tiniakos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Τι λέτε αξίζουν τα 16gb τα επιπλέον 100 ευρώ. Η γυναίκα μου έχει iphone 16gb και έχει κατεβάσει πολλές εφαρμογές αλλά είναι οκ από χωρητικότητα ταινίες όμως δεν έχει μέσα μόνο mp3!
ThanosA Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Αμα εισαι νοικοκυρης και εχεις αυτα που χρειαζεσαι σου φτανουν και σου περισσευουν και mp3 και εφαρμογες..Τωρα 100ευρο επιπλεον για κατι που ισως δεν χρειαστεις ειναι λιγο κριμα..Εγω παντως με φοτος mp3 και apps γεμιζω 10 gb..και μου ειναι υπεραρκετα δεν στερουμε κατι...
Heatspreader Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Καθαρά θέμα τσέπης. Νομίζω πάντως σαν μεταπώληση, χάνεις με το 32άρι τόσο στο iPhone όσο και στο iPad. Γενικότερα σε αυτές τις συσκευές. Ο άλλος θέλει τη συσκευή, δεν τον ενδιαφέρει η χωρητικότητα τόσο.
tiniakos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Ρωτάω γιατί νομίζω ότι στο ipad οι εφαρμογές που τις λέει και hd έχουν μεγαλύτερο μέγεθος ή κάνω λάθος? Και επιπλέον δεν δέχεται usb stick ή sd για επέκταση της μνήμης.
Heatspreader Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Ξέρεις τι γίνεται...? Τι θεωρώ τουλάχιστον... Όταν υπάρχει μία τάξη, έχεις μέσα στη συσκευή ότι χρειάζεσαι, άντε και λίγα περιττά. Το να φορτώσεις μουσική λες και είναι σκληρός δίσκος, δεν έχει να λέει κάτι. Φορτώνεις την αγαπημένη σου Playlist, βάζεις και μερικά Video, Ρίχνεις μία δύο ταινίες και έχεις και κάποιες εφαρμογές που πραγματικά χρησιμοποιείς και όχι για να τις δείχνεις στους φίλους σου. Μετά από λίγο καιρό, λογικά θα έχεις βαρεθεί το συγκεκριμένο Playlist και θα βάλεις άλλο. Δεν υπάρχει λοιπόν λόγος για παραπάνω χώρο ή επέκταση μνήμης. imho...
tiniakos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Συμφωνώ όπως το θέτεις γιατί είχα το archos 101 16gb και ποτέ δεν το γέμισα αλλά δούλευα και usb stick.
tiniakos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δηλαδή τα 100 παραπάνω για την ακρίβεια 90 να τα σκάσω σε θήκη? Ποια να πάρω την πολυουρεθάνη ή τη δερμάτινη?
moure Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δηλαδή τα 100 παραπάνω για την ακρίβεια 90 να τα σκάσω σε θήκη? Ποια να πάρω την πολυουρεθάνη ή τη δερμάτινη? Η γνωμη μου ειναι φιλε να παρεις το 32αρι. Θηκες βρίσκεις πολλες με 20 ευρω δεν ειναι αναγκη να δωσεις 100. Το κακο με το ipad ειναι οτι δεν παιρνει καρτα sd ουτε και εχει θυρα usb για στικακι. Τα 32 γκιγκα για μενα ειναι απαραιτητα για να βαλω μεσα μερικες ταινιες,εφαρμογες και παιχνιδια hd, ebooks και εγγραφα σε pdf.Θα σου πω μονο οτι ενα τευχος απο το πρωτο θεμα ειναι κοντα στα 600 mb. Οποτε αν το διλλημα ειναι 100 ευρω σε θηκη η 100 ευρω για 16 γκιγκα μην το σκεφτεσαι καν....
tiniakos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δεν είπα 90 για θήκη απλά ρωτάω ποια από τις 2 είναι καλύτερη από τις επίσημες τις apple!
elpadrino Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα Εξαρτάται καθαρά απο το τι χρήση θέλεις να κανεις με την συσκευή σου. Αν για παράδειγμα θέλεις να το χρησιμοποιήσεις και για ταινίες τότε νομίζω πως τα 32gb είναι μια χαρά. Είχα το iPad 1 στα 64 gb και πραγματικά δεν κατάφερα ποτέ να το γεμίσω παρόλο που είχα μέσα αρκετές ταινίες, μουσική και εφαρμογές. Έτσι όταν πήγα στο ipad 2 προτίμησα τα 32. Εννοείται πως δεν θα αφήσω μέσα μια ταινία που την εχω δει ή καποιο μεγάλο παιχνιδι που εχω τερματισει για να μου πιάνει χώρο. Τώρα όμως που σκοπεύω να πάω διακοπές όμως και μάλιστα σε camping, τα 32gb είναι αρκετά για να βάλω μέσα μερικές ταινίες και σειρές ή ακόμα και μουσική. Αν και τη μουσική σκοπεύω να την εχω μόνο στο κινητο μου. Επίσης στο θέμα της θήκης εφόσον μιλάμε για το smart cover της Apple καλύτερα να πάρεις την πλαστική και μάλιστα όχι απο Ελλάδα γιατί θεωρώ οτι 45€ έιναι πάρα πολλά! Μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ που πήρα και το δικό μου με 27€ ΜΑΖΙ με τα έξοδα αποστολής και σε μια βδομάδα είχε έρθει! Τις βγάζουν συνεχώς σε προσφορές!
tiniakos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Ευχαριστώ φίλε για τις συμβουλές για τη θήκη. Το ipad 2 θα το πάρω από αγγλία 60 ευρώ πιο φτηνά από Ελλάδα μήπως έχεις κάτι εσύ να προτείνεις?
elpadrino Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Κι εγώ από Αγγλία το πήρα και το δικό μου... όπως και βασικά σχεδόν τα πάντα που έχω πάρει από Apple: Macbook, Mac Pro, iPad κτλ, κτλ.... Και συγκεκριμένα από εδώ. Επίσης υπαρχει και αυτό το το Γερμανικό κατάστημα, αλλά έχει καλύτερες τιμές όσο ανεβαίνεις σε αξία προϊόντος οπότε σε iPad δεν ξέρω αν συμφέρει και τόσο...
elpadrino Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Κι αυτό καλή λύση είναι. Απλά να προσέξεις να είναι αξιόπιστος ο πωλητής!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.