Προς το περιεχόμενο

Μερικοι καλοι λογοι για να ασχοληθω με Windows Pc (εχω Mac)

ThanosA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου φτανουν και μου περισευουν τα Mac ! Απλα ηθελα να παιξω λιγο με το Hardware πραγμα που δεν μπορω να κανω με Mac.

ηδη αναφερεις μονος σου, εναν πολυ βασικο λογο που πολυς κοσμος εχει windows και οχι mac!

ολοι, ειτε με mac, ειτε με win, ειτε με android, τα απλα βασικα πραματα, οπως ιντερνετ-youtube- μουσικουλα κλπ, τα κανεις ανετα! απο εκει και περα, εξαρταται απο την απασχοληση του καθενος.

Π.χ oi Gamers δεν θα χρησιμοποιησουν ποτε mac , γιατι πως θα παιζουν παιχνιδια?

αντιθετα καποιες ειδικοτητες οπως γιατροι, δικηγοροι κλπ, θα παρουν mac γιατι η Apple εχει αναπτυξει πολυ εξειδικευμενες εφαρμογες, τις οποιες τις περισσοτερες, νομιζω, τις παρεχει δωρεαν! ενω μια αντιστοιχη εφαρμογη σε windows κοστιζει καποιες χιλιαδες €!!

και δεν μιλαω γενικα και αοριστα. εχω παραδειγμα απο κολλητο μου ιατρο, που ηθελε ενα προγραμμα να δουλευει τις μαγνητικες τομογραφιες, το οποιο προγραμμα η apple το παρειχε δωρεαν με αγορα MAC, ενω στα WIN ηθελε καπου 4,000-4,500€ να το αγορασει!!!!!!!! ετσι "αναγκαστηκε" και εδωσε 2000 και πηρε και MAC και το προγραμμα!! ασε που της apple το προγραμμα ειναι πιο ευελικτο, απο οτι μου ειπε ο ιδιος που τα εχει δπουλεψει και τα 2...!

παντως αν θες να δοκιμασεις καποια Windows, δοκιμασε τα 7αρια. ειναι μακραν καλυτερο λειτουργικο και απο vista και απο ΧΡ! η ακομα πιο ευκολα, βαλε τα 7 πανω στα mac με vitual machine!

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αντιθετα καποιες ειδικοτητες οπως γιατροι, δικηγοροι κλπ, θα παρουν mac γιατι η Apple εχει αναπτυξει πολυ εξειδικευμενες εφαρμογες, τις οποιες τις περισσοτερες, νομιζω, τις παρεχει δωρεαν! ενω μια αντιστοιχη εφαρμογη σε windows κοστιζει καποιες χιλιαδες €!!

και δεν μιλαω γενικα και αοριστα. εχω παραδειγμα απο κολλητο μου ιατρο, που ηθελε ενα προγραμμα να δουλευει τις μαγνητικες τομογραφιες, το οποιο προγραμμα η apple το παρειχε δωρεαν με αγορα MAC, ενω στα WIN ηθελε καπου 4,000-4,500€ να το αγορασει!!!!!!!! ετσι "αναγκαστηκε" και εδωσε 2000 και πηρε και MAC και το προγραμμα!! ασε που της apple το προγραμμα ειναι πιο ευελικτο, απο οτι μου ειπε ο ιδιος που τα εχει δπουλεψει και τα 2...!

Στην ουσια,εδωσε τα μισα λεφτα για το προγραμμα που ηθελε και πηρε και ενα λαπτοπ/ντεσκτοπ δωρο!

Καλο deal!

Θα το'χω στα υπόψη!

Δημοσ.

εχω τα xp με parallels θα δοκιμασω και τα 7..

παντως αν θες να δοκιμασεις καποια Windows, δοκιμασε τα 7αρια. ειναι μακραν καλυτερο λειτουργικο και απο vista και απο ΧΡ! η ακομα πιο ευκολα, βαλε τα 7 πανω στα mac με vitual machine!

Δημοσ.

Όλα τα λειτουργικά καλά είναι, αρκεί να ξέρεις να τα χρησιμοποιείς. Αν εσύ την ελευθερία των windows της αξιοποιείς περνώντας ότι ανέμπιστο αρχείο με 2.002 cracks βρείς στο internet, δεν "φταίει η ms και τα τρύπια windows" :P

Δημοσ.

Τα Macs ειναι πολυ αξιοπιστα αλλα απευθυνονται σε επαγγελματιες,κυριως.Ισως και σε καποιους ερασιτεχνες που τους αρεσει να ασχολουνται με καποιες εφαρμογες.Αλλα για τον μεσο χρηστη και gamer υπαρχουν μονο τα windows.;)

Δημοσ.

Μα έχεις ήδη λόγο να ασχοληθείς με windows, αφού όπως λες θέλεις να παίξεις με hardware. Φτιάξε λοιπόν ένα PC για πειραματισμούς και κράτα το mac για τα υπόλοιπα. Τί σε νοιάζει πώς είναι τα windows, αφού απλά θέλεις να παίξεις;

Δημοσ.

Δηλαδη οποιος αγορασει MAC εχει μεσα επαγγελματικο προγραμμα για να δουλευει μαγνητικες τομογραφιες, ασχετα αν το χρειαζεται η οχι? Και δεν υπαρχει αντιστοιχο δωρεαν στα windows (ουτε σε Linux) παρα μονο επαγγελματικα των 4000 ευρω?

Ποιο ειναι αυτο το προγραμμα? μου κινησες την περιεργεια τωρα. Μηπως απλα το φιλος εψαχνε λογο να παρει MAC και δεν εψαξε αρκετα τις εναλλακτικες?

Δημοσ.

ηδη αναφερεις μονος σου, εναν πολυ βασικο λογο που πολυς κοσμος εχει windows και οχι mac!

ολοι, ειτε με mac, ειτε με win, ειτε με android, τα απλα βασικα πραματα, οπως ιντερνετ-youtube- μουσικουλα κλπ, τα κανεις ανετα! απο εκει και περα, εξαρταται απο την απασχοληση του καθενος.

Π.χ oi Gamers δεν θα χρησιμοποιησουν ποτε mac , γιατι πως θα παιζουν παιχνιδια?

Screenshot or never happened!

Απλά αυτό που λες δεν παίζει με την καμία.

Δημοσ.

Αλήθεια, τόσα λεφτά για ένα πρόγραμμα, νομίζω ότι δε παίζει, φυσικά ποτέ δεν είσαι σίγουρος!

Εξάλλου ένας μαγνητικός τομογράφος,δεν έρχεται και με τα δικά του προγράμματα?

Δημοσ.

τα windows 7 ειναι σουπερ σταθερα.με καλη συντηρηση απο τη στιγμη που τα εβαλα μεχρι τωρα ουτε ενα προβλημα δεν μου βγαλανε και εξακολουθουν να πηγαινουν σφαιρα.τωρα τι λογο θες να σου πουμε?τι τα θες τα windows?

Δημοσ.

Τα Macs ειναι πολυ αξιοπιστα αλλα απευθυνονται σε επαγγελματιες,κυριως.

επειδή από αξιοπιστία δεν βρίσκω διαφορές, νομίζω ότι ο επαγγελματίας θα προσέξει περισσότερο τι τον συμφέρει από τιμή (pc), από ποικιλία (pc), από εγγύηση (pc), από το τι έχει ο περισσότερος και υπόλοιπος κόσμος με τον οποίο θα συνεργαστεί (pc), διάρκεια ζωής (pc) (αν έχετε αντίθεση άποψη ανατρέξτε στα post του Haha πρώτα) και από ευελιξία σε αλλαγές και διορθώσεις hardware βλαβών (pc)...

το να ψάχνει κανείς (δεν το γράφω για σένα) μια δικαιολογία με την οποία θα πείσει τον εαυτό του να δώσει τα διπλά λεφτά για να έχει ένα υπερτιμημένο αλλά πανέμορφο αντικείμενο πάνω στο γραφείο του, δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό.

Δημοσ.

στα + ειναι οτι με το hardware που θα παιξεις θα αποκτησεις δυνατοτητες που το μακ δεν μπορει να φανταστει.

Στα + ειναι οτι μπορεις να βαλεις linuxακι και να καραγουσταρεις.

Στα + ειναι οτι μπορεις να βαλεις macintosh.

Στα + ειναι οτι μπορεις να παιζεις και κανα παιχνιδακι.

Στα + ειναι οτι πουλωντας το mac τσιμπας και κανα μηχανακι για να πηγαινεις με σουζα στην εθνικη :P

Στα + ειναι οτι δεν θα κιτρινιζει το μηχανημα σου.

+ ζητησες τα πλην τα ξερεις.

Δημοσ.

το hardware πλεον το εχουν και το παραεχουν μαλιστα!Η τσεπη μου δεν ξερω τι εχει

Linux δεν εχω δουλεψει καθολου ..Μετρανε?

Hackintosh θελω λιγο να ασχοληθω αλλα αποσο ξερω θελει αρκετη διαδικασια αλλα np

Παιχνιδακια περα απο RTS δεν παιζω και εχω και PS3 να αραχνιαζει..μονο bluray

Εχω και μηχανακι :P

και τα Mac εδω και καιρο ειναι αλουμινιο!Περα απο το macbook...

στα + ειναι οτι με το hardware που θα παιξεις θα αποκτησεις δυνατοτητες που το μακ δεν μπορει να φανταστει.

Στα + ειναι οτι μπορεις να βαλεις linuxακι και να καραγουσταρεις.

Στα + ειναι οτι μπορεις να βαλεις macintosh.

Στα + ειναι οτι μπορεις να παιζεις και κανα παιχνιδακι.

Στα + ειναι οτι πουλωντας το mac τσιμπας και κανα μηχανακι για να πηγαινεις με σουζα στην εθνικη :P

Στα + ειναι οτι δεν θα κιτρινιζει το μηχανημα σου.

+ ζητησες τα πλην τα ξερεις.

Δημοσ.

το hardware δεν το εχουν ουτε θα το εχουν εκτος αν θες να δωσεις 3000 ευρω για i5 cpu.

Το linux ειναι το τελειο OS διχως support απο εταιριες. η μερα με τη νυχτα δηλαδη.

εχω κανει hacintsoh πανω απο 4 συστηματα και ειναι αρκετα ευκολο αλλα δεν αξιζει αν δεν εχεις τα γκαφρα το ιδιο και τα μακ.

Παρε ενα wii γιατι σε κοβω τις παλιας σχολης.

Ναι αλλα αμα καπνιζεις μπροστα τους παυει να υφiσταται η εγγυηση :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...