john6945 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Πρόσφατα απέκτησα το νέο μου pc που έχει τα εξής: case: CoolerMaster CASE Silencio RC-550 psu: Corsair Enthusiast Series TX650 V2 650W 80+ motherboard: Gigabyte MB 990FXA-UD5 cpu: AMD Phenom II X6 1090T cooler:Corsair Hydro Series H60 ram: Corsair Cerulean Blue Vengeance 8GB DDR3-1600 gpu: PNY Nvidia Quadro 600 hdd: 2x Western Digital Caviar Blue WD10EALX 1TB Δεν μπορώ να πω. Για τη βασική δουλειά που προοριζόταν ο υπολογιστής (autocad, 3d studio max, photoshop) την κάνει μια χαρά. Δυστυχώς όμως στα games (όπως ήταν αναμενόμενο... αποδίδει χειρότερα από το προηγούμενο pc με τον e5200 μια ατι 4670). Έψαξα σε forums και είδα κάποιες προσπάθειες για παράλληλη λειτουργία της quadro με το hydra 200 με μια ακόμα gpu (π.χ. την gtx 550) κάτι το οποίο όμως ΔΕ φαίνεται να λειτουργεί. Η απορία που έχω είναι η εξής: Αν αγοράσω και μια gaming gpu (nvidia bέβαια μη γίνει μπάχαλο με τους drivers) μπορώ να την εγκαταστήσεω και αυτή να τις συνδέσω και τις δύο με την οθόνη (με dvi η quadro & hdmi την άλλη gpu) να έχω σαν primary την quadro και όταν θέλω να παίξω κάνα παιχνιδάκι να την κάνω disable και να Bootαρω ξανά με την gaming κάρτα??? Ακούω γνώμες, εμπειρίες και ιδέες!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.