Προς το περιεχόμενο

Android or Windows phone ??? Smartphone or tablet ???

livaspy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα με ενδιαφέρει η αγορά κινητού που να κουβαλάω μαζί μου αλλά και όταν είμαι στην δουλειά μου να μπορώ να σερφάρω άνετα με wifi....Επίσης το θέλω πάντα μαζί μου και σαν gps στο αυτοκίνητο...

Μέχρι στιγμής έχω ένα samsung με windows 6.0 και destinator αλλά με κουράζει η μικρή οθόνη του στο σερφάρισμα και στην πλοήγηση...

Έχετε να μου προτείνετε κάτι μέχρι 300€ που να αναβαθμίζετε...???

π.χ είδα το dell streak 5 στα 300€

το optimus 7 στα 200€

το htc hd7 στα 320€

το samsung galaxy nexus s στα 300€

Έχω μπερδευτεί...Καμμιά πρόταση...

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από αυτά που παραθέτεις για την ώρα θα πήγαινα στο Nexus S που τα κάνει όλα και συμφέρει απίστευτα σε αυτήν την τιμή. Αλλά με οθόνη amoled αν το βρεις. Αν όχι, και βρεις το Galaxy S στα ίδια λεφτά, πάρε εκείνο. Δεν θα αναλύσω γιατί, το έχω πει άπειρες φορές στα σχετικά thread ;)

Καλά φαίνονται τα WP7 και όλοι περιμένουν το περιβόητο Mango Update που θα τα απογειώσει, αλλά ας μην κοροιδευόμαστε, ακόμη δεν βγήκε, δεν ξέρουμε σίγουρα πως θα τρέχει σε παλιότερες συσκευές κάτι που δεν είναι beta (οι σημερινές θα είναι "παλιές" ως τότε) και δεν θα αγόραζα κάτι με βάση εικασίες και ελπίδες, εκτός αν ήμουν ο τύπος που τα αλλάζει σαν τα πουκάμισα. Είμαι σίγουρος ότι τα WP7 θα πάνε πολύ καλά, αλλά με το ρυθμό που αλλάζουν τα κινητά θα αγόραζα αυτό που είναι καλό και στα μέτρα μου εδώ και τώρα. Δηλαδή Android.

Όσο για το streak, δεν μου αρέσουν οι συσκευές χωρίς "ταυτότητα", αν ήθελα μια τόσο μεγάλη οθόνη ντε και καλά, θα κρατούσα ένα απλό και φθηνό κινητό και θα το συνόδευα με ένα καλό και σωστό tablet.

Δημοσ.

Το streak 5 το πασάρουν μεν σαν μικρό tablet, αλλά μου έρχεται υπερβολικά μεγάλο για κινητό και υπερβολικά μικρό για tablet. Δηλαδή θα μου προκαλούσε πρόβλήματα να το "εντάξω" στην καθημερινότητά μου. Ίσως σαν δεύτερη συσκευή αποκλειστικά.

Δημοσ.

Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις αλλά μήπως η samsung το έχει ξεφτιλύσει με τα συνεχόμενα κινητά που βγάζει τα οποία μετά χάνουν άμεσα την αξία τους (π.χ omnia). Μήπως τα htc είναι πιο αξιότιμα...???

Δημοσ.

όποιο και να πάρεις θα χάσει σύντομα μεγάλο μέρος από την αξία του (σε χρήματα) εκτός από το IPhone. Το HTC Desire ακόμη έχει σχετικές υψηλή τιμή, και λοιπόν; Εγώ δεν θα το έπαιρνα με τίποτε πλέον, γιατρό είναι παρωχημένο τεχνικά σε σχέση με την τιμή του. Όποτε όλα αυτά είναι σχετικά.

Δημοσ.

+1 στον αρχαγγελο. Επισεις μην το βλεπεις ετσι το τιμολογιακο. Για σενα αγοραζεις κινητο η για τον επομενο που θα του το πουλησεις? Αγορασε αυτο που θελεις στα χρηματα που θελεις να εισαι εσυ ευχαριστημενος για οσο καιρο το χρησιμοποιησεις και δεν πειραζει αν το δωσεις και 50Ε πιο κατω απο οσο το υπολογιζες μετα απο 2-3 χρονια. Τα λεφτα σου δεν τα χανεις τα επενδυεις.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

φίλε μου έχω ένα htc desire HD με android 2.3 και ένα htc 7 trophy (windows phone). Το ένα το πήρα 500 ευρώ, το άλλο 200. το trophy το χάρηκα περισσότερο. κατα την γνώμη μου τα windows phone, αν και με αρκετές η αλήθεια ελλείψεις (τα mango καταφθάνουν), είναι καλύτερα από το android. μου δίνουν την αίσθηση ενός πιο ποιοτικού και πιο σταθερού λειτουργικού. μου φαίνεται οτι το android έγινε και λίγο μόδα. το desire HD δεν κωλώνει πουθενά (1 gHz επεξεργαστή 768 ram) οτι και να του βάλεις το τρέχει (http://www.youtube.com/watch?v=t5-yO4FOAvI) δοκίμασα και android στο lg optimus one p500 ενός ξάδερφου και μου έσπασε τα νεύρα! δοκίμασε ένα οποιοδήποτε windows phone τηλέφωνο και θα καταλάβεις τι λέω. δεν κολλάει με τίποτα! και υπάρχουν κ καλύτερες συσκευές απο το trophy μου (200 ευρώ!) και απο σοβαρές εταιρίες (htc, samsung, έρχονται και τα nokia) και οχι huawei και zte και κατι άλλα τέτοια...

το iphone δεν χάνει την αξία του γιατί η apple βγάζει μόνο το iphone με iOS. για όποιον θέλει iOS, το iphone είναι μονόδρομος! δεν βγάζει άλλο η εταιρία!! έχεις 700 ευρώ?? πάρε το 4. έχεις 500??? πάρε το 3gs. δεν έχεις?? δεν έχεις iOS, δεν έχεις iphone. Android υπάρχουν απο 150 ευρώ μέχρι όσο πάει, εκατοντάδες συσκευές από δεκάδες εταιρίες.

Δημοσ.

Αν δεν θεωρείς σοβάρες εταιρείες της Huawei και ZTE, είσαι νυχτωμένος.

Απο εκεί και πέρα, το smoothness κατά την πλοήγηση στο menu δεν είναι το μοναδικό κριτήριο για να κρίνεις ένα λειτουργικό

και μια συσκευή.

Στην περίπτωση του φίλου μας, πρέπει να ξεκαθαρίσει για πλατφόρμα ενδιαφέρεται.

Και μην ξεχνάμε την ΠΛΗΡΗ παραμετροποίηση των Android συσκευών.

Δημοσ.

υπαρχει και το optimus 2x αλλα με τοσο βαρια χρηση να ξερεις πως ειτε θα το εχεις με καλωδιο στο αυτοκινητο ειτε θα του παρεις εξτρα μπαταρια.

Ξεκιναει απο 315€ , εχει πολυ καλο gps και σερφαρεις ανετα.

Λογο android εχεις και πολλες επιλογες σε navigators.

Τωρα τι εννοεις "αναβαθμιζετε"?

Σε software εχει ακομα 2.2 επισημα με αγνωστη ημερομηνια 2.3 αν και η μαμα LG υποσχετε την 2.3 απο το μαιο και κανει συνεχεις αναβολες με τελευταια τον Σεπτεμβρη και υποσχεση τον Οκτωβρη.

Δημοσ.

πεσανε στα χερια μου κατι zte (και tablet και κινητο) και μου φανηκαν σαν συσκευες απαράδεκτες. ποιοτητα υλικων χαλια και κολλαγαν απιστευτα.. δεν αξιζουν τα λεφτα σου. οσο για τους χαρακτηρισμους τυπου νυχτωμενος κτλ παρακαλω να μην επαναληφθουν

Δημοσ.

μαλλον το καλο κινητο ειναι αυτο που κατεβαζεις ως επι των πλειστον αχρηστες εφαρμογες, αυτο που σου πλασαρει ο Γερμανος, αυτο που παραμετροποιείται (to windows marketplace εχει λιγες αλλα αξιολογοτατες) και τρεχει angry birds.. οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν εχουν ασχοληθει καν με windows phone και εκφερουν γνωμη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...