Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σωστος για το Upnp.δεν πειραζεις κατι αλλο στο bit torrent η στο ρουτερ.στο router απλα θα κανεις port forward την θυρα που ειναι στο Mtorrent.δεν κλεινεις Nat ουτε κατι αλλο δεν κανεις enable disable

Για να μην παιζουν παρεξηγησεις, εγω στο bittorent εκανα disable το Upnp port mapping...

Καλα εκανα φιλε μου; ; ;

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για να μην παιζουν παρεξηγησεις, εγω στο bittorent εκανα disable το Upnp port mapping...

Καλα εκανα φιλε μου; ; ;

yes και το κανεις και στον ρουτερ γενικα αμα θες.

Δημοσ.

yes και το κανεις και στον ρουτερ γενικα αμα θες.

Εκανα ολα τα βηματα, και στο ρουτερ δημιουργησα Προώθηση Θύρας βαζωντας μονο το νουμερο της θυρας και την ip που εχω αυτην την στιγμη...

Υπαρχει καποια εφαρμογη να τσεκαρω αν δουλεψε...

Δημοσ.

με ανοιχτο το Mtorrent πας www.canyouseeme.org και κανεις τσεκ.

Success: I can see your service on ***.***.**.** on port (*****)

Your ISP is not blocking port *****

Φιλε μου να εισαι καλα...

Αν και εχω μια απορια ακομη: Με το port forwarding τι διαφορες θα παρατηρησω; ; ;

Δημοσ.

απο rapidshare και 10 αρχεια να βαλεις δεν νομιζω οτι εχεις παραπανω απο 10 connections οποτε δεν στεκει να πεσει αφου κατεβαζεις απο http.sto torrent τα connections ανοιγουν πολυ ευκολα αφου κατεβαζεις απο πολλους και οχι απο server.ειδικα αν υπαρχουν πολλους seeders θα βλεπεις 5 5 να ανοιγουν τα connections.αλλα για δοκιμασε με πολλα αρχεια να δουμε αν θα το κανει.upnp κλειστο να υποθεσω

Με 10 αρχεία στο rapidshare ψοφάει μετα απο κανα μισάωρο η σύνδεση και θέλει επαννεκίνηση το router για να επανέλθει πάλι.

Ενοίται upnp κλειστό πότε δεν παίζω με upnp

Δημοσ.

Success: I can see your service on ***.***.**.** on port (*****)

Your ISP is not blocking port *****

Φιλε μου να εισαι καλα...

Αν και εχω μια απορια ακομη: Με το port forwarding τι διαφορες θα παρατηρησω; ; ;

γενικα θεωρητικα καλυτερες ταχυτητες.πχ τωρα φερνω ενα παραδειγμα στο dc++ οταν εκανες port forward και οι αλλοι μπορουσαν να παρουν πιο ευκολα απο σενα αλλα μπορουσες να παρεις και απο active Και απο passive users.active ηταν μονο οσοι ειχαν κανει Port forward.αν δεν ειχες κανει μπορουσες να παρεις μονο απο τους passive αν θυμαμαι καλα.οποτε και εδω θα παρατηρησεις καλυτερες συνδεσεις σε peers κτλ.

Με 10 αρχεία στο rapidshare ψοφάει μετα απο κανα μισάωρο η σύνδεση και θέλει επαννεκίνηση το router για να επανέλθει πάλι.

Ενοίται upnp κλειστό πότε δεν παίζω με upnp

δεν θα πρεπε κανονικα.απο θεμα connections δεν προκεται να εχεις ανοιξει πολλα.να στο πω και αλλιως.καποτε κατεβαζα απο emule οταν οι γραμμες ηταν 2 mbit.εβαλα πανω ενα Linksys και το εσκιζα στα connections.100 connections περιπου με full download.2 Mbit γραμμη.το Linksys σκαλωνε επειδη δεν εχει αλλο bandwidth αλλα οταν τα εκλεινα επαιζε μια χαρα.το ρουτερ δεν μασουσε δηλαδη απλα κομπλαρε επειδη δεν ειχε αλλο bandwidth.με βαζεις τωρα σε πειραματισμο και δεν εχω κανα account rapidshare Κτλ για να δοκιμαζα να δω πως θα αντιδρασει το Thomson.αλλα σε thomson και σε torrent Που seedara κατεβαζα παλια δεν ειχα θεμα.το μονο θεμα ηταν με καποια firmware σε thomson που εκανε Reboot αλλα αφου το αλλαξα οκ.

Δημοσ.

γενικα θεωρητικα καλυτερες ταχυτητες.πχ τωρα φερνω ενα παραδειγμα στο dc++ οταν εκανες port forward και οι αλλοι μπορουσαν να παρουν πιο ευκολα απο σενα αλλα μπορουσες να παρεις και απο active Και απο passive users.active ηταν μονο οσοι ειχαν κανει Port forward.αν δεν ειχες κανει μπορουσες να παρεις μονο απο τους passive αν θυμαμαι καλα.οποτε και εδω θα παρατηρησεις καλυτερες συνδεσεις σε peers κτλ.

δεν θα πρεπε κανονικα.απο θεμα connections δεν προκεται να εχεις ανοιξει πολλα.να στο πω και αλλιως.καποτε κατεβαζα απο emule οταν οι γραμμες ηταν 2 mbit.εβαλα πανω ενα Linksys και το εσκιζα στα connections.100 connections περιπου με full download.2 Mbit γραμμη.το Linksys σκαλωνε επειδη δεν εχει αλλο bandwidth αλλα οταν τα εκλεινα επαιζε μια χαρα.το ρουτερ δεν μασουσε δηλαδη απλα κομπλαρε επειδη δεν ειχε αλλο bandwidth.με βαζεις τωρα σε πειραματισμο και δεν εχω κανα account rapidshare Κτλ για να δοκιμαζα να δω πως θα αντιδρασει το Thomson.αλλα σε thomson και σε torrent Που seedara κατεβαζα παλια δεν ειχα θεμα.το μονο θεμα ηταν με καποια firmware σε thomson που εκανε Reboot αλλα αφου το αλλαξα οκ.

Έχεις pm ;)

Δημοσ.

Καλημερα

Γραψε εδω spank επειδη το διαβαζω και εγω. Παντως η καθε συνδεση ακομη και http μπορει να περναει απο τουλαχιστον 10 εως 15 συνδεσεις. οταν κατεβαζεις full και εισαι τιγκαρισμενος, κανε ενα netsat -a να δεις ποσες συνδεσεις ειναι established. Παιζει ρολο και το λειτουργικο που εχεις. Αν μιλαμε για xp που δεν εχεις ανοιξει τις concurrent connections, εχει καποια λογικη αυτο. Μπορει να εχεις και θεμα malware που σου δημιουργει συνδεσεις. Το thomson τρωει πακετο στις πολλες συνδεσεις. Για το 585 μιλαω.

Δημοσ.

Θέμα malware δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση αφου 2 3 φορές την εβδομάδα κανω εναν έλεγχο και καθαρισμό , τώρα οσο για λειτουργικό εχω τα 7x64.

Το συγκεκριμένο ζήτημα με το πάγωμα της σύνδεση σε πολλά αρχεία ταυτόχρονα το ειχα και με αλλα router εκτος του vigor οπως ενα zyxel ενα usrobotics αλλα και ενα thomson παλαιότερα και με winxp οπότε ίσως να ειναι και το 6αρι προφίλ που παίζω στην forthnet που ειναι οριακό δεν ξέρω :unsure:

Πάντως επαναλαμβάνω οτι σε ενα αρχείο με full ταχύτητα της τάξεως των 2mb/s δεν έχει κανένα πρόβλημα μπορεί να ειναι up για μέρες , και αναφέρομαι σε rapidshare / hotfile / megaupload ktlp

Φαντάσου οτι με το zyxel παλίά επειδή ειχα συχνά πυκνά πρόβλημα έλεγα αντε να πάρω ενα cisco κάποια στιγμή με μεγάλη μνήμη να βρώ την υγειά μου γιατι μπουκώνει με τα πολλά connections

Δημοσ.

Καλημερα

Γραψε εδω spank επειδη το διαβαζω και εγω. Παντως η καθε συνδεση ακομη και http μπορει να περναει απο τουλαχιστον 10 εως 15 συνδεσεις. οταν κατεβαζεις full και εισαι τιγκαρισμενος, κανε ενα netsat -a να δεις ποσες συνδεσεις ειναι established. Παιζει ρολο και το λειτουργικο που εχεις. Αν μιλαμε για xp που δεν εχεις ανοιξει τις concurrent connections, εχει καποια λογικη αυτο. Μπορει να εχεις και θεμα malware που σου δημιουργει συνδεσεις. Το thomson τρωει πακετο στις πολλες συνδεσεις. Για το 585 μιλαω.

sta xp ετρεχες ενα αρχειο για να ανοιξεις παραπανω concurrent connections>και του ελεγες εσυ ποσες θες και εκανε καποια αλλαγη στην registry.απο την αλλη απο http σιγουρα θα εχει λιγοτερα connections πιστευω απο οτι με torrent>και οταν κατεβαζα full απο τορρεντ δεν ειχα θεματα να κολλαει το συμπαν η να θελει restart>δηλαδη απλα πηγαινα πιο αργα λογω οτι την πιταρα την γραμμη αλλα ανοιγαν κανονικα.και με thomson αυτα μια που ολα τα Last routers που εχω παρει ειναι thomson 780,787,784,585.το ιδιο και παλια με zyxel και Linksys.πραγματι το thomson μπορει να μπουκωνει σχετικα ευκολα αλλα δεν νομιζω οτι του ανοιξε και τα τρελα connections>και ουτε θα πρεπε να κολλαει.να πηγαινουν πιο αργα ναι να κολλαει δυσκολο.

Θέμα malware δεν υπάρχει σε καμία περίπτωση αφου 2 3 φορές την εβδομάδα κανω εναν έλεγχο και καθαρισμό , τώρα οσο για λειτουργικό εχω τα 7x64.

Το συγκεκριμένο ζήτημα με το πάγωμα της σύνδεση σε πολλά αρχεία ταυτόχρονα το ειχα και με αλλα router εκτος του vigor οπως ενα zyxel ενα usrobotics αλλα και ενα thomson παλαιότερα και με winxp οπότε ίσως να ειναι και το 6αρι προφίλ που παίζω στην forthnet που ειναι οριακό δεν ξέρω :unsure:

Πάντως επαναλαμβάνω οτι σε ενα αρχείο με full ταχύτητα της τάξεως των 2mb/s δεν έχει κανένα πρόβλημα μπορεί να ειναι up για μέρες , και αναφέρομαι σε rapidshare / hotfile / megaupload ktlp

Φαντάσου οτι με το zyxel παλίά επειδή ειχα συχνά πυκνά πρόβλημα έλεγα αντε να πάρω ενα cisco κάποια στιγμή με μεγάλη μνήμη να βρώ την υγειά μου γιατι μπουκώνει με τα πολλά connections

σου εστειλα Pm με τις υπολοιπες ερωτησεις για να κανουμε τις δοκιμες που θες με το καλο.οπως και με το vigor ειναι πολυ παραξενο και με το zyxel.πες οτι το thomson και το Usr μπουκωναν αλλα αυτα τα 2...cisco 400 eyropoula να δωσεις δεν αξιζει.και καμια 600αρια εχει στην ελλαδα το wi fi to 887.542 gia την ακριβεια

http://www.skroutz.gr/s/302236/Cisco-CISCO887W-GN-E-K9.html

το profile δυσκολο να φταιει αφου και εγω με 6 ειμαι αλλα αμα θες μου λες να το κανουμε 8 για δοκιμη να δεις.

Δημοσ.

Η cisco βγαζει home products απο 60 ευρω σε wir N τωρα πια, τα οποια ειναι και εξαιρετικα.

linksys και ας την έχει εξαγοράσει η Cisco :P

αλλο cisco με ενα cli 1000 σελιδες και αλλο Linksys (a division tis cisco που τα μισα χωρις custom firmware δεν εχουν καν cli).καμια σχεση καλως η κακως το ενα με το αλλο.το ενα ειναι ferrari to αλλο ενα golf volkswagen

γιατι εγω cisco cisco με 60 ευρω δεν εχω δει ποτε.τα πιο φτηνα μοντελα ειναι τα cisco 876 .κατι soho και small business 106 αν θυμαμαι καλα που ειχαν καμια 250+ με σχεση με τα 876 που εχουν 400+ δεν νομιζω να υπαρχουν καν.λεμε για cisco cisco οχι Linksys by cisco.οχι οτι ειναι ασχημα τα linksys αλλα δεν ειναι cisco.βεβαια και το cisco αν δεν ξερεις να το σεταρεις και να εκμεταλευτεις ολα αυτα που σου δινει δεν εχει νοημα αγορας.παρα πολλα τα λεφτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...