Προς το περιεχόμενο

[SOLVED] 6950 to 6970 Κολλήματα

karmen1983

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από όλα έχω :P

Εμένα δεν μου κάθεται για Mouse γι' αυτό και δεν δοκίμασα. Αν ήταν θέμα mouse Γιατί κόλλησε στο Benchmark?

Αλλά δοκιμάζω τώρα

για το κόλλημα στο benchmark μπορούν να ευθύνονται πολλά!

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To Benchmark έχει να κάνει με το OC είπαμε. Volt σήκωσες στην CPU? Stock voltage δεν παει στα 4 giga η CPU

Λεπόν δοκίμασα και άλλο Mouse και τίποτα τα γίδια και τα πρόβατα...

Είχα σηκώσει vcore ναι 1,4V για τα 4GHz τώρα είμαι με default σε όλα μέχρι και στην κάρτα... Τα γύρισα όλα πριν το φορμάτ

Δημοσ.

Λεπόν δοκίμασα και άλλο Mouse και τίποτα τα γίδια και τα πρόβατα...

Είχα σηκώσει vcore ναι 1,4V για τα 4GHz τώρα είμαι με default σε όλα μέχρι και στην κάρτα... Τα γύρισα όλα πριν το φορμάτ

εκανες το auto adjustment που σου ειπα πριν; ειχα παρομοιο προβλημα και μου το εφτιαξε!

Δημοσ.

εκανες το auto adjustment που σου ειπα πριν; ειχα παρομοιο προβλημα και μου το εφτιαξε!

Εβλεπες κανονικά ΟΛΗ την οθόνη σου και σε ένα σημείο δεν πήγαινε το Mouse; Η απλά έχανες καμιά λωρίδα;

Με ποιον driver είσαι. Latest? Ή αυτόν που είχε το CD?

Ρίξε μια ματιά και εδώ: http://theitbros.com/ati-drivers-11-5-mouse-lag

Drivers ΔΕΝ έβαλα από cd από εδώ κατέβασα

http://sites.amd.com/us/game/downloads/Pages/radeon_win7-64.aspx

Δημοσ.

Εβλεπες κανονικά ΟΛΗ την οθόνη σου και σε ένα σημείο δεν πήγαινε το Mouse; Η απλά έχανες καμιά λωρίδα;

στη δεξια πλευρα της οθονης μου ενω την εδειχνε δεν πηγαινε το mouse! εμενε λιγο πιο πισω!

Δημοσ.

Εκανα και Uncheck στο Enable pointer shadow δεν άλλαξε κάτι. Μισό να κάνω και ένα restart μπας και........

edit: Τίποτα και με το restart...

Δημοσ.

Να σου πω και κάτι άλλο χαζό. Συνεχίζεις να έχεις συνδεδεμένη και την LG στο σύστημα? ΔΛΔ dual-monitor?

Αν ναι, δοκίμασε να την αποσυνδέσεις/απενεργοποιήσεις. Ίσως να χρειαστεί πάλι restart

Δημοσ.

Εκανα και Uncheck στο Enable pointer shadow δεν άλλαξε κάτι. Μισό να κάνω και ένα restart μπας και........

edit: Τίποτα και με το restart...

auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment auto adjustment

Δημοσ.

Να σου πω και κάτι άλλο χαζό. Συνεχίζεις να έχεις συνδεδεμένη και την LG στο σύστημα? ΔΛΔ dual-monitor?

Αν ναι, δοκίμασε να την αποσυνδέσεις/απενεργοποιήσεις. Ίσως να χρειαστεί πάλι restart

Nino ένα Monitor ¨εχω επάνω τη LG m2762D και μόλις έφαγε και ένα factory reset η οθόνη...

Ψάχνω βρε DBzakia να βρω που είναι αυτό που λες...

Δημοσ.

Ναι με 1600χ900 το κάνει πάλι. Να δω και σε safe mode?

ποια κάρτα γραφικών έχεις ?

Τίτλος 6950 την gigabyte συγκεκριμένα

Δημοσ.

Ναι με 1600χ900 το κάνει πάλι. Να δω και σε safe mode?

Τίτλος 6950 την gigabyte συγκεκριμένα

...ναι, ηθελα να πω απο ποια εταιρια....

δες σε safe-mode και πες μας.....

edit: το ειδα και απο την υπογραφη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...