Luxx Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Η μονη διαφορα ειναι το gps ή και κατι αλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Έχει λίγο μικρότερη οθόνη, μονοφωνικό μικρόφωνο και γράφει βίντεο μόνο σε motion jpg (η άλλη κάνει και avc συμπίεση). Το google search για άλλη μια φορά είναι αποκαλυπτικό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pas-pas Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Φορητοτητα και δυνατότητες η panasonic tz10.Α! τελικα δες αν θελεις φωτογραφικη η βιντεοκαμερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Κι εγω παιδια, ειμαι σε κατασταση ιδια με τον φιλο, ψαχνω να βρω φωτογραφικη μηχανη ,μεχρι 200 ευρω ωστε να αρχισω την ερσιτεχνικημου ενασχοληση. Εχω καταλαβει πως σε αυτο το φασμα τιμων, αυτη ειναι η καλυτερη http://www.techradar.com/reviews/cameras-and-camcorders/cameras/compact-cameras/canon-ixus-220-hs-932082/review Τι λετε, καλη επιλογη; Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Kανενας ρε παιδια..; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akisk Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μια χαρά είναι η ixus. Έχω αρκετά καλές εντυπώσεις από ixus φίλων. Ωραίες φωτογραφίες out of the box χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις φωτογραφίας! Αν θες κοίτα και την Samsung wb650 που είναι αρκετά καλή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μια χαρά είναι η ixus. Έχω αρκετά καλές εντυπώσεις από ixus φίλων. Ωραίες φωτογραφίες out of the box χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις φωτογραφίας! Αν θες κοίτα και την Samsung wb650 που είναι αρκετά καλή. Aυτη που παραθετεις κοιταζα χθες βραδυ. Χειροτερη ποιοτητα κι απο την ixus στις photo αν και μοντελο αρκετα ανωτερης κατηγοριας με αλλα πολυ θετικα χαρακτηριστικα ωστοσο οπως το zoom. Με λιγα λογια η καλυτερη που υπαρχει με 200 ευρω θελω να ειναι αυτη που θα παρω και θελω βοηθεια να την εντοπισω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 αμα την βρεις πες μου και εμενα.Ενα μηνα ψαχνω και δεν με ικανοποιει τελειως καμια.Αντε να δουμε τωρα με τις εκπτωσεις μηπως κατεβει κανα μεγαλυτερο μοντελο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Οπως τα λες, οτι λειπει στη μια το εχει η αλλη και αντιστροφα... Θελω ποιοτικες ληψεις πανω απ' ολα. ΒΤW σε αυτο το price tag, η ixus που δειχνω στην προηγουμενη σελιδα ειναι διαμαντακι και πολυ balanced μηχανη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 καλη ειναι αλλα εχω ενα σκαλωμα και θελω κ >10x οπτικο zoom Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Οποιος εχει καποια καλη προταση παρακαλω να ποσταρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luxx Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Βαλε λιγα παραπανω και παρε αυτη που μου προτεινουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Βρηκα και αυτη που θεωτειται εξαιρετικη http://www.photographyblog.com/reviews/sony_cybershot_dsc_hx5_review/conclusion/ + οτι τηρει την προυποθεση σου με το zoom galis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galis Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 εκει τεινω κ γω.Απλα θα περιμενω λιγο γτ πριν μια βδομαδα ειχε 10 ευρω κατω κ τωρα με τις εκπτωσεις εχει περισσοτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoriginal21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Eγω παντως κατα πασα πιθανοτητα για την TZ8 που λεει κι ο Luxx θα παρω. Θετικα απο παντου-κυμαινεται απο 8-10 σε βαθμολογιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.