Thanos1972 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Sorry αλλά έλειπα Γε θανούλη είπαμε θα την ανεβάσω την κάρτα και άλλο και ας καεί Storm ναι ρε τα έχει τα 4,2Ghz απλά θέλω ένα συνδυασμό για να πετύχω κάτι (ξέρει ο θάνος) που μας έχει ζορίσει λίγο αλλά θα βρεθεί Να τα ξαναπουμε οτι δεν μπορεις να την ανεβασεις αλλο?οι μνημες δεν πανε παραπανω,αρχιζουν και σε κοβουν. Ο πυρηνας θα θελει ρευμα για παραπανω αλλα δεν μπορουμε να δωσουμε ρευμα ειπαμε.ασε που θα ανεβουν και οι πολυ καλες θερμοκρασιες που εχεις. Μια χαρα ειναι η καρτα ετσι οπως ειναι. Storm φιλαρακι,εφτασε ο καιρος ε?αντε με το καλο.
karmen1983 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Να τα ξαναπουμε οτι δεν μπορεις να την ανεβασεις αλλο?οι μνημες δεν πανε παραπανω,αρχιζουν και σε κοβουν. Ο πυρηνας θα θελει ρευμα για παραπανω αλλα δεν μπορουμε να δωσουμε ρευμα ειπαμε.ασε που θα ανεβουν και οι πολυ καλες θερμοκρασιες που εχεις. Μια χαρα ειναι η καρτα ετσι οπως ειναι. Storm φιλαρακι,εφτασε ο καιρος ε?αντε με το καλο. Και όμως μπορώ να τις δώσω ρεύμα
STORM1978 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Και όμως μπορώ να τις δώσω ρεύμα και επειδη μπορεις σημαινει πως πρεπει και να της δωσεις ρευμα? μια χαρα ειναι η καρτα εκει που ειναι... τωρα δοκιμασε να ανεβασεις το υπολοιπο συστημα cpu μνημες μητρικη οσο παει παντα χωρις πολλα ρευματα φιλεναδα
Thanos1972 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 και επειδη μπορεις σημαινει πως πρεπει και να της δωσεις ρευμα? μια χαρα ειναι η καρτα εκει που ειναι... τωρα δοκιμασε να ανεβασεις το υπολοιπο συστημα cpu μνημες μητρικη οσο παει παντα χωρις πολλα ρευματα φιλεναδα Το εκανε αυτο χθες αλλα χωρις το bold που σου εβαλα πιο πανω.
karmen1983 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Αν καεί κάηκε κακό δικό της θα κάνει όχι δικό μου
STORM1978 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Αν καεί κάηκε κακό δικό της θα κάνει όχι δικό μου και μετα τρεχα να κανεις rma. α ρε ξυλο που θελετε καλοκαιριατικα.. εξω λιωνει ο τζιτζικας και αντι για μπανιο στην θαλασσα εσεις καθεστε και λιωνετε τα μηχανηματα... Θανο ειδες το bench που μου ειχες ζητησει?
karmen1983 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 και μετα τρεχα να κανεις rma. α ρε ξυλο που θελετε καλοκαιριατικα.. εξω λιωνει ο τζιτζικας και αντι για μπανιο στην θαλασσα εσεις καθεστε και λιωνετε τα μηχανηματα... Θανο ειδες το bench που μου ειχες ζητησει? Αφού το αφεντικό δεν δίνει άδεια ρε Ε κάτι πρέπει να λιώσει μαζί μου
Thanos1972 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 και μετα τρεχα να κανεις rma. α ρε ξυλο που θελετε καλοκαιριατικα.. εξω λιωνει ο τζιτζικας και αντι για μπανιο στην θαλασσα εσεις καθεστε και λιωνετε τα μηχανηματα... Θανο ειδες το bench που μου ειχες ζητησει? Ναι φιλε,εσυ την ειδες την απαντηση που σου εδωσα??
Dbzakias2 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Αφού το αφεντικό δεν δίνει άδεια ρε για να βγουμε απο την κριση πρεπει να θυσιάσουμε τα αφεντικά μας, συμφωνεις; :devil:
karmen1983 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 για να βγουμε απο την κριση πρεπει να θυσιάσουμε τα αφεντικά μας, συμφωνεις; :devil: E όχι και να ΜΕ θυσιάσω ρε
Dbzakias2 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 E όχι και να ΜΕ θυσιάσω ρε εσυ; οχι βεβαια! οι υπάλληλοί σου ομως μπορουν...
poedeer7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 διαβασα το θεμα και το δοκιμασα στο δικο μου και εχω ακριβως το ιδιο θεμα! οταν το παω γρηγορα κολλαει 1-2 εκατοστα πριν την πανω αριστερη γωνια! εχω την 5850 extr. να βαλω το hotfix?
ninos30 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Κανονικά θα έπρεπε να το έχεις ΗΔΗ δοκιμάσει και να μας έλεγες μετά αν δούλεψε ή όχι Και για να κάνω κι εγώ το ίδιο, τα προβλήματά μου με τα BSODs μετά από sleep-mode (λόγω DP σύνδεσης) τελείωσαν.
poedeer7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 να πω την αληθεια βαριομουν λιγο και δε με ενοχλουσε πολυ..... edit:solved
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.