Ntinaras Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 δε θα στην πρότεινα για pc, 1ον δεν έχει είσοδο pc ( μόνο με hdmi μπορείς να το συνδέσεις )και 2ον τα Plasma όσο κι αν έχουν προχωρήσει έχουν ακόμα το πρόβλημα του Image retention και τι να το κανεις το dsub αφου το hdmi Ειναι ανωτερο...
marvelakias Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 στα 500e με 2 χρονια εγγυηση κ με αλα 20e +1 χρονος δηλαδη 3. για 520e πρόβλημα του Image retention εχει εξαληφθει οπως κ το στρωσημο στις plasma απο το 2009 . η προσφορα ηταν εξωπραγματικη κ ειδικα για μενα που ανοιγω την tv Μονο για να την συνδεσω μεσω Hdmi να δω ταινιες ...απιαστο ονειρο . δεν την προλαβα παλι Κ δεν συγκρινετε η plasma με τις lcd για να συγκριθει πρεπει να παμε στις lcd τον 1.500e Κ βαλε...
deadp Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Άλλαζε κανάλι κάθε δύο ώρες και... είσαι μια χαρά. Κι αν κοιμηθείς, ρύθμισέ την να κλείνει μόνη της στις δύο ώρες και τέλος.
astymagos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Εκανα παραγγελια κανονικα στα 499 και δεν εχω λαβει μειλ επιβεβεωσης ουτε μειλ να παω να παραλαβω,ουτε ειναι στο ιστορικο μου στο site.παλι καλα που εχω screenshot ολοκληρωσης της παραγγελιας.γινεται να συμβενουν αυτα;;ελεος
Genatos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Εκανα παραγγελια κανονικα στα 499 και δεν εχω λαβει μειλ επιβεβεωσης ουτε μειλ να παω να παραλαβω,ουτε ειναι στο ιστορικο μου στο site.παλι καλα που εχω screenshot ολοκληρωσης της παραγγελιας.γινεται να συμβενουν αυτα;;ελεος Και σε μενα ειχε γινει τοτε με το monitor στα 115Ε, αλλα με πηραν τηλ. και ολα καλα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.