SPANK Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Καλημέρα Μπαίνω κατεθείαν στο θέμα Η γραμμή μου (forthnet) οσα χρόνια την έχω ειναι μια χαρά σταθερή χωρίς αποσυνδέσεις και συγχρονίζει ψηλά. Το μόνο θέμα που ειχα πάντα , παλαιότερα σε μεγαλύτερο βαθμό πλέον έχει στρώσει λίγο αλλα και πάλι κανει νερά ειναι οτι οταν κατεβάζω απο torrent η rapidshare με την full ταχύτητα μου περίπου 2.2 mb/s ενδέχεται να κολήσει η σύνδεση και να μην έχω internet και χρειάζεται ενα restart στο router για να επανέλθει. Αυτο μου το κάνει με διαφορετικά routers usrobotics . zyxel , draytek που έχω τώρα και οχι απαραίτηρα στον υπολογιστή μου αλλα και στο laptop. Είναι δηλαδή σαν να μπουκώνει η γραμμή επειδή τα " δίνει ολα " ορισμένες φορές και ψοφάει Παλαιότερα το έβλεμα με τα torrent πλέον με rapidshare , megaupload κτλπ , οχι σύχνα δηλαδή 3 4 φορές μεσα στον μήνα ενω παλιά με τα torrent δεν υπήρχε περίπτωσει να φύγω και να μην γυρίσω και να την βρώ κολλημένη την γραμμή Και σκέφτομαι εγώ μήπως ειναι λόγω του margin που παίζω 6 - 5 η δεν έχει σχέση δεν ειναι πλέον συχνό πρόβλημα γιατι όπως ειπα δεν το κάνει συνέχεια αλλα πάντα με απασχολεί τι μπορεί να ειναι οταν το κάνει. Στην αρχή λέω δεν έχει πολύ μνήμη το router μπουκώνει και για αυτο το κάνει αλλα δεν ειμαι σίγουρος.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα κάποια περίοδο.Σε άλλη εταιρία (hol),μόνο με rapid γιατί με torrents μας κόβει ταχύτητα η εταιρία.Κατέβαζα από 1,5 - 2.4 Mbps (είδα μέχρι 2.48!).Πιστεύω,όπως κι εσύ,πως "μπουκώνει" το router,σαν να μην μπορεί να "διαχειριστεί" το download. Υπάρχει όμως και μια μικρή παράμετρος : Χρησιμοποιούσα το jdownloader και συνέχεια όποτε έπιανε μεγάλες ταχύτητες τα έπαιζε.Όταν έβαλα to cryptload,μπορεί να μην είχα την ίδια απόδοση σε κατέβασμα,αλλά είχα μια σταθερότητα. Κάπου στην μέση είναι η αλήθεια.Κάποιος που γνωρίζει από τεχνικά θα μπορούσε να μας βοηθήσει.
Sarandis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Port forward στον torrent client εχεις κανει λογικα. Κλεισε το upnp απο router και client, εγω ετσι το διορθωσα.
fastarsolid Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Port forward στον torrent client εχεις κανει λογικα. Κλεισε το upnp απο router και client, εγω ετσι το διορθωσα. Μήπως μπορεις να το κανεις λιγο πιο αναλυτικό αυτό? Γιατί έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 στο ρουτερ αναλογα το μοντελο υπαρχει το Upnp.το κλεινεις αυτο. το κλεινεις καιαπο το mtorrent βεβαια.
jason_rethymno Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 εχω κ γω το ίδιο πρόβλημα .Εκανα αυτό που είπε o Sarandis αλλά τα ίδια. Καμμία λύση υπάρχει?
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2011 Και σκέφτομαι εγώ μήπως ειναι λόγω του margin που παίζω 6 - 5 η δεν έχει σχέση δεν ειναι πλέον συχνό πρόβλημα γιατι όπως ειπα δεν το κάνει συνέχεια αλλα πάντα με απασχολεί τι μπορεί να ειναι οταν το κάνει. Στην αρχή λέω δεν έχει πολύ μνήμη το router μπουκώνει και για αυτο το κάνει αλλα δεν ειμαι σίγουρος. αν και δυσκολο να φταιει το Margin θα μπορουσες η να το ανεβασεις με το dmt αν υποστηριζει το ρουτερ σου η να τους πεις να το πανε στο 8.το επομενο ακριβως βημα απο το 6 για να δεις αν γινεται Είχα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα κάποια περίοδο.Σε άλλη εταιρία (hol),μόνο με rapid γιατί με torrents μας κόβει ταχύτητα η εταιρία.Κατέβαζα από 1,5 - 2.4 Mbps (είδα μέχρι 2.48!).Πιστεύω,όπως κι εσύ,πως "μπουκώνει" το router,σαν να μην μπορεί να "διαχειριστεί" το download. Υπάρχει όμως και μια μικρή παράμετρος : Χρησιμοποιούσα το jdownloader και συνέχεια όποτε έπιανε μεγάλες ταχύτητες τα έπαιζε.Όταν έβαλα to cryptload,μπορεί να μην είχα την ίδια απόδοση σε κατέβασμα,αλλά είχα μια σταθερότητα. Κάπου στην μέση είναι η αλήθεια.Κάποιος που γνωρίζει από τεχνικά θα μπορούσε να μας βοηθήσει. δεν ξερω αν δοκιμασες με αλλο ρουτερ διοτι μερικα που δινουν ειναι σαπιδια εκ γενετης οποτε....και επισης κολλαει η γραμμη?αμα τα κλεισεις ολα δεν επανερχεται μετα απο λιγο?? Port forward στον torrent client εχεις κανει λογικα. Κλεισε το upnp απο router και client, εγω ετσι το διορθωσα. πολλοι δεν κανουν Port forward alla ας το γραψουμε εδω οτι οποιος θελει να κανει παει www.portforward.com Πολλοι εχουν ανοιχτο το upnp οποτε τους ανοιγει το port αυτοματα και δεν κανουν port forward μετα Μήπως μπορεις να το κανεις λιγο πιο αναλυτικό αυτό? Γιατί έχω και εγώ παρόμοιο πρόβλημα www.portforward.com για να κανεις port forward δηλαδη να ανοιξεις τις θυρες που πρεπει και το upnp θα το βρεις καπου μεσα στον ρουτερ σου και το κλεινεις.αναλογως το ρουτερ θα ειναι και σε αλλη καρτελλα.μπορεις να δεις και στο Manual επειδη θα γεμισουμε posts συνεχιζω με pm γραφετα και εδω για να τα βλεπουν και αλλα ατομα και ας γεμισει.σκοπος ειναι να δουν ολοι τι μπορουν να δοκιμασουν και πως λυθηκε με εναν τροπο οι παραπανω οπως και οδηγιες πως να κανουν οτι πρεπει. εχω κ γω το ίδιο πρόβλημα .Εκανα αυτό που είπε o Sarandis αλλά τα ίδια. Καμμία λύση υπάρχει? με αλλο ρουτερ εσυ δοκιμασες?εταιρεια?και οπως εγραψα κολλαει τελειως ?επανερχεται μονο του αμα περιμενεις??/ και προσοχη μην ξεχνατε το seed γιατι εκει αμα κανει full seed εστω και αμα δεν κατεβαζετε θα σουρνεται το συμπαν αμα το seed ειναι στο max.
jason_rethymno Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 παεί κ σήμερα με γ****σαν 56 αποσυνδέσεις σε μία μέρα.Αλλη εταιρία όχι δεν έχω δοκιμάσει.Μόνο ΟΤΕ .Ουτε ρουτερ άλλο έχω δοκιμάσει.Τις περισσότερες φορές επανέρχεται μόνο του.στις 30 φορές δλδ τη μία θα πρέπει να το κάνω ρεσταρτ το ρουτερ χειροκίνητα
rfc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημερα Spank? α) Ποσες συνδεσεις εχεις στο torrent client? β) Για τι λειτουργικο μιλαμε? γ) Στο μτορρεντ εχεις πειραξει καθολου τις ρυθμισεις στο misc.?
poulinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 παεί κ σήμερα με γ****σαν 56 αποσυνδέσεις σε μία μέρα.Αλλη εταιρία όχι δεν έχω δοκιμάσει.Μόνο ΟΤΕ .Ουτε ρουτερ άλλο έχω δοκιμάσει.Τις περισσότερες φορές επανέρχεται μόνο του.στις 30 φορές δλδ τη μία θα πρέπει να το κάνω ρεσταρτ το ρουτερ χειροκίνητα επειδη εχουμε χαθει λιγακι.εσενα κανει αποσυνδεσεις?κολλαειτο ιντερνετ οταν κατεβαζεις τορρεντ?σβηνει καποιο λαμπακι?επανερχεται μονο του αφου κλεισεις τον torrent clietn??τι ρουτερ εχεις? Καλημερα Spank? α) Ποσες συνδεσεις εχεις στο torrent client? β) Για τι λειτουργικο μιλαμε? γ) Στο μτορρεντ εχεις πειραξει καθολου τις ρυθμισεις στο misc.? τωρα και για τον spank και για τον αποπανω μην αφηνετε να seedarei στο Full διοτι κοβει και στο down β.μην ανοιγετε 500 torrents μαζι και μην εχετε 500 connections. global maximum connection ειναι παρα πολλα τα 500+ που δινει το Mtorrent 200 ειναι μια χαρα.και στο global rate συνηθως τα ξετσεκαρω ολα αλλα σου κανει λιγο θεμα στο Limit tou upload.Πολλα connections σε asdl γραμμη απλα κανει χειροτερα τα πραγματα γιατι χανεις bandwidth που δεν φαινεται για τα Headers στα πακετα και για να μεινουν ανοιχτα τα connections Κτλ.
SPANK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Η αλήθεια ειναι οτι τώρα τελευταία για τα rapidshare κτλπ βάζω και κατεβαίνει 1 part μονο του καθε φορά και οχι 2 και 3. Με αυτον τον τρόπο παλι μου κατεβάζει με το full της σύνδεση αλλα δεν πέφτει ποτέ οπως πριν με 2 και 3 αρχεία ταυτόχρονα δηλαδή πιο πολλα connections. Τώρα για torrent δεν εχω πρόσφατη εικόνα μιας και τα εχω αφήσει αλλα φαντάζομαι παλι με τα connections εχει να κάνει
rfc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Βαλε το πολυ 200 connections και δοκιμασε να δεις αν πεφτει
mchls Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 για να κανεις port forward δηλαδη να ανοιξεις τις θυρες που πρεπει και το upnp θα το βρεις καπου μεσα στον ρουτερ σου και το κλεινεις.αναλογως το ρουτερ θα ειναι και σε αλλη καρτελλα.μπορεις να δεις και στο Manual Μια απορια off-topic: Για να κανω port forwarding: Το UPnP το απενεργοποιησα και στο ρουτερ και στο bittorent... Το NAT-PMP να το ενεργοποιησω ή να το απενεργοποιησω σε ρουτερ και bittorent αντιστοιχα ; ; ;
poulinos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2011 Η αλήθεια ειναι οτι τώρα τελευταία για τα rapidshare κτλπ βάζω και κατεβαίνει 1 part μονο του καθε φορά και οχι 2 και 3. Με αυτον τον τρόπο παλι μου κατεβάζει με το full της σύνδεση αλλα δεν πέφτει ποτέ οπως πριν με 2 και 3 αρχεία ταυτόχρονα δηλαδή πιο πολλα connections. Τώρα για torrent δεν εχω πρόσφατη εικόνα μιας και τα εχω αφήσει αλλα φαντάζομαι παλι με τα connections εχει να κάνει απο rapidshare και 10 αρχεια να βαλεις δεν νομιζω οτι εχεις παραπανω απο 10 connections οποτε δεν στεκει να πεσει αφου κατεβαζεις απο http.sto torrent τα connections ανοιγουν πολυ ευκολα αφου κατεβαζεις απο πολλους και οχι απο server.ειδικα αν υπαρχουν πολλους seeders θα βλεπεις 5 5 να ανοιγουν τα connections.αλλα για δοκιμασε με πολλα αρχεια να δουμε αν θα το κανει.upnp κλειστο να υποθεσω Μια απορια off-topic: Για να κανω port forwarding: Το UPnP το απενεργοποιησα και στο ρουτερ και στο bittorent... Το NAT-PMP να το ενεργοποιησω ή να το απενεργοποιησω σε ρουτερ και bittorent αντιστοιχα ; ; ; σωστος για το Upnp.δεν πειραζεις κατι αλλο στο bit torrent η στο ρουτερ.στο router απλα θα κανεις port forward την θυρα που ειναι στο Mtorrent.δεν κλεινεις Nat ουτε κατι αλλο δεν κανεις enable disable
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα