Προς το περιεχόμενο

[SOLVED] 6950 to 6970 Κολλήματα

karmen1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι δες και safe-mode όπου ο driver δεν δουλεύει.

Αν δεν στο κάνει, μετά θα δοκίμασα να τον ξηλώσω, driver-sweeper και normal-boot όπου θα δουλέψει το PC με τον standard driver. Αν δεν το κάνει και πάλι, σημαίνει πως κάπου κάνει conflict ο driver με κάτι άλλο. Κάτι διάβασα ότι και το CCC κάνει μαμακίες. Ίσως μετά να βάλεις μόνο driver χωρίς CCC.

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Rafail μιλάμε από χθες μαζί. Το έχει κάνει και αυτό. Στην αρχή είχε κολήματα άλλα παίξαμε λίγο με το Afterburner και τα έλυσε. Προς το παρόν ψάχνει να βρει τα όρια του OCing του PC της. Τώρα παίζει stock αλλά έχει αυτήν την βλακεία με το mouse

Δημοσ.

Ναι δες και safe-mode όπου ο driver δεν δουλεύει.

Αν δεν στο κάνει, μετά θα δοκίμασα να τον ξηλώσω, driver-sweeper και normal-boot όπου θα δουλέψει το PC με τον standard driver. Αν δεν το κάνει και πάλι, σημαίνει πως κάπου κάνει conflict ο driver με κάτι άλλο. Κάτι διάβασα ότι και το CCC κάνει μαμακίες. Ίσως μετά να βάλεις μόνο driver χωρίς CCC.

Ελα σε safe mode δεν το κάνει... Αυτό που λες για ξήλωμα... Όταν τους ξήλωσα όντως δεν το έκανε...

Άρε καρμεν τη άλλο θα τραβήξεις ........;

Λεπον για δοκίμασε και ένα furmark να δεις πως θα συμπεριφερθεί και εκεί

Μισό να σου ανεβάσω και τέτοιο γεεεε :P

Δημοσ.

Ωραία. Εντοπίζουμε σιγά-σιγά το πρόβλημα. Βάλε driver χωρίς το CCC (catalyst Control Center) και δες τι κάνει τότε

Δημοσ.

Έκτος από τα κολλήματα λεω μήπως πήγε κάτι στραβά με το ξεκλείδωμα,O/C και άρχισε να βγάζει αντιφακτ κτλ ....

Ωραία. Εντοπίζουμε σιγά-σιγά το πρόβλημα. Βάλε driver χωρίς το CCC (catalyst Control Center) και δες τι κάνει τότε

Επειδή μάλλον θα σε ρωτήσει πως γίνεται πας από την διαχείριση συσκευών :lol: :P

Δημοσ.

Κάνε μου και μια χάρη. Δοκίμασε και αυτόν τον driver. Υπάρχουν κάποια θέματα με BSODs με τον 11.6 (κι εγώ τα έχω μετά από Sleep-Mode μία στις τρεις φορές). Οπότε μπορεί να έχει και άλλα θέματα. Mouse problems έχουν εμφανιστεί κι άλλες φορές με Catalyst Drivers

http://downloads.guru3d.com/AMD-Catalyst-11.5b-Hotfix-driver-download-2722.html

Επειδή μάλλον θα σε ρωτήσει πως γίνεται πας από την διαχείριση συσκευών :lol: :P

Γίνεσαι κακός :devil:

Δημοσ.

Κάνε μου και μια χάρη. Δοκίμασε και αυτόν τον driver. Υπάρχουν κάποια θέματα με BSODs με τον 11.6 (κι εγώ τα έχω μετά από Sleep-Mode μία στις τρεις φορές).

http://downloads.guru3d.com/AMD-Catalyst-11.5b-Hotfix-driver-download-2722.html

ok απεγκατάσταση με driver sweeper και βάζω αυτό έτσι;

ραφ εδώ είσαι

furmark.png

Uploaded with ImageShack.us

Δημοσ.

άμα στο ξανά βγάλει πατα ένα φορματ χωρίς να είσαι συνδεδεμένη στο ίντερνετ και βάλε τους βασικούς drivers (από ένα "καθαρό" φλασακι etc) και θα είσαι κομπλέ...

Δημοσ.

Γίνεσαι κακός :devil:

:devil: :devil:

Από οτι φαίνεται η καρτουλα δεν έχει πρόβλημα γιατί θα έβγαζε αντιφακτ κτλ οπότε συνεχίζεις με αυτά που σου είπε ο ninos30 B)

Δημοσ.

άμα στο ξανά βγάλει πατα ένα φορματ χωρίς να είσαι συνδεδεμένη στο ίντερνετ και βάλε τους βασικούς drivers (από ένα "καθαρό" φλασακι etc) και θα είσαι κομπλέ...

Βρε βάρεσα και φορμάτ λέμε...

Παίδες το λινκ απο guru δεν λειτουργεί για τσεκάρετε. Μην έχω και άλλο πρόβλημα

Δε το είδα αυτό καθίκιιιιιιιιιι

Δημοσ.

Βρε βάρεσα και φορμάτ λέμε...

Παίδες το λινκ απο guru δεν λειτουργεί για τσεκάρετε. Μην έχω και άλλο πρόβλημα

Δε το είδα αυτό καθίκιιιιιιιιιι

Σε μένα δουλεύει μια χαρά το link .

Θες να στο ανεβάσω στο ραπιτ ;

Πλακιτσα να πέρνα ευχαρίστα η ώρα :P

Δημοσ.

Karmen νομίζω κάτι τέτοιο είναι. Ψάχνοντας στα AMD forums έπεσα πάνω σε αυτό από έναν administrator:

Are you using HDMI or DP as connection between your card and the display?

If so go with 11.5b until AMD has this issue fixed.

Εγώ είμαι με DP κι εσύ αν δεν κάνω λάθος με HDMI...

Δημοσ.

Karmen νομίζω κάτι τέτοιο είναι. Ψάχνοντας στα AMD forums έπεσα πάνω σε αυτό από έναν administrator:

Εγώ είμαι με DP κι εσύ αν δεν κάνω λάθος με HDMI...

Το HDMI δεν δούλεψε χθες αν θυμάσαι. Εχω βάλει αντάπτορα DVI στην κάρτα και πάνω σε αυτόν καλώδιο VGA που πάει στην TV

Σε μένα δουλεύει μια χαρά το link .

Θες να στο ανεβάσω στο ραπιτ ;

Πλακιτσα να πέρνα ευχαρίστα η ώρα :P

οκ κατεβάζω την πρώτη φορά πήρα error

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...