tsourakis13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Λοιπόν, γεια σας μάγκες..! Καιρό ψάχνω να βρω ένα καλό smartphone για να αγοράσω, αλλά κάθε τόσο βγαίνουν όλο και καινούρια και καλύτερα, και δεν μπορώ να αποφασίσω ποιο να πάρω...Έτσι σκέφτηκα να κάνω ότι κάνει και ένας από τους φίλους μου...Να έχω το τωρινό μου κινητό (S.E. W715...μια χαρά είναι το κινητάκι...), και να αγοράσω ένα iPod για να μπαίνω στο internet, να παίζω παιχνίδια, να ανοίγω εφαρμογές κτλ...Γιατί άμα τα κάνω όλα με μια συσκευή(π.χ. ένα με ένα smartphone) με την πολλή χρήση και και τη συνεχή μεταφορά, είναι σίγουρο πως θα μου πέσει κάποια στιγμή κάτω και θα γ@μηθεί...Γι'αυτό και αποφάσισα να πάρω ένα iPod 4th Gen για να κάνω τη δουλειά μου...Έχω όμως υπόψη μου μήπως πάρω τελικά κάποιο smartphone, γιατί καλοβλέπω και το Galaxy S...Ξέρετε όμως εσείς ποια είναι τα μειονεκτήματα του iPod 4G...?
arxaggelos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μια και να καίει: δεν παίρνει sim, άρα ξέχνα το πραγματικό internet εν κινησει*. Έχω κάνει ακριβώς την ίδια σκέψη με εσένα. Τελικά πήρα το SGS. Για την ώρα το χρησιμοποιώ παράλληλα με ένα W810i για λόγους οικονομίας (μεγάλη ιστορία). Εκτός σπιτιού, εξαιρετικά σπάνια με έχει εξυπηρετήσει το wifi, αντίθετα, μπαίνω συνέχεια με 3G. Αν αλλάξουν οι τιμές, θα μεταφέρω εκεί και τη sim για τις κλήσεις μου και τέλος. Αλλά αυτήν τη στιγμή δεν θα βασιζόμουν για ιντερνετ εκτός σπιτιού σε κάτι που δεν έχει 3G. Αυτό με το iPod το κάνει ένας κολλητός μου, που δηλώνει "πλήρως καλυμμένος", αλλά στην πραγματικότητα εννοεί ότι όταν είμαστε έξω τον καλύπτει το WiFi hotspot του δικού μου SGS... :shock: Απλά να ξέρεις ότι μετά το W715 θα πάθεις ένα εργονομικό σοκ λόγω μεγέθους, κάτι που εξαρτάται όμως και από τα χέρια σου. *χωρίς καν να μπω σε περιορισμούς τύπου itunes, έξτρα φορτιστή γιατί μέσα έχει μόνο usb, κλπ.
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Αυτο που ειπε ο Arxaggelos ειναι απολυτως σωστο. Με το ipod θα εχεις ιντερνετ μονο οταν υπαρχει ελευθερο wifi. Δηλαδη οχι οποτε πραγματικα το χρειαστεις/θελησεις. Εχε υποψη σου παντως πως με μια καλη θηκη θα εισαι ασφαλης οσον αφορα το θεμα των πτωσεων. Οποτε ορμα στο Galaxy, η υποστηριξη που εχει αυτο το μοντελο ειναι πραγματικα πολυ καλη, στατιστικα οι οποιες αποριες σου ή ενδεχομενες γκαφες σου, θα εχουν απαντηθει και λυθει αντιστοιχα. Ειναι σημαντικο αυτο ασχετως αν δεν λαμβανεται παντα υποψη... @arxaggelos ακομα γελαω με το σχολιο περι wifi hotspot σου ε
arxaggelos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 storm είναι η πικρή (για τον κολλητό μου) αλήθεια, και ένας τρόπος να γίνει κανείς το επίκεντρο της παρέας :mrgreen:
tsourakis13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Αρχάγγελε είσαι γίγαντας!! thnx fot the help!!! (και σε storm) λέω να το κάνω έτσι τελικά και να πάρω το Galaxy...έχει πολύ καλή υποστήριξη και το έχω δει από κοντά και το έχω λατρέψει...όμως μ'αρέσει και το iPod αλλά στο μέλλον θα εμφανίσει τα μειονεκτήματά του(και δεν έχει και java!)... Υ/Γ: Internet από 3G δεν χρησιμοποιώ ποτέ και δεν νομίζω πως θα μου χρειαστεί ποτέ...(αλήθεια τι πακέτο έχεις arxaggele..!!?)
arxaggelos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Καλά, βάλε μέσα μια sim με data plan, μπες και κα'να δυο φορές από το αστικό ή σε καμιά ουρά μέσα στη βαρεμάρα, και θα σου πω εγώ αν θα σου χρειαστεί ποτέ το 3G Στο κανονικό μου κινητό έχω ένα από τα παλιά απεριόριστα της cosmote (χωρίς ιντερνετ αλλά με σταθερά μέσα, οπότε με συμφέρει), και στο galaxy έκανα το εξής: όταν έληξε η προσφορά της Wind με το 1.5g η σιμ ήταν άχρηστη, οπότε την έκανα Voda CU γιατί εκίνη την περίοδο είχε προσφορά αν έκανες φορητότητα καρτοκινητού δώρο 5 ευρώ αυτόματα κάθε μήνα χωρίς καμία ανανέωση για ένα χρόνο. Με τα τρία ευρώ λοιπόν παίρνω 60mb (δηλαδή 120 εδώ και δύο μήνες, με την έτερη καλοκαιρινή προσφορά) και ουσιαστικά έχω τσάμπα internet για ένα χρόνο και μου μένουν και κάτι ψιλά από το 5ευρο που έτσι κι αλλιώς δεν πληρώνω
tsourakis13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Σου ήρθανε όλα...κουτί..! 60mb το μήνα δεν είναι λίγα..!?
arxaggelos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Εξαρτάται...δεν ενημερώνω και τις εφαρμογές μου με αυτά, ούτε ανοίγω επισυνάψεις, και εννοείται ότι δεν κάνω κανενός είδους streaming (web radio, youtube, κλπ). Για απλό σερφάρισμα είναι οριακά, αλλά για μένα είναι ΟΚ, δεν θα έφταναν σίγουρα, αν ήταν ας πούμε, 30-40 το πολύ.
tsourakis13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Ε καλά όταν είσαι σπίτι χρησιμοποιείς wi-fi, και έξω εάν τύχει ποτέ κανένα unlocked το χρησιμοποιείς για οικονομία...πάντως από το τίποτα αυτά τα 60(120 τώρα)mb μια χαρά είναι για 3Ε, ειδικά όταν είναι και τσαμπέ(η δικιά σου περίπτωση! )
arxaggelos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 ακριβώς. και επειδή με ενδιαφέρουν κυρίως τα email, είναι υπέρ-αρκετά, αν εξαιρέσεις τις επισυνάψεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.