ColdFusion Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Καρμεν πηγα να βαλω τους 11.7 και αρχισανε τα οργανα! Θυμασαι τοτε που σου εκανε κατι τρελα και εβγαζε λαθος στην εγκασταση. Ε ακριβος τα ιδια. Φορματ δεν παιζει να κανω διοτι βαριεμαι να περασω τα παντα απο την αρχη. Ειχε κανεις παρομοιο προβλημα?
karmen1983 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Καρμεν πηγα να βαλω τους 11.7 και αρχισανε τα οργανα! Θυμασαι τοτε που σου εκανε κατι τρελα και εβγαζε λαθος στην εγκασταση. Ε ακριβος τα ιδια. Φορματ δεν παιζει να κανω διοτι βαριεμαι να περασω τα παντα απο την αρχη. Ειχε κανεις παρομοιο προβλημα? Φοίβο δεν τους περνάει καθόλου ή στο Log file σου βγάζει κάτι για C++ 2010? Γιατί αν είναι αυτό που λέω δες εδώ http://www.insomnia.gr/topic/402056-amd-catalyst-drivers/page__view__findpost__p__4177654 και το ποστ μου 118
ColdFusion Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Αν και τωρα δεν ειμαι στο σπιτι θυμαμαι οτι ελεγε κατι για install failure αλλα το παραξενο ειναι οτι φενεται να εχει γινει σωστα η εγκατασταση. Τι σκαλωμα εφαγε δεν ξερω.....
karmen1983 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Αν και τωρα δεν ειμαι στο σπιτι θυμαμαι οτι ελεγε κατι για install failure αλλα το παραξενο ειναι οτι φενεται να εχει γινει σωστα η εγκατασταση. Τι σκαλωμα εφαγε δεν ξερω..... Στο τέλος που θα σου γράψει view log file πάτα το και δες σε ποιο σημείο γράφει Fail Με μπλε γράμματα... Λογικά είναι αυτό που σου λέω. Και απλά και εσύ σαν κι εμένα έχεις νεότερη έκδοση μέσα του C++ 2010 και δε το περνάει... Αν φαίνεται η οθόνη σου σε κανονική ανάλυση έχουν περαστεί... Οταν είχα εγώ το πρόβλημα δεν τελείωνε η εγκατάσταση... Δες το και πες μου...
jordan23 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 atiman uninstaller http://www.thelab.gr/kartes-grafikon/atiman-catalyst-uninstaller_software-78824.html
orlox Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2011 Ενα αρχαίο σοφό Βαβυλωνιακο ρητό λέει "Αν δουλεύει μην το πειράζεις"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.