Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφικη μηχανη μεχρι 200 ευρω;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξερετε καποια καλη φωτογραφικη μηχανη που να μη ξεπερναει τα 200 ευρω; Την θελω να την εχω μαζι με την κοπελα μου να βγαζουμε καμμια φωτογραφια στις διακοπες που θα πηγαινουμε!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

http://www.skroutz.gr/c/434/psifiakes-fotografikes-mhxanes.html?keyphrase=zx3

επισης η μηχανη τραβαει hd βιντεο σε μορφη hvcd lite. μη λαβεις υποψιν σου την περιγραφη του σκρουτζ που λεει κατι βλακειες για 640χ480....δε ξερω τι πινουν εκει περα.

Πολυ φθηνη δεν ειναι αυτη; Δεδομενου οτι εχω και το N8 που βγαζει 12MP φωτος και κορυφαιες, θα ειναι το ιδιο πραγμα.. Κοιτουσαμε με την κοπελα μου καποιες φωτογραφικες της SONY. Μεχρι και στα 220 ευρω ειχαμε δει κατι πολυ καλες.

Δλδ 720p;

ναι 720p

αν θες να βαλεις ακομα λιγα χρηματακια υπαρχει η κορυφαια επιλογη tz10 panasonic

μια παρατηρηση. απο την εμπειρια μου μη κοιτας νικον σε κομπακτ μηχανες κατω των 200ευρω συνηθως δεν εχουν καλο value for money οσο υπαρχει εδω fujifilm panasonic και ισως η canon σε καποια ορισμενα μοντελα.

να σου πω οτι στο budget των 180 ευρω υπαρχουν καλες επιλογες σε σουπερζουμ αν σε ενδιαφερει

Γιατι λες οτι η tz10 panasonic ειναι κορυφαια επιλογη; Επειδη εχει και την λειτουργια GPS; Στην Ελλαδα αποκλειεται να λειτουργει σωστα. Παντως εχει και πολυ καλο οπτικο ζουμ.

Θα συμφωνήσω ότι η tz10 είναι κορυφαία επιλογή.

Όσο για το gps, ακόμα και στη Ζανζιβάρη θα δουλεύει τέλεια, μην ανησυχείς!!

Αποθήκευση γεωγραφικού μήκους και πλάτους στις φωτογραφίες κάνει, όχι πλοήγηση :mrgreen:

Ανεμεσα στην tz10 panasonic και NIKON COOLPIX L120 που δειχνω στο λινκ παραπανω, ποια προτεινετε και γιατι;

Η nikon εχει περισσοτερα MP και πολυ μεγαλυτερο οπτικο ζουμ (21x!) και μου φαινεται καπως πιο επαγγελματικη, δε ξερω..

Απο την αλλη δε πρεπει να εχει και πολυ καλη φορητοτητα, ετσι;

Επισης ποιος ασθητηρας ειναι καλυτερος; Βλεπω οτι υπαρχει Exmor R CMOS, CMOS, CCD, Super HAD CCD. Τι ειναι ολα αυτα;

Είναι τεχνολογίες αισθητήρων και δεν πρέπει να σε απασχολούν.

Τα σημαντικά είναι τα εξής:

Η Panasonic είναι πιο κόμπακτ(103.3 x 59.6 x 32.6mm 210gr vs 109.9 X 76.5 X 78.4mm 430gr) αλλά υστερεί σε zoom(25-300mm vs 25-525mm) όπως διαπίστωσες.

Επίσης η νικον παίρνει κοινές ΑΑ μπαταρίες που μπορείς να αγοράσεις και από περίπτερο αν ξεμείνεις.

Εγώ προσωπικά θα έπαιρνα την panasonic (ακόμα και την tz8), γιατί θα μου έδινε την δυνατότητα να την έχω πάντα στην τσέπη μου. Αν είναι να κουβαλάω τσάντα για μηχανή, τότε παίρνω την dslr μαζί μου σε σάκο και κάνω καλύτερη δουλειά. Η δύναμη της κόμπακτ είναι ότι μπορείς να την έχεις πάντα πάνω σου χωρίς να το αισθάνεσαι. To έξτρα τέλε της nikon 300-525 με αφήνει αδιάφορο, αλλά ίσως κάνει δουλειά για μπανιστήρι στις παραλίες!

Στην panasonic μπορεις να δεις στη μηχανη τα βιντεο που τραβας ή πρεπει να τα μεταφερεις στον υπολογιστη; Παντως πιστευω οτι αρκετα λεφτα δινεις και για το ενσωματωμενο gps που εχει.

Όλες οι μηχανές αναπαράγουν τα αρχεία που δημιουργούν.

Όποια και να διαλέξεις, εύχομαι καλές λήψεις!!

Σε κατι sony cyber-shot ελεγε οτι μπορει να τραβηξει βιντεο, αλλα το βλεπεις στον υπολογιστη.

Τελικα ποια μου προτεινετε; Να κρατησει μερικα χρονακια. Οχι οτι ειμαστε και τιποτα απαιτητικοι χρηστες..

Αλλα να μην ειναι και χειροτερη απο το Nokia N8 που εχω!

Θα προτείνω την Tz-8 που κοστίζει 200 ακριβώς και δεν έχει gps.

Αν δεν σε χαλάει το design και το μέγεθος της nikon, πάρε τη Nikon.

Για το έξτρα zoom μπορώ να σε πείσω δείχνοντας σου στην πράξη την διαφορά που θα έχεις. Lens comparison tool. Βάλε starting 24mm και για τέλος τα 500mm. Κλίκαρε στο 35mm film και παίξε με την μπάρα κάτω από την φωτογραφία.

Θα δεις ότι τα 300 με τα 500 δεν έχουν τόσο μεγάλη διαφορά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...