller ID type, το έχω αφήσει FSK_ETSI (είχα δοκιμάσει από περιέργεια και DTMF, αλλά δεν άλλαξε συμπεριφορά)

edit : Έχω μια υποψία ότι μπορεί να είναι θέμα "παρόχου", στο 1 port είχα την omnivoice, στο άλλο την voipdiscount, με την omnivoice έχω παρατηρήσει ότι περνάει περισσότερες φορές η αναγνώριση.

τοτε μπορει να ειναι θεμα firmware.συμβαινουν αυτα.εχω δει και συσκευες που ακομα και πανω στο splitter μια βγαζουν μια οχι.η εβγαζαν παλια και τωρα σταματησαν.πιθανοτατα εγινε καποιο firmware update στο μηχανημα του voice απο την πλευρα του provider για να λυθουν καποια ζητηματα και χαθηκε η συμβατοτητα με την συσκευη ενω μπορει να διορθωθηκε με αλλες.οποτε περα απο firmware update δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.μπορεις να δοκιμασεις να αλλαξεις φιλτρο πριν παει στο Line του ρουτερ η να αλλαξεις splitter παλι πριν παει στο line του ρουτερ.και εννοειται μην βαλεις φιλτρο πριν το τηλεφωνο αφου θα το εχεις πριν το line.απευθειας στην fxs

Ευχαριστώ για το tip, το πιο απλό δεν είχα δοκιμάσει ;). Φίλτρο δεν έχω, (1 πρίζα-συσκευή στο σπίτι), από τον τοίχο -> splitter ->1)dsl, 2)line (ή αντίστοιχα στο τηλέφωνο απευθείας), με τη λογική ότι το φίλτρο υπάρχει και στο splitter μέσα και για τη συγκεκριμένη συσκευή δε το χρειάζομαι. Θα δοκιμάσω να αλλάξω splitter (αν και ίδια πρέπει να είναι και άλλο ένα που έχω) και αν αλλάξει κάτι προς το καλύτερο θα ενημερώσω :)

το splitter ειναι και φιλτρο μαζι.απλα βαλε ενα αλλο spitter. .ναι στο τηλεφωνο δεν θες εφοσον εχεις βαλει splitter στην αρχη.απλα ελεγα μηπως για καποιο λογο δεν ειχες βαλει στην αρχη και ειχες βαλει απλα φιλτρο πριν το τηλεφωνο οποτε θα ηταν λαθος.δοκιμασε και αλλο splitter μηπως αλλαξει κατι αλλα δυσκολο γενικως.

και ποιος στο ειπε οτι θα συγχρονισει στο line?δεν ειπα οτι ειναι για συγχρονισμο.μπερδεμενη ιστορια το Line στα voip router.μου ειχαν πει περιπου τι ειναι αλλα δεν θυμαμαι.ουτε για isdn ειναι.συνηθως για τα isdn ειναι οι bri.ψηφιακες.

για το PPPoE/PPPoA ελεγα οτι αν το εχεισ dis σε εμενα δεν σιγχρονιζει καθολου.

μαλλων τους περισευαν μερικα clip rj11 και τα εβαλαν... :P

για το PPPoE/PPPoA ελεγα οτι αν το εχεισ dis σε εμενα δεν σιγχρονιζει καθολου.

μαλλων τους περισευαν μερικα clip rj11 και τα εβαλαν... :P

δεν συγχρονιζει η δεν παιρνει ip?εγω θυμαμαι οτι το 2600 απλα δεν παιρνει Ip αλλα συγχρονιζει αφου το Pppoe κτλ δεν εχει σχεση με το συγχρονισμο.δεν περισσευουν τα rj11 clips .τα voip ρουτερ ετσι ειναι.ετσι ειναι και το thomson 784,

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα.Διαβασα σχεδον ολα τα θεματα για το vigor 2700 αλλα εχω μπερδευτει καπως!Βλεπω οτι πολλοι ειχαν διαφορα προβληματα για να εγκαταστησουν το νεο firmware!!Μπορει καποιος φιλος να μου πει συγκεκριμενα τι ακριβως να κανω,(υπαρχουν 2-3 οδηγοι)και ποιο ειναι το τελευταιο firmware που πρεπει να βαλω;(κ σε αυτο δυισταντε οι αποψεις)Καποιοι φιλοι γραφουν οτι εαν ειναι το...81 ειναι προβληματικο το μηχανημα κ δεν παιρνει αλλαγη firmware!!Kαι ειμαι ασχετος με αυτα ρε γ......!!Το περιμενω σημερα μαλλον,κ θα ηθελα να ξερω απο την αρχη τι πρεπει να κανω σωστα.

edit:Ενταξει το συνδεσα.Αφου ξενυχτησα αλλα χαλαλι!!Το firmware ειναι:3.1.1.1_ΑΤ και MAC Address : 00-50-7F-BF-4A-88

Εγω δεν το αλλαξα γιατι οπως μπηκα την πρωτη φορα ετσι μπαινω κ τωρα.Εχει της Altec....

Για αυτο τι συνηστατε;

Επεξ/σία από giorgos1966

Κοιταξαι την 9τη σελιδα το 4ρτο ποστ μου.

Δεν εχεις προβλημα με την mac.

Κοιτα φιλε μεχρι τωρα δεν εχω προβλημα με την συνδεση,ετσι οπως τα περιεγραψα παραπανω!Ειναι υποχρεωτικο να αλλαξω firmware;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...