mixosse Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 γεια σας εχω wii 4.3Ε και πηρα το chip drivekey το εβαλα και εκανα της ρύθμισης το προβλημα ειναι οτι βαζω αντιγραμμένα και δεν τα παιζει. μπορει να μου πει καποιος τη φταιει ? ευχαριστω
gherudos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Τα drive modchips δεν δουλεύουν στα μαύρα και κόκκινα wiis ούτε στα άσπρα που έχουν 4.3 firmware. Μόνο με softmod θα κάνεις τη δουλειά σου αλλά και πάλι από δισκάκια δεν μπορείς να παίξεις αντίγραφα, μόνο από εξωτερικό σκληρό δίσκο.
mixosse Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 εαν κανω Downgrade γίνετε τιποτα ? δηλαδη τσαμπα το πηρα?
gherudos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Downgrade μπορείς να κάνεις μόνο αν το Wii σου είχε μικρότερη έκδοση κι απλά το αναβάθμισες, θα χρειαστείς ένα από τα 5 γνήσια παιχνίδια τα οποία δεν τα θυμάμαι όλα να στα πω, το Lego Indiana Jones είναι το 1.
mixosse Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 σε ευχαριστω φιλε μου θα κοιταξω μπας και τα βρω γιατι ειναι σχετικα δισκολο
JohnVani18 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Ναί, τζάμπα τα λεφτά για το τσιπάκι.. Άλλα δύο παιχνίδια είναι τα Smash Bros Brawl και Yu-Gi-Oh 5D's Wheelie Breakers.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.