Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με itunes/ipod touch (το

chill

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν το κυρίως πρόβλημα μου, κάθε φορά που μπαίνω στο itunes και πατάω τον κωδικό μου με στέλνει σε μια σελίδα της apple να τον κάνω reset. Δεν τον έχω πληκτρολογήσει ΠΟΤΕ λάθος εν τω μεταξύ. Τι πράγμα είναι αυτό;

Κατά δεύτερον για κάποιον ανεξήγητο λόγο μερικά από τα κομμάτια που έχω φορτώσει εξαφανίζονται μετά από κάποιο sync. Δεν έχω αλλάξει απολύτως τίποτα στις ρυθμίσεις. Το μόνο κοινό που μπορώ να σκεφτώ σε αυτά τα κομμάτια που χάνονται, είναι ότι δεν υπάρχουν στο itunes. Εννοώ όλα τα άλλα που περνάω συνήθως βρίσκω την σωστή ονομασία από το store για να περάσω εξώφυλλα κλπ. Σε αυτά που χάνονται δεν κάνω κάτι τέτοιο.

Το ipod είναι το 32άρι μοντέλο της προηγούμενης γενιάς, φορτωμένο το 4.3.3. δεν έχω κάνει j/b ποτέ.

Δημοσ.

Για reset μου το εχει κανει και εμενα.Ισως να ειναι προληπτικα μετρα.Καντο δεν εχεις να χασεις κατι..

στο itunes εκει που εμφανιζεται το ipod σου πατα δεξι κλικ πανω του και μετα transfer all purchases

Δημοσ.

Το reset μου το βγάζει ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ φορά που το συνδέω τις τελευταίες ημέρες.......Έχει καταντήσει κουραστικό. Να φανταστείς κάποια app που έχουν βγάλει update τις τελευταίες ημέρες δεν τα έχω αναβαθμίσει.Το θεωρώ εξαιρετικά κουραστικό να μπαίνω σε αυτήν την διαδικασία από εδώ και μπρος κάθε φορά που συνδέομαι.

Και με το trasfer purchases τίποτα........θα τα ξαναπεράσω από την αρχή ok αλλά το θέμα είναι ότι θα μου το ξανακάνει και δεν ξέρω πως να το σταματήσω

Δημοσ.

Επειδή είχα και εγώ παλιά αυτο το πρόβλημα αλλα πήρα μέσω skype στο support στην Αμερική τελικα το φτίαξαμε γιατί κάποιο μπέρδεμα γινόταν με το iCal που είχα στο Mac....

Εχεις mac?

Δημοσ.

Δεν μου έχει ζητήσει ποτέ reset του password, αντιθέτως όμως έχει τύχει κάποιες φορές να μου ζητάει επιβεβαίωση των στοιχείων του λογαριασμού μου (αυτό εννοείς chill?) επειδή λέει συνδέθηκα από άλλη συσκευή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...