Προς το περιεχόμενο

[SOLVED] 6950 to 6970 Κολλήματα

karmen1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sorry αλλά έλειπα :P

Γε θανούλη είπαμε θα την ανεβάσω την κάρτα και άλλο και ας καεί :P

Storm ναι ρε τα έχει τα 4,2Ghz απλά θέλω ένα συνδυασμό για να πετύχω κάτι (ξέρει ο θάνος) που μας έχει ζορίσει λίγο αλλά θα βρεθεί :devil:

Να τα ξαναπουμε οτι δεν μπορεις να την ανεβασεις αλλο?οι μνημες δεν πανε παραπανω,αρχιζουν και σε κοβουν.

Ο πυρηνας θα θελει ρευμα για παραπανω αλλα δεν μπορουμε να δωσουμε ρευμα ειπαμε.ασε που θα ανεβουν και οι πολυ καλες θερμοκρασιες που εχεις.

Μια χαρα ειναι η καρτα ετσι οπως ειναι.

Storm φιλαρακι,εφτασε ο καιρος ε?αντε με το καλο.

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να τα ξαναπουμε οτι δεν μπορεις να την ανεβασεις αλλο?οι μνημες δεν πανε παραπανω,αρχιζουν και σε κοβουν.

Ο πυρηνας θα θελει ρευμα για παραπανω αλλα δεν μπορουμε να δωσουμε ρευμα ειπαμε.ασε που θα ανεβουν και οι πολυ καλες θερμοκρασιες που εχεις.

Μια χαρα ειναι η καρτα ετσι οπως ειναι.

Storm φιλαρακι,εφτασε ο καιρος ε?αντε με το καλο.

Και όμως μπορώ να τις δώσω ρεύμα :P :devil:

Δημοσ.

Και όμως μπορώ να τις δώσω ρεύμα :P :devil:

και επειδη μπορεις σημαινει πως πρεπει και να της δωσεις ρευμα? μια χαρα ειναι η καρτα εκει που ειναι... τωρα δοκιμασε να ανεβασεις το υπολοιπο συστημα cpu μνημες μητρικη οσο παει παντα χωρις πολλα ρευματα φιλεναδα :-D

Δημοσ.

και επειδη μπορεις σημαινει πως πρεπει και να της δωσεις ρευμα? μια χαρα ειναι η καρτα εκει που ειναι... τωρα δοκιμασε να ανεβασεις το υπολοιπο συστημα cpu μνημες μητρικη οσο παει παντα χωρις πολλα ρευματα φιλεναδα :-D

Το εκανε αυτο χθες αλλα χωρις το bold που σου εβαλα πιο πανω.

Δημοσ.

Αν καεί κάηκε κακό δικό της θα κάνει όχι δικό μου :devil:

και μετα τρεχα να κανεις rma. α ρε ξυλο που θελετε καλοκαιριατικα.. εξω λιωνει ο τζιτζικας και αντι για μπανιο στην θαλασσα εσεις καθεστε και λιωνετε τα μηχανηματα... :lol: Θανο ειδες το bench που μου ειχες ζητησει?

Δημοσ.

και μετα τρεχα να κανεις rma. α ρε ξυλο που θελετε καλοκαιριατικα.. εξω λιωνει ο τζιτζικας και αντι για μπανιο στην θαλασσα εσεις καθεστε και λιωνετε τα μηχανηματα... :lol: Θανο ειδες το bench που μου ειχες ζητησει?

Αφού το αφεντικό δεν δίνει άδεια ρε :P

Ε κάτι πρέπει να λιώσει μαζί μου :devil:

Δημοσ.

Ναι φιλε,εσυ την ειδες την απαντηση που σου εδωσα?? :devil:

Δημοσ.

Αφού το αφεντικό δεν δίνει άδεια ρε

για να βγουμε απο την κριση πρεπει να θυσιάσουμε τα αφεντικά μας, συμφωνεις; :devil: :devil:

Δημοσ.

για να βγουμε απο την κριση πρεπει να θυσιάσουμε τα αφεντικά μας, συμφωνεις; :devil: :devil:

E όχι και να ΜΕ θυσιάσω ρε :P

Δημοσ.

διαβασα το θεμα και το δοκιμασα στο δικο μου και εχω ακριβως το ιδιο θεμα!

οταν το παω γρηγορα κολλαει 1-2 εκατοστα πριν την πανω αριστερη γωνια!

εχω την 5850 extr. να βαλω το hotfix?

Δημοσ.

Κανονικά θα έπρεπε να το έχεις ΗΔΗ δοκιμάσει και να μας έλεγες μετά αν δούλεψε ή όχι :mrgreen:

Και για να κάνω κι εγώ το ίδιο, τα προβλήματά μου με τα BSODs μετά από sleep-mode (λόγω DP σύνδεσης) τελείωσαν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...