Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση για φορητο ψυγειο.

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα κανω κατι ταξιδια με το αμαξι και θελω να εχω και τροφιμα μαζι μου. Σκεφτομαι να τα βαλω σε ενα φορητο ψυγειακι που εχω. Ειναι απαραιτητες και οι παγοκυστες; Δε θελω να μου τα παγωσει τελειως! Πχ θα εχω τοστακια, δε θελω να τα φαω παγωμενα. Τι λετε;

Δημοσ.

Απαραιτητότατες. Είναι η πηγή ψύξης για το ψυγειάκι, χωρίς τις κυψέλες είναι απλά ένας ισοθερμικός «κουβάς».

Δεν παγώνουν τόσο, μην φοβάσαι. Μαζί με τις κυψέλες θα έχει τόσο κρύο ώστε ίσα να σου διατηρήσει τα τρόφιμα στο ταξίδι. Δεν κρυώνουν παραπάνω.

Δημοσ.

Μαλιστα. Υπαρχει καποιος σωστος τροπος τοποθετησης των παγοκυστων; Εγω ενα ψυγειακι των 10l και θα παρω ακομα ενα μεγαλυτερο των 16-24l. Ποσες παγοκυστες θα χρειαστω στο καθενα και πως ακριβως τις τοποθετω; Επισης ποσες ημερες τις αφηνω στην καταψυξη;

Δημοσ.

Ποσα τοστ θα βαλεις μεσα?

Βαλε την παγοκυστη 1-2 βραδια πριν φυγεις για να παγωσει, εμεις οταν πηγαιναμε ταξιδι, αναλογως τον πατο του ψυγειου βεβαια , βαζαμε 2 μεγαλες κατω[ τον καλυπταν ολο και μια ακομα στη μεση περιπου απτο ψυγειακι , τα συντηρουσε μια χαρα για ενα 12ωρο περιπου και τα αναψυκτικα πχ που μπορει να ακουμπουσαν σε παγοκυστη διατηρουνταν πολυ κρυα!

Δημοσ.

Γιατι δεν περνεις ενα ψυγειακι που δουλευει με ρευμα? Ειδα σημερα στα LIDL με 50Ε. Εχει και ενας φιλος και σε ταξιδακια κανει καλη δουλεια.

Δημοσ.

Και που θα βρισκω πριζα στη παραλια ή στο αμαξι;

Δλδ θελει μονο παγοκυστες κατω και οχι και επανω απο τα τροφιμα, ετσι;

Δημοσ.

Γενικα καλο ειναι να βαλεις και ενα πανω η ενδιαμεσα ξερωγω. Επισης δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα για camping απο μερικες σακουλες παγο και πεταμενες μπυρες-αναψυκτικα μεσα ή κομματι παγου μεγαλο και μπυροποτα, απλα ειναι για ενα βραδυ, οχι για παραπανω.

Δημοσ.

ανάμεσα στα τρόφιμα μπαίνουν οι παγοκύστες, όχι στον πάτο..

επίσης βάζεις και στην κορυφή αν θέλεις (ως γνωστόν ο ψυχρός αέρας είναι βαρύτερος και κατεβαίνει προς τα κάτω..)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...