geram Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Παιδιά καλημέρα, Θέλω να αγοράσω ένα workstation laptop και διαβάζοντας εδώ στο forum είδα ότι πρέπει να στραφώ σε DELL Precision ή HP Elitebook ή LENOVO Thinkpad. Θέλω να είναι στις 15 περίπου ίντσες. Βρήκα αυτά: Dell™ Precision™ M4600 http://premier.dell.com/content/products/productdetails.aspx/precision-m4600?c=gr&l=el&s=pad&cs=RC1078530&~oid=gr~el~500092~pauto_wm4600n1~~ HP EliteBook 8560w (LG664EA) http://h10010.www1.hp.com/wwpc/gr/el/sm/WF06b/321957-321957-64295-4307559-4307559-5071171-5135188.html Και από LENOVO τίποτα. Το DELL βλέπω ότι μπορώ να το παραγγείλω. Το HP που μπορώ να το βρω; Τι προτείνετε από τα δύο; Υπάρχει αντίστοιχο LENOVO; Μου αρέσει που το DELL έχει προεγκατεστημένο linux. Δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα με το HP με τους οδηγούς; Ευχαριστώ.
yiannhsp Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Αν το θέλεις για δουλειά σου προτείνω το ΗΡ με κλειστά μάτια , είναι το καλύτερο με διαφορά και με 3 χρόνια φουλ εγγύηση . Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα με τους οδηγούς , είχα 8710W και 8530W άψογα εργαλεία . Το 8560W (LG664EA) πρέπει να είναι καινούργιο και γιαυτό δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα. Υπάρχει και αυτό HP EliteBook 8560w (LG660EA) και αυτό HP EliteBook 8560w (LG663EA) . Αν επιμένεις σε αυτό που βρήκες ρώτα στο κατάστημα που από ότι βλέπω τα φέρνει για το πότε θα το φέρει .
geram Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δυστυχώς αυτό το κατάστημα μάλλον έχει κλείσει γιατί ο browser δεν το ανοίγει
yiannhsp Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δυστυχώς αυτό το κατάστημα μάλλον έχει κλείσει γιατί ο browser δεν το ανοίγει Έχει ένα τηλέφωνο πάρε και ρώτα καλύτερα.
ektor7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Ρε παιδιά,τι είναι το workstatio,τι διαφορά έχουν από τα άλλα λαπτοπ και σε ποιους απευθύνονται?
Giorgos09 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Ρε παιδιά,τι είναι το workstatio,τι διαφορά έχουν από τα άλλα λαπτοπ και σε ποιους απευθύνονται? Εχουναι μεγαλυτερη αντοχη σε αντιξοες συνθηκες. Δηλαδη μπορεις να το παρεις στην οικοδομη στο εργοταξιο στα καμινετα και παει λεγοντας. Ακομα και στην παραλια.
ektor7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δηλαδή όλη η φιλοσοφία είναι στην αντοχή και στη ποιότητα!Σε όλα τα υπόλοιπα, είναι το ίδιο με τα απλά λαπτοπ! Οποταν κάποιος επαγγελματίας που δουλεύει σε ένα ασφαλές περιβάλλον, μπορεί να βολευτεί και με τα κανονικά μοντέλα? Και κάτι άλλο,δεν υπάρχουν μοντέλα,μη επαγγελματικών σειρών,που να είναι εξίσου ανθεκτικά και ποιοτικά?
yiannhsp Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Ρε παιδιά,τι είναι το workstatio,τι διαφορά έχουν από τα άλλα λαπτοπ και σε ποιους απευθύνονται? Είναι επαγγελματικά λάπτοπ κυρίως για αρχιτέκτονες και σχεδιαστές , γιαυτό έχουν ειδικές κάρτες γραφικών ματ οθόνη . Απευθύνονται επίσης και σε επαγγελματίες που μετακινούνται συνέχεια και θέλουν έναν αξιόπιστο φορητό με αντοχές σε πεσίματα και χτυπήματα χωρίς να κινδυνεύουν τα αποθηκευμένα στοιχεία μέσα στον σκληρό . Η ποιότητα κατασκευής τους είναι ανώτερη από τα κοινά λάπτοπ . Φαντάσου έναν επαγγελματία των κατασκευών να χρησιμοποιεί τον φορητό μέσα σε ένα εργοτάξιο με σκόνες ασταθές περιβάλλον συχνά μεγάλες ή και μικρές θερμοκρασίες και πολλές φορές να υπάρχουν και πιτσιλιές υγρών. Ε σε όλα αυτά το ΗΡ workstation δεν έχει πρόβλημα . Έχει αδιάβροχο πληκτρολόγιο g-shok σκληρό δίσκο και εν λειτουργία να το ρίξεις από 2μ δεν παθαίνει τίποτα . Κάνε σε οπουδήποτε λάπτοπ αυτό που κάνει ο Ιάπωνας στο ΗΡ HP EliteBook Demo .Δες ποιότητα κατασκευής HP Business Notebook PCs - Reliability πληρεί τα στάνταρτ του Αμερικανικού στρατού . Η αξιοπιστία είναι το ζητούμενο για αυτούς που πληρώνουν για αυτά τα λάπτοπ . Δηλαδή όλη η φιλοσοφία είναι στην αντοχή και στη ποιότητα!Σε όλα τα υπόλοιπα, είναι το ίδιο με τα απλά λαπτοπ! Οποταν κάποιος επαγγελματίας που δουλεύει σε ένα ασφαλές περιβάλλον, μπορεί να βολευτεί και με τα κανονικά μοντέλα? Και κάτι άλλο,δεν υπάρχουν μοντέλα,μη επαγγελματικών σειρών,που να είναι εξίσου ανθεκτικά και ποιοτικά? Όπως σε όλα τα εργαλεία , άλλο τα επαγγελματικά και άλλο τα οικιακά εργαλεία , από τρυπάνια και συλλογές Γερμανικών και Γαλλικών κλειδιών μέχρι κατσαρόλες και μπλέντερ .
ektor7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Εν κατακλείδι, απευθύνεται σε γραφίστες κ σε επαγγελματίες με υψηλό ρίσκο για ατυχήματα! Και για τη δεύτερη κατηγορία, βασικά μόνο της HP είναι κατάλληλα! Οκ, πήρα το ποϊντ! Βλέποντας το βίντεο,δεν εντυπωσιάστηκα ιδιαίτερα! Δε είναι και καμιά φιλοσοφία να κατασκευάσει μια εταιρεία κάτι τέτοιο! Προσέχεις απλά τα υλικά και μέσα την σωστή οργάνωση, ένα καλό και πολλές φορές,απλό μηχανισμό που να απορροφάει τους κραδασμούς της πτώσης και τα παρτς να είναι καλά και γερά τοποθετημένα! Γνωρίζοντας κ κάποια πράγματα από φυσική,με την τοποθέτηση της γυάλινης πλακάς, αύξησε την επιφάνεια και έτσι μειώθηκε η πίεση ή μεταφέρθηκε από το κέντρο στο γύρο ανθεκτικό πλαίσιο του λαπτοπ!Σ'αυτη τη περίπτωση αν το μεταλλικό πλαίσιο τις οθόνης και της βάσης είναι γερο,με ένα σωστό τρόπο τοποθετημένο, τότε δε θα εξασκηθεί καμία ιδιαίτερη πίεση στο κέντρο της οθόνη και στο εσωτερικό του λαπτοπ! Από την άλλη,θα ήθελα να δω,τι θα γινόταν αν ο τύπος ανέβαινε πατώντας στο κέντρο του λαπτοπ, χωρίς την γυάλινη πλάκα και χωρίς να έχει κανένα επιπρόσθετο βάρος! Δε το υποτιμώ, αλλά γνώμη μου,δεν είναι και κανένας άθλος να κατασκευαστεί! Και αξίζει για μένα, ούτως η άλλως τα λεφτα του!!! Γιατί μπορεί να μην είναι δύσκολο να σχεδιαστεί και κατασκευαστεί, αλλά γενικά, όλη η κατασκευή κοστίζει πολύ περισσότερο,απ'οτι στα άλλα λαπτοπ!!!
jtheogr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Εκτος ολων αυτων που αναφερατε για τα επαγγελματικα λαπτοπ να συμπληρωσω οτι φορανε ναι μεν τους ιδιους επεξεργαστες με αλλα πολυ φθηνοτερα μοντελα αλλα εχουν εντελως αλλα board απο θεμα σχεδιασμου ελεγχου ποιοτητας και αντοχης υλικων. Επισης εχουν πολυ μεγαλυτερο χρονο ζωης απο ολα τα υπολοιπα και πολυ μικρη συχνοτητα βλαβων. Τα χρησιμοποιουν ολα τα επαγγελματα που θελουν ενα λαπτοπ που δεν θα τους αφησει και θα εχει καλη υποστηριξη.
geram Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Το παραπάνω ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί και πάλι. Τους ρώτησα αν μπορούν να μου φέρουν το μοντέλλο που θέλω και περιμένω απάντηση. Αναρωτιέμαι όμως γιατί με παρόμοιο configuration το dell precision είναι αρκετά πιό ακριβό. Υπάρχει κάποια απάντηση σε αυτό ή είναι μόνο θέμα εταιρείας; Ευχαριστώ.
jtheogr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Τους ρωτησες τιμη για το hp ; Πολυ φθηνο δειχνει
geram Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Τους ρωτησες τιμη για το hp ; Πολυ φθηνο δειχνει http://www.e-experts.gr/hp-elitebook-8560w-lg662ea-p-1111.html Λες να έχουν κάνει λάθος; Πάντως ακόμη δεν έχω βρει κάπου thinkpad σειρά w
eko13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Τι γνωμη εχετε για αυτο? http://www.msystems.gr/index.php?category=1142&product=9123 Ειναι παλιο απο οτι καταλαβαινω (vista μεσα!) και υστερει σε γραφικα (αν και απο λετε δεν θα εχει προβλημα σε autocad) αλλα εχω διαβασει πολυ καλες κριτικες, εχει τα παντα απο θυρες (ακομα και μοντεμ ) και δινουν και 3 χρονια εγγυηση! Ειμαι του επαγγελματος δεν εχω αναγκη απο κατι επαγγελματικο, αλλα στο αμεσο μελλον ποτε δεν ξερεις... Ελεγα να παρω κατι πιο "παιχνιδιαρικο" γυρω στα 400...
yiannhsp Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Τι γνωμη εχετε για αυτο? http://www.msystems.gr/index.php?category=1142&product=9123 Ειναι παλιο απο οτι καταλαβαινω (vista μεσα!) και υστερει σε γραφικα (αν και απο λετε δεν θα εχει προβλημα σε autocad) αλλα εχω διαβασει πολυ καλες κριτικες, εχει τα παντα απο θυρες (ακομα και μοντεμ ) και δινουν και 3 χρονια εγγυηση! Ειμαι του επαγγελματος δεν εχω αναγκη απο κατι επαγγελματικο, αλλα στο αμεσο μελλον ποτε δεν ξερεις... Ελεγα να παρω κατι πιο "παιχνιδιαρικο" γυρω στα 400... Με τα ίδια λεφτά τέτοια ποιότητα και 3 χρόνια εγγύηση δεν βρίσκεις , τα αξίζει τα 490ευρό . Παίζει και καινούργια παιχνίδια με μεσαία και χαμηλή ανάλυση , στα παλιότερα τα πάει καλύτερα , σύμφωνα πάντα με το http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.