paulchro Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Καλησπερα, εχω μια Philips 221T1SB 22" και το συστημα της υπογραφης και εχω ενα θεμα. Καμια φορα οταν ανοιγω το Pc η οθονη πρασινιζει, αν κλεισω και ξανανοιξω το Monitor φτιαχνει. Τι μπορει να φταιει? Η οθονη η η καρτα γραφικων?
dimitris_pa Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 άσχετο, windows vista έχεις ? έμενα η philips 190wv μόνο εκεί μου έκανε κάτι περίεργα...
paulchro Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 άσχετο, windows vista έχεις ? έμενα η philips 190wv μόνο εκεί μου έκανε κάτι περίεργα... Windows 7 Ultimate εχω.
paulchro Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Πιθανόν να μη κάνει καλή επαφή το βύσμα στη DVI. Το εχω με HDMI. Αν κ αν δεν εκανε καλη επαφη γτ να εφτιαχνε οταν παταγα απλως το κουμπι?
PCharon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Με HDMI δεν είσαι ο πρώτος που ανακαλύπτει αυτό το φαινόμενο. Όταν ανοιγοκλείνεις το σήμα επανασυγχρονίζει και φτιάχνει. Δεν είναι τίποτα, μην αγχώνεσαι.
paulchro Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Με HDMI δεν είσαι ο πρώτος που ανακαλύπτει αυτό το φαινόμενο. Όταν ανοιγοκλείνεις το σήμα επανασυγχρονίζει και φτιάχνει. Δεν είναι τίποτα, μην αγχώνεσαι. Ωραια, χαιρομαι !
PCharon Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Τώρα που θυμάμαι, είχα μια ΑΤΙ κάρτα και όταν συνέδεα δεύτερη οθόνη σε HDMI και την επέλεγα ως επέκταση του desktop, τότε το έκανε πού και πού. Όταν επέλεγα να δείχνει τα ίδια με τη πρώτη οθόνη που ήταν σε DVI τότε δε το έκανε ποτέ. Συνεπώς είχα καταλήξει πως είναι θέμα της κάρτας, αλλά δε μπορούσες να κάνεις κάτι να το αποκλείσεις το φαινόμενο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.