gtr4460 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Γεια σας παιδιά το σκάφτομαι εδώ και καιρό και δεν ξερό να ποστάρω στο σωστό μέρος αυτό που θέλω να πω αλλά θα το πω και ότι γίνει Το insomnia είναι ένα φόρουμ με χιλιάδες χρηστές που ίσως θα μπορούσαν αν ήθελαν να βοηθήσουν άτομα που θα έχουν ανάγκη για αίμα ιατρική βαθειά η ακόμα ακόμα και οικονομική βοήθεια αν αυτό είναι εύθικτο να γίνει ξέρω ότι το ινσομνια είναι κατά κύριο λόγο σαιτ τεχνολογίας αλά αυτό δεν το εμποδίζει ας πούμε να έχει και αλλά τμήματα οπός μπλα μπλα και μουσική επόμενος γιατί να μην έχει και έναν τομέα για έκκλησης ανθρωπιστικής βοήθειας Σας μιλώ πολύ ανοιχτά ως άτομο με κινητικά προβλήματα και ειδικές ανάγκες γιατί τον τελευταίο καιρό μου έχουν κλίσει της πόρτες παρά πολύ στα προβλήματα υγείας που αντιιμετοπιζο και δεν θέλω κανείς να περάσει αυτά που περναο εγώ απλά δείτε το σαν μια πρόταση και τίποτα άλλο ελπίζω να μην πειράξει η πρόταση μου τους admin
Dbzakias2 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 φιλε μου γι αυτον τον λογο υπαρχει και η ενοτητα "μπλα-μπλα" οπου γραφει ο καθενας οτι θελει!
gtr4460 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 πυστευω αν γηνοταν κατι ειδηκο θα ηταν ποιο στοχευμενο και και καλο μηλαμε για χιλιαδες μελη που κανεις απο εμας ισος δεν ξερει την δυναμη που εχει να βοηθεισει
z4rx07 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Εγώ θα προτιμούσα να έχει έναν ενσωματωμένο ορθογράφο σε κάθε ποστ.
gtr4460 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 κακια σε κατι τοσο καλο τη να πω τεσπαα μπορει η ορθογραφια να μην ειναι το φορτε μου αλλα η προθεση μου να βοηθησο ανεξαντλητη απλα αν εισαι μικροψυχος και βγαζεις την κακια σου τοτε χανεις την ουσια του θεματος
Nikosgiann Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Εγώ θα προτιμούσα να έχει έναν ενσωματωμένο ορθογράφο σε κάθε ποστ. κακια σε κατι τοσο καλο τη να πω τεσπαα μπορει η ορθογραφια να μην ειναι το φορτε μου αλλα η προθεση μου να βοηθησο ανεξαντλητη απλα αν εισαι μικροψυχος και βγαζεις την κακια σου τοτε χανεις την ουσια του θεματος pwned
REDODIN7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Εγώ θα προτιμούσα να έχει έναν ενσωματωμένο ορθογράφο σε κάθε ποστ. Εξυπνάδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.