Προς το περιεχόμενο

program gia oloklira dvd

pakhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα περισσοτερα DVD λογω του οτι ειναι μεγαλυτερα απο 5GB θα τα αντιγραφει σε 2 αδεια δισκακια.

Παντως η ολη διαδικασια γινεται αυτοματα.

Υπαρχει το dvdxcopy για αυτη τη δουλεια.

Αν θελεις και καλα να το φτιαχνεις σε ενα αδειο .... υπαρχει το dvd95copy και το dvd2one

Υπαρχει και αλλος τροπος αλλα ειναι για τους τελειομανεις !!

Μελετησε τα guide της doom9.org και θα εισαι ΟΚ.

Δημοσ.

Και εγω ψηφιζω CCE !!!! 9 pass στο τερμα !

Τιποτα καλυτερο. :)

Βεβαια μην ξεχναμε πως δεν ειναι και απλη διαδικασια και γιαυτο δεν προτεινεται στην πλειοψηφια των χρηστων

Δημοσ.

DeathKnight θα ηθελα να σε ρωτησω καποια πραγματα για την VAXP...... (mail)

δοκιμασα και εγω το DVD Shrink και μου αρεσε αρκετα. θα ηθελα ομως να κανω μια ερωτηση: μπορουμε να αλξουμε τα προκαθορισμενα ποστα συμπιεσης; γιατι υπαρχει περιπτωση να χανουμε λιγο χωρο.... to dvd2one νομιζω οτι εκμεταλευεται καλυτερα το μεγεθος των 4,7gb.

υπαρχει δυνατοτητα να βαλω το μενου με τους υποτιτλους και τον ηχο να εμφανιζεται στην αρχη της ταινιας;

αν δεν εχω μενου εισαγωγης μπορω στο dvdplayer (home) να ενεργοποιω και να απενεργοποιω του υποτιτλους;

Δημοσ.

@serres03: Nai mporeis na exeis epilegomenous upotitlous xwris na uparxei menu. Aplws patas diadoxika to koumpi Subtitles sto tilexeiristirio tou DVD sou gia na ftaseis stin epi8umiti epilogi.

Gia na dimiourgiseis menu prepei na kaneis re-author nomizw. Isws na mporeis na ftia3eis ena upotupwdes menu me to IfoEdit alla den to exw psa3ei perissotero.

Δημοσ.
marios1957

said:

Pinnacle Instant Copy,για 100% πάντα συμβατά με ΟΛΑ τα players...

8a symfonhsw 100%

kanei KATAPLHKTIKH DOULEIA

argei ligo se sxesh me ta alla progs

omos to apotelesma einai.... ;-))

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...