drntg Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 καλησπερα σε ολους θα ηθελα την βοηθεια σας. θελω να ξεκινησω να φτιαχνω εφαρμογες σε iphone απλα δεν ξερω απο που να αρχισω. θα μπορουσε καποιος/α να μου αναφερει τι ακριβως χρειαζεται να εχω και να γνωριζω ωστε να πετυχω τον στοχο μου? ευχαριστω
parsifal Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Τα παρακάτω παλαιότερα θέματα ίσως βοηθήσουν: iphone development απορίες... Πως μπορώ να κάνω ένα app για iphone?? Προγραμματισμός για iphone
kickeras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Χρειάζεσαι ένα mac, ενα apple developer id και το xcode που είναι το περιβάλλον ανάπτυξης. Προφανώς και μία συσκευή iphone. Αν έχεις συνηθίσει να δουλεύεις σε visual studio πάντως, ετοιμάσου για αρκετά καντήλια με το xcode .
drntg Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 οκ ευχαριστω για τις πληροφοριες. θα το ψαξω και αμα κολησω καπου ξαναρωταω.
Cygnus Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Για να μην ανοίξω άλλο θέμα θα ρωτήσω εδώ. Τα buttons με το βελάκι δεξιά όπως πχ το Developer στα Safari settings είναι UIButtons ή κάτι άλλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.