ducatirulez Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Παλι προβλημα... Περναω isp name:ote,username:...,password:... αλλα δεν μπορει να συγχρονισει(το λαμπαkι adsl αναβοσβηνει πρασινο) και στο status λεει disconected. Τι κανω λαθος,μηπως δεν εγινε σωστα το ξεκλειδωμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Παλι προβλημα... Περναω isp name:ote,username:...,password:... αλλα δεν μπορει να συγχρονισει(το λαμπαkι adsl αναβοσβηνει πρασινο) και στο status λεει disconected. Τι κανω λαθος,μηπως δεν εγινε σωστα το ξεκλειδωμα? το λαμπακι θα πρεπει να σταθεροποιηθει ανεξαρτητα απο τα στοιχεια.β.καντo Reset default. γ.το firmware αν το βλεπεις να γραφει καπου το version η δεν βλεπεις της altec εχει πετυχει.αρκει να μην εχεις περασει για annex b . η εκτος αν εχει θεμα η γραμμη η ασυμβατοτητα.πριν το firmware συγχρονιζε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PowerUser Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Δες στο modulation μήπως έχεις βάλει κάτι άλλο εκτός από Multimode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 μπορει και καρφωτα να δωσει adsl2+.αν και απο default θα πρεπει να του δωσει Multimode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PowerUser Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Μου έχει τύχει μια φορά να βάλω κατά λάθος ADSL2+ Annex M, να μη συγχρονίζει και να ψάχνομαι για αρκετή ώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ducatirulez Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Ειναι στο Multimode... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2011 Μου έχει τύχει μια φορά να βάλω κατά λάθος ADSL2+ Annex M, να μη συγχρονίζει και να ψάχνομαι για αρκετή ώρα... αν ειναι μονο annex m δεν θα συγχρονισει.ειναι μονο για εταιρειες που παιζουν και annex m .διπλασιο upload. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrismarine Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 παλαιότερα είχα αναβαθμίσει ένα της σειράς 80 κανονικά δικό μου ,οπότε προχθές παράγγειλα 1 για έναν φίλο μου ,χωρίς να έχω διαβάσει το νήμα με τις mac address και έπεσα στη σειρά 81 , η συσκευή στο βήμα μετά τον μηδενισμό 001.rst ,δεν ακούει λειτουργιά tftp mode με reset κτλ ,το περίεργο είναι ότι ανάβουν μόνο τα led adsl2+ και lan1 ,και δεν υπάρχει ανταπόκριση ,επίσης δεν ανάβουν πορτοκάλι όλα τα λαν leds όπως συμβαίνει στις συσκευές που είναι brick κάτι άλλο είναι πως φαίνεται η λαν θήρες να βρισκωνται σε λειτουργιά γιατί όταν αλλάζω θήρα στο ethernet cable ανάβει το αντίστοιχο λαν ! υπάρχει κάποιος που το έχει επαναφέρει με jtag ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 και να επαναφερεται δεν εχει νοημα.καλυτερα πισω να σου δωσουν αλλο version αφου δεν εχουν θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrismarine Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 εκτός αυτού ,εάν κάποιος το έχει ανοίξει να δούμε εάν παίρνει να φτιάξουμε συριακή θήρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PowerUser Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Προφανώς δεν το χάλασες (ακόμα), αλλά, όπως είπε ο poulinos, καλύτερα να το αλλάξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ducatirulez Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Εκανα reset default αλλα τιποτα,δεν εχω περασει annex b,λεει draytek και firmware κανονικα. Η γραμμη το προβλημα που εχει ειναι οτι κανει αποσυνδεσεις σχετικα συχνα,δεν το ειχα δοκιμασει πριν το ξεκλειδωσω για να ξερω αν συγχρονιζε. Ασυμβατοτητα vigor με connx εννοεις?Νομιζω εχω διαβασει οτι το δουλευουν και με connx. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lothar Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα, Εχει δοκιμασει κανεις να κανει reset router με MAC που τελειωνει σε BB58? Μη το ξαναμπρικαρω δε λεει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PowerUser Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Οι οδηγίες λένε για το 3ο byte απ'το τέλος. Μόνο αυτό έλεγξε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrismarine Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 εάν είναι να φτιάξουμε μια συγκεντρωτική λίστα με τις mac address που υπάρχει το πρόβλημα πχ σειρά 81 κτλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα