merciless1991 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Γεια σας παιδια θελω να μου πειτε τι κινητο μπορω να παρω μεχρι 300ε.Η αληθεια ειναι οτι ειδα το sony ericsson xperia x10 οχι το mini το κανονικο και μου αρεσε ειναι καλο η να προτειμησω κατι αλλο?Γιατι στουσς καιρους που ζουμε δεν εχουμε λεφτα για πεταμα...
arxaggelos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Αν τα 300 είναι η απόλυτη οροφή σου, και θέλεις κάτι δυνατό δες το Nexus S στα 299. Αν δεν έχεις τρελές απαιτήσεις, μπορείς να κάνεις εξαιρετική δουλειά και με το Huawei Ideos X5 (δεν το έχω δει, αλλά 190E για τα specs του είναι παραπάνω από μια χαρά, και το έχουν ήδη αρκετά παιδιά εδώ, οπότε στο αντίστοιχο thread θα πάρεις και πληροφορίες).
tsourakis13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Ποιες είναι οι απαιτήσεις σου..!? Δηλαδή γιατί το θες..? βοήθα λίγο για να σε βοηθήσουμε και εμείς! Edit: Arxaggele LOL Αυτά τα 2 θα πρότεινα και εγώ...!!! wow!
merciless1991 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Κοιταξτε για να πω και την αληθεια δεν χερω και πολλα απο κινητα... θα ηθελα να εχει καλο ιντερνετ youtube facebook και τετοια...αλλα να εχει και καλο android
arxaggelos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 ε αυτά τα δύο παίζουν αυτόν τον καιρό, μόλις χαμήλοσαν οι τιμές στα WP7 ξέμεινε στοκ το Nexus Κακό για τη Samsung και τη Google, καλό για όποιον ψάχνει κινητό αυτής της κλάσης αυτήν την εποχή Υπόψιν ότι τα Nexus (και αυτό και το προηγούμενο) είναι ουσιαστικά της Google (απλά το συγκεκριμένο το παραγει η Sammy) πράγμα που σημαίνει ότι είναι το πρώτο που παίρνει τις αναβαθμίσεις γιατί "ράβονται" πάνω του από τη Google. Τώρα, πόσες ακόμη θα πάρει μετά τη 2.3.4, άγνωστο. Δεν ξέρω ούτε καν πόσες πήρε το περσινό.
tsourakis13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Λοιπόν φαντάζομαι από τα λεγόμενά σου πως δεν ξανάχες smartphone...Λοιπόν άκου τι θα κάνεις..! Θα πάρεις τηλέφωνο το Πλαίσιο (για να σιγουρευτείς) και θα ρωτήσεις εάν είναι διαθέσιμο το Nexus S στο κοντινότερο κατάστημα κοντά σου...εάν σου πουν ναι θα πας και θα το αγοράσεις, και θα ΜΗΝΕΙΣ με το στόμα ανοιχτό μόλις το λειτουργήσεις λίγο και σερφάρεις στο net...ΕΑΝ όμως σου που ότι δεν είναι διαθέσιμο θα τους ρωτήσεις πότε θα έρθει για να πας να το πάρεις...Και επειδή δεν νομίζω να έχουν μείνει και πολλά κομμάτια πήγαινε όσο πιο σύντομα μπορείς... Εάν τελικά δεν είναι διαθέσιμο και αρχίσουν τα "μα μου,δεν ξέρω κτλ" αυτοί στο συγκεκριμένο μαγαζί πήγαινε στην WIND και αγόρασε το HUAWEI IDEOS X5...Πολύ καλό, όχι τόσο όμως όσο το Nexus S, αλλά σίγουρα θα σε ικανοποιήσει πλήρως και αυτό...
merciless1991 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δηλαδη το x10 ειναι τοσο μαπα???μου αρεσε εξωτερικα γιαυτο... αλλα τωρα που ειδα τα τεχνικα χαρακτηριστικα του nexus εχω αρχισει να αλλαζο γνωμη... ναι πρωτη φορα θα χρησιμοποιησω smartphone...
tsourakis13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 δεν είναι μάπα, για τις απαιτήσεις σου ίσα ίσα είναι μια χαρά...αλλά αφού παίζουν στην ίδια τιμή συμφέρει πολύ περισσότερο το Nexus..!
barman Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Για οποιον θελει Nexus S και μενει Θεσσαλονικη εχει στο Saturn Δυτικα αρκετα.
merciless1991 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 το easy buy world το nexus το εχει 340 και το x10 το εχει 280...αλλα οκ 60ε βρισκω...με το internet που εχει μπορω να μπαινω να βλεπω live streaming αγωνες???βασικα τωρα που αρχισα να πσαχνω λιγο τα samsung και το i9000 galaxy s καλο ειναι αλλα ειναι καλυτερο το nexus???
tsourakis13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 για live streaming δεν γνωρίζω εγώ, αλλά αν είναι flash θα παίζουν...βρε γιατί να το πάρεις από το easy buy world...? καταρχάς το συγκεκριμένο μοντέλο βγαίνει σε 2 εκδόσεις...με οθόνη S-LCD και με S. AMOLED, η οποία είναι πολύ καλύτερη από την 1η...μπες εδώ και δες τιμές!! βουρ στο Πλαίσιο για να προλάβεις γιατί δεν βλέπω να μένουν και πολλά..!! Υ/Γ: Εάν δεν βρεις διαθέσιμο το Nexus S, πάρε το Galaxy S...τώρα κάνει 325Ε, έχει πέσει πάρα πολύ η τιμή του και αξίζει πολύ...
merciless1991 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 οκ samsung θα παρω αλλα πιο απο τα 2 nexus η galaxy s πιο ειναι καλυτερο???
arxaggelos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 το xperia έχει και διάφορα κλειδώματα αν δεν κάνω λάθος που το καθιστούν όχι ιδιαίτερα δημοφιλές στις online κοινότητες που κάνουν μόντες και λύνουν ποικίλα προβλήματα. Το Galaxy S είναι ακριβώς το αντίθετο και με ασύλληπτη διαφορά, ελάχιστοι πλέον έχουν μείνει με επίσημες rom (οι οποίες είναι έτσι κι αλλιώς πολύ καλές, οπότε φαντάσου). Και τα δύο θα πάρουν gingerbread πολύ σύντομα (νομίζω το nexus την έχει ήδη εδώ και παρά πολύ καιρό). Προσωπικά, με βάση το budget, θα επέλεγα ή το SGS ή το nexus. Το τελευταίο παίζει στα 299 στο πλαίσιο και αλλού, με λίγο ψάξιμο λογικά θα μπορείς να το βρείς και με amoled οθόνη, που είναι cutting edge, θα ξεχάσεις την οθόνη του Χ10 σε χρόνο dt. Αλλά επειδή περί ορέξεως κολοκυθόπιτα, δες τα live σε κάποιο κατάστημα, αν είσαι public ή πλαίσιο ζητά να σου τα συνδέσουν με wifi για να σερφάρεις λίγο, και αν ακόμη προτιμάς το xperia σημαίνει ότι εν τέλει αυτό ήθελες από την αρχή, οπότε μην ψάχνεις άλλο. Προσωπικά το xperia μου φαίνεται χοντρό, αλλά επίσης δεν μου αρέσει και το γραφικό περιβάλλον που έχει προσθέσει η sony ericsson (το timescape). Αλλά όπως είπα, αυτά είναι υποκειμενικά. όσο για το πάνω ερώτημα, είναι απλό: είναι σχεδόν πανομοιότυπα εσωτερικά, οπότε τα δοκιμάζεις, και όποιο σου κάτσει καλύτερα στο χέρι και στο μάτι
merciless1991 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 βασικα δεν ειναι και τοσο μεγαλες οι διαφορες αναμεσα στο nexus και στο galaxy s απο οτι βλεπω εδω στο ιντερνετ... βασικα θα παω να τα δω απο κοντα και θα διαλεξω αν και βλεπω οτι το galaxy s βγενει και σε ασπρο που ειναι το αγαπημενο μου χρωμα...αλλα βλεπουμε...
arxaggelos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Για το χρώμα μην ανησυχείς, υπάρχουν στο ebay πίσω καπάκια ό,τι χρώμα θέλεις. Το δικό μου αυτόν τον καιρό είναι μπλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.