satmen Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 καλησπερα παιδες.μια φιλη μου εχει προβλημα με το λαπτοπ της ειναι καινουργιο το αναβει λεει παει να ξεικινησει και βγαζει μια μπλε οθονη.και στη μπλε οθονη δεν της γραφει τιποτα λεει μια σκετη μπλε οθονη λεει.με ενα φορματ θα διορθωθει η κατασταση ειναι κριμα γιατι ουτε ενα χρονο δεν συμπληρωσε το λαπτοπ
ss13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 καλησπερα παιδες.μια φιλη μου εχει προβλημα με το λαπτοπ της ειναι καινουργιο το αναβει λεει παει να ξεικινησει και βγαζει μια μπλε οθονη.και στη μπλε οθονη δεν της γραφει τιποτα λεει μια σκετη μπλε οθονη λεει.με ενα φορματ θα διορθωθει η κατασταση ειναι κριμα γιατι ουτε ενα χρονο δεν συμπληρωσε το λαπτοπ Βουρ πίσω στην αντιπροσωπεία για να το δουν !!
satmen Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Βουρ πίσω στην αντιπροσωπεία για να το δουν !! καμια αλλη γνωμη?περα απο αυτη?υπαρχει πρειπτωση να πηραχτηκαν τα bios?οποιαδηπποτε γνωμη δεχτη.
SPANK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Αφού ειναι καινούργιο και εχει εγγύηση δεν πειράζει τίποτα και απλα το πάει στην αντιπροσωπεία για έλεγχο και επισκευή. Μπορεί να ειναι οτιδήποτε απο τον σκληρό δίσκο μεχρι το hardware αλλα καλύτερα να μην πειράξετε τίποτα γιατί μπορεί να χάσει την εγγύηση και ειναι κρίμα.
satmen Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Η αποφαση παρθηκε θα το παμε αντιπροσωπεια και καλη υπομονη Υ.Γ ευχαριστω για την βοηθεια.ολους
satmen Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 τελικα η φιλη μου μου ειπε οτι το προβλημα το ελυσε η αληθεια ειναι πως δεν καταλαβα και πως το ελυσε.μου ειπε οτι το ανοιξε το εκλεισε πατησε κατι λεει και δουλεψε. τι εκανε ο θεος και η ψυχη της το ξερει.εκλεισε λεεει κατι και δουλεψε.οποιος καταλαβε καταλαβε
Dbzakias2 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 τελικα η φιλη μου μου ειπε οτι το προβλημα το ελυσε η αληθεια ειναι πως δεν καταλαβα και πως το ελυσε.μου ειπε οτι το ανοιξε το εκλεισε πατησε κατι λεει και δουλεψε. τι εκανε ο θεος και η ψυχη της το ξερει.εκλεισε λεεει κατι και δουλεψε.οποιος καταλαβε καταλαβε ασε φιλε μου καθε μερα τα τραβαω αυτα! απο τα 1000 που θα μου πει ουτε το ενα δεν καταλαβαινω...
satmen Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 δεν καταλαβα.αλλα της ειπα ναι?το εφτιαξες?μπραβο πλυ χερομε.και δεν το τραβηξα αλλο αφου δεν καταλαβα οτι και αν μου ειπε. παει και αυτο.
pc_expert Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 καλησπερα παιδες.μια φιλη μου εχει προβλημα με το λαπτοπ της ειναι καινουργιο το αναβει λεει παει να ξεικινησει και βγαζει μια μπλε οθονη.και στη μπλε οθονη δεν της γραφει τιποτα λεει μια σκετη μπλε οθονη λεει.με ενα φορματ θα διορθωθει η κατασταση ειναι κριμα γιατι ουτε ενα χρονο δεν συμπληρωσε το λαπτοπ H φίλη σου τουλάχιστον λέει?
satmen Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 H φίλη σου τουλάχιστον λέει? αναλογα το ποσο σαβου....μης ειναι ο καθενος η οχι.εμενα παντως ειναι καθαρα φιλη μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.