Προς το περιεχόμενο

Apple iPhone 3GS

panathas1908

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορώ να βρω καπου ενα Apple i phone 3gs με περιπου 150 ευρω ή λιγα περισσοτερα λιγα λιγοτερα καινουριο ?? το εψαξα και στο ebay υπαρχουν ομως το δικο μου προβλημα ειναι οτι αυριο κατατασσομαι στο στρατο και σε αυτα η δημοπρασια λιγη μετα απο τουλαχιστον 2 μερες ...και μια απορια σε μια δημοπρασια στο ebay βαλω προσφορα και το παρει αλλος με περισσοτερα λεφτα τελικα ..εγω τα λεφτα μου θα τα παρω πισω ετσι????

Δημοσ.
και μια απορια σε μια δημοπρασια στο ebay βαλω προσφορα και το παρει αλλος με περισσοτερα λεφτα τελικα ..εγω τα λεφτα μου θα τα παρω πισω ετσι????
Ναι, βασικα δεν πληρωνεις για να πονταρεις σε μια δημοπρασια, απλα δεσμευεσαι πως οταν τελειωσει αν εισαι ο highest bidder θα χρειαστει να πληρωσεις το ποσο που εχεις δηλωσει
Δημοσ.
Δημοσ.

Όλα αυτά στέλνονται μόνο αμερική. Ίσως αν στείλεις μύνημα στους πωλητές και τους ρωτήσεις μπορέσει κάποιος να το στείλει Ελλάδα αλλά σε κάθε περίπτωση λάβε υπόψη και τα έξοδα εκτελωνισμού.

Δημοσ.

μαλιστα τωρα το προσεξα ..περιπου ποσα βγαινουν τα εξοδα εκτελωνισμου?? συγγνωμη αλλα οπως καταλαβατε ειμαι ασχετος επι του θεματος

Δημοσ.

Δεν μπορείς να πάρεις σίγουρη απάντηση για τα έξοδα εκτελωνισμού , ειναι στην ευχέρια του υπαλλήλου που θα ειναι στο αεροδρόμιο, μπορεί δηλαδή να χρειαστεί να πληρώσεις 100 150 euro.

Δεν ξέρω αν αξίζει το ρίσκο

Δημοσ.

http://cgi.ebay.co.uk/Apple-iPhone-3G-8GB-Black-O2-IE-Smartphone-/150632812196?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item23126a4ea4#ht_500wt_949

σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω αυτο εδω(πανω) ή αυτο(κατω)

http://cgi.ebay.co.uk/Apple-iPhone-3GS-8GB-Black-O2-Smartphone-/250852967352?pt=UK_Mobile_Phones&hash=item3a680083b8#ht_500wt_949

..ειναι κανονικα i phone οπως γραφει χωρις προβληματα και καινουρια ετσι???

Δημοσ.

Μακριά απο το επάνω γιατι δεν ξέρω αν πρόσεξες αυτο εδώ αλλα [ Seller information Member ID crooks18ryan ( Feedback score of 0 ) ] μπορείς βέβαια και να ειναι η πρώτη του πώληση αλλα αν ειμουν εγώ θα το απέριπτα αμέσως.

Όσο για το αλλο ναι καλή τιμή και εχει και 100 % feedback αλλα επειδή απο τοι βλέπω ειναι στο δίκτυο της O2 ενδέχεται να ειναι κλειδωμένο εκει και να θέλει jailbreak για να παίξει ελλάδα.

Πάντως προσοχή λίγο τι αγοράζουμε και απο ποιούς γιατι ειμαι σίγουρος οτι στο πρώτο δεν ειχες δεις καν το Seller information

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...