ababapanos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Ενδιαφέρομαι για αγορά μιας 3D τηλεόρασης στις 55 ιντσες μεχρι περίπου τα 2000 ευρω. Απο διάφορα που διαβάζω για passive vs active κλείνω προς το passive, και ειμαι ανάμεσα σε αυτα τα 3 μοντελα της LG. Τα LG 55lw4500 vs 55lw5500 vs 55lw650 Εχω κάποιες απορίες και θα ηθελα απο τους γνώστες να μου απαντουσαν αν ειναι δυνατον για να κανω την σωστη επιλογη και να μην κλαιω μετα τα λεφτα μου.... 1) ποιες ειναι οι ουσιαστικες διάφορες μεταξυ των μοντέλων αυτών? μονο το smart tv και τα 200hz ? το smart tv της LG γενικα αξίζει? μπορεις να κατεβάσεις 3d υλικο demo κλπ? 2) Σε ενα βιντεο ειδα οτι υπαρχει κατι στο δτυλ σπο το χειριστήριο του Wii , που με τις κινήσεις του χεριού, επιλεγεις τα μενου κλπ.. Αυτο το αγοράζεις εξτρα? η σε πιο μοντέλο υπάρχει? 3)Με προβληματίζει η μείωση της ανάλυσης στο μισο στις pasive.. Αυτο ποσο εμφανές είναι? τοσο οσο οταν απο το SD πηγαμε στο ΗD? θα υπαρχει εμφανής διαφορα δηλαδη σε μια ταινία με υψηλή ανάλυση θα φαινοντε γραμμές? 4) Αυτο το firmware update που ανακοίνωσε η LG οτι θα δίνει 1080Ρ σε κάθε ματι ειναι οντως ετσι? εχι βγει? το εχει δοκιμάσει καποιος? Γιατι ειναι ο βασικός λογος που μεχρι τωρα προτιμω την LS650 απο την Lw5500 ευχαρηστω πολυ και συγνώμη για τις πολλες ερωτήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 http://www.skroutz.gr/s/324851/Panasonic-TX-P50VT30E-50.html?keyphrase=TX-P50VT30E θα λεγα να πας σε αυτη ειναι πιθανοτατα η καλυτερη τηλεοραση που κυκλοφορει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.