Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα

Δε μιλαω για linksys-cisco, αλλα για cisco-cisco

Εχει 2 μοντελα φθηνα το rv110 & rv120. 60 kai 130 ευρα αντιστοιχα στη small business κατηγορια

http://www.cisco.com...comparison.html

οσο βλεπω ειναι σκετα ρουτερ οχι adsl router οποτε πρεπει να εχει και adsl router για να συνδεσει αυτο.:(

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γενικά ποια ειναι η άποψη σας για αγορά cisco router αν κάποια στιγμή έχεις βάλεις στην άκρη χρήματα και λες να πάρω ενα καλό router , αξίζει απο θέμα απόδοσης ?

Γιατί εντάξει τα χρήματα θα ειναι αρκετά αλλα cisco ειναι αυτο.

Δημοσ.

εγω δεν θα τα εδινα παντως. vigor για μενα που εχεις.σου εστειλα και Pm.ολα τα αρχεια rapidshare χωρις download manager.max 1300 kilobytes/sec me wireless.13 Mbit sync εδω που ειμαι τωρα.το ρουτερ ανοιγει κανονικα σελιδες με μικρη καθυστερηση και δεν εχει κολλησει για την ωρα.

Δημοσ.

adsl modem router ειναι. εχουν και wan εισοδο και τα 2

γιατι δεν βλεπω να λενε καπου για adsl????.

επισης με 60 ευρω που κανουν απορω αν θα εχουν καν cli.και ποση μνημη θα εχουν κτλ.χειροτερο και απο Linksys το κοβω.τα 876 παντως που δεν ειναι καν ασυρματο εχει 400+

και επισης http://www.cisco.com/en/US/prod/collateral/routers/ps9923/ps10852/DS_C78-590161-00.html

δεν βλεπω πουθενα adsl Υποδοχη.μονο wan εχει στο πισω μερος.

Δημοσ.

Οσο αφορά τα ζητήματα που αντιμετωπίζω με τα πολλά αρχεία δεν ξέρω τι να πώ για κάποιο λόγο μπουκώνει η γραμή η το router ορισμένες φορές οχι πάντα πάντως με ενα ειμαι μια χαρά

Δημοσ.

οπως εγραψα και με Pm σε ενα δοκιμη με καλωδιο ethernet Πανω σε ρουτερ 784 πετυχα με explorer και με Mozilla με ενα αρχειο χωρις download manager περι τα 700-800 kilobytes/sec κατεβασμα.(αρκετα κοντα στο full(1100-1200).Σe wireless ισως θεμα λαπτοπ και εδω το Max ανα αρχειο ηταν 200-250 αν και στο συνολο μπορουσα να πετυχω 1 mbyte.παντωςσε καμια περιπτωση δεν κολλησε το ρουτερκαι συνεχιζα να ανοιγω σελιδες κανονικα.

Δημοσ.

πες αποτελεσματα να δουμε. ekana μια δοκιμη ακομα.με καλωδιο αν βαλω να κατεβουν ολα τα αρχεια απο explorer κολλαει ο explorer και μου κατεβαζει μονο το ενα αρχειο και τα αλλα μενουν κολλημενα ενω ανοιγω σελιδες και email κανονικα.μαλλον βλακεια του explorer 8.σε Mozilla εννοειται οτι δεν γινεται αυτο το προβλημα.αρα δεν ειναι του ροτυερ αλλα του explorer αυτο.βεβαια οπως ειπα το ρουτερ δεν κολαει παρολο που κολλανε τα αρχεια.οτι και να ανοιξω παιζει κανονικα.

Δημοσ.

Λοιπόν 5 αρχεία σε ubuntu απο firefox για περίπου 2 ώρες δοκιμών και δεν εχει πέσει η σύνδεση , so far so good, θα ακολουθήσουν και αλλα downloads και θα ενημερώσω

Δημοσ.

Λοιπόν 5 αρχεία σε ubuntu απο firefox για περίπου 2 ώρες δοκιμών και δεν εχει πέσει η σύνδεση , so far so good, θα ακολουθήσουν και αλλα downloads και θα ενημερώσω

οταν ησουν σε windows απλα κολλαγε το ρουτερ?αν περιμενες λιγο δεν επανερχοταν?επισης λαμπακι δεν εσβηνε να υποθεσω ε??

Δημοσ.

Όχι απλα πάγωνε η σύνδεση δεν έσβηνε κανέναν λαμπάκι στο router ουτε έκλεινε και φυσικά δεν επανερχόταν αν δεν του εκανα restart

Δημοσ.

οποιος θέλει να κάνει σοβαρή δουλειά στο internet φτιάχνει ένα dedicated linux pc για router/firewall/gateway. Άδικα πάνε τα λεφτά στα cisco και σε ότι άλλο. Υπάρχουν πολύ καλά distros για αυτη την συγκεκριμένη δουλειά που κάνουν πράγματα που κανένα έτοιμο router δεν τα κάνει.

Δημοσ.

Ναι αλλα υπαρχουν ρουτερ φιλε τα οποια με DDRT - tomato - open wag, τα κανεις εσυ dedicated router/firewall/gateways και παιζουν και πολυ καλυτερα απο το σεταπ που γραφεις εσυ, μιας και ειναι κατι που το ανακαλυψαμε πριν 15 χρονια ολοι εδω εμεις και τα αλλαξαμε ακολουθωντας το τροπο που σου γραφω.

Μη προσπαθεις να κανεις επιδειξη εδω φιλε και μπορεις τη γνωση σου, απλα να τη παραχωρησεις μιας και δεν εχεις αμεσες ωφελειες απο εδω μεσα. Ωφελειες μπορει να εχεις μονο απο το αφεντικο σου.

Αν καθομασταν εδω ολοι να γραφουμε θεωριες και ιστοριες για αγριους, εχω δει εδω μεσα καμια 20ρια ατομα που φτιαχνουν wiki.

Για σενα το λεω αν με καταλαβαινεις επειδη σε βλεπω και γραφεις τα ιδια και τα ιδια απο δω και απο κει.

Για αυτο λοιπον μη κατηγορεις καποιους που ΔΕΝ κανουν καποια πραγματα. Η μαγκια ειναι να τους πεις εσυ πως θα το κανουν. Αυτη ειναι η μαγκια και οχι αυτο που κανεις εσυ.

Με το συμπαθειο κιολας

Δημοσ.

Όχι απλα πάγωνε η σύνδεση δεν έσβηνε κανέναν λαμπάκι στο router ουτε έκλεινε και φυσικά δεν επανερχόταν αν δεν του εκανα restart

ακομα και στο vigor Πολυ παραξενο

οποιος θέλει να κάνει σοβαρή δουλειά στο internet φτιάχνει ένα dedicated linux pc για router/firewall/gateway. Άδικα πάνε τα λεφτά στα cisco και σε ότι άλλο. Υπάρχουν πολύ καλά distros για αυτη την συγκεκριμένη δουλειά που κάνουν πράγματα που κανένα έτοιμο router δεν τα κάνει.

με 100 watt καταναλωση και .για Home use δηλαδη δεν αξιζει καν.γιατι ενα ρουτερ δεν τρωει ουτε 10 watt.και ποσα ατομα ξερουν να στο στησουν?ελαχιστα ατομα.και κανονικα ουτε το vigor θα πρεπε να κολλαει οταν γινεται αυτο γιατι εγω εχω thomson και δεν κολλαει καν.

β.αν ηταν ετσι κανεις δεν θα ειχε cisco αλλα σε ολες τις εταιρειες που παω cisco εχουν ολοι.οκ μπορει να βγει πιο φτηνα απο cisco αλλα και παλι ποσοι ξερουν να το σεταρουν??

Ναι αλλα υπαρχουν ρουτερ φιλε τα οποια με DDRT - tomato - open wag, τα κανεις εσυ dedicated router/firewall/gateways και παιζουν και πολυ καλυτερα απο το σεταπ που γραφεις εσυ, μιας και ειναι κατι που το ανακαλυψαμε πριν 15 χρονια ολοι εδω εμεις και τα αλλαξαμε ακολουθωντας το τροπο που σου γραφω.

Μη προσπαθεις να κανεις επιδειξη εδω φιλε και μπορεις τη γνωση σου, απλα να τη παραχωρησεις μιας και δεν εχεις αμεσες ωφελειες απο εδω μεσα. Ωφελειες μπορει να εχεις μονο απο το αφεντικο σου.

Αν καθομασταν εδω ολοι να γραφουμε θεωριες και ιστοριες για αγριους, εχω δει εδω μεσα καμια 20ρια ατομα που φτιαχνουν wiki.

Για σενα το λεω αν με καταλαβαινεις επειδη σε βλεπω και γραφεις τα ιδια και τα ιδια απο δω και απο κει.

Για αυτο λοιπον μη κατηγορεις καποιους που ΔΕΝ κανουν καποια πραγματα. Η μαγκια ειναι να τους πεις εσυ πως θα το κανουν. Αυτη ειναι η μαγκια και οχι αυτο που κανεις εσυ.

Με το συμπαθειο κιολας

καλα ναι το βασικο ειναι να μπορει να το φτιαξει καποιος ευκολα.και απο την στιγμη που δεν υπαρχει καν σε wiki τοτε δυσκολευουν πολλα.+ καταναλωση ρευματος+το κοστος ενος pc που οκ μπορει να ειναι πιο φτηνο απο cisco router.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...