ThanosA Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Καλησπερα.Ασχολουμε με Mac εδω και χρονια και εχω παρα πολυ καιρο να δοκιμασω Windows.Με το που βγηκαν τα vista βασικα πηρα Mac..Ε μου ειχαν βγαλει την πιστη.. Εχω βεβαια τα XP στον iMac γιατι τα χρειαζομαι για κατι στη σχολη μου.Αλλα τα πραγματα πως ειναι τωρα με τα βρωμοWindows? Eχετε να πειτε τιποτα υπερ?Γιατι με τα κατα γεμιζω 20 σελιδες!
Haldol Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Με τα Windows 7 τα πράγματα βελτιώθηκαν πολύ σε σχέση με τους προκατόχους τους. Βέβαια και πάλι θα χρειάζεσαι drivers (αν και πλέον εγκαθίστανται αυτόματα μέσω Windows Update) και φυσικά θα είσαι πιο εκτεθειμένος σε ιούς σε σχέση με το Mac OS (υπάρχει και μια διαφορά στο market share άλλωστε). Εάν δεν έχεις παράπονα από το Mac OS και δεν υπάρχουν εφαρμογές που χρειάζεσαι και δεν υπάρχουν διαθέσιμες / αντίστοιχες στο Mac OS, μην το κάνεις. Δεν θα κερδίσεις κάτι.
ThanosA Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Καλα να αφησω τον imac αποκλειεται..Απλα εψαχνα λογο να συνθεσω κανενα pc αλλα δεν μπορω να τον βρω ! Ισως για Hackintosh αλλα και παλι...Ποιο το νοημα!? Με τα Windows 7 τα πράγματα βελτιώθηκαν πολύ σε σχέση με τους προκατόχους τους. Βέβαια και πάλι θα χρειάζεσαι drivers (αν και πλέον εγκαθίστανται αυτόματα μέσω Windows Update) και φυσικά θα είσαι πιο εκτεθειμένος σε ιούς σε σχέση με το Mac OS (υπάρχει και μια διαφορά στο market share άλλωστε). Εάν δεν έχεις παράπονα από το Mac OS και δεν υπάρχουν εφαρμογές που χρειάζεσαι και δεν υπάρχουν διαθέσιμες / αντίστοιχες στο Mac OS, μην το κάνεις. Δεν θα κερδίσεις κάτι.
aledjo Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 εγω προσφατα δοκιμασα το αντιθετο. δοκιμασα mac δηλαδη. γνωμη μου ειναι οτι τα mac δεν αξιζουν μια μπροστα στα windows. με τα mac κανεις 100 πραγματα ενω με τα windows 156448451161161 πραγματα...
poulinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 ολα εχουν να κανουν με τι το θες.αν θες κατι generic τοτε πας σε windows αν θες πιο συγκεκριμενα σε mac.αν θες πιο free αγορα και να παιζεις και παιχνιδακια κτλ εκει windows.δεν θα εβρισκα καν λογο να συγκρινω pc vs mac.πιστευω οτι ειναι μη συγκρισιμα πραγματα για διαφορετικα ατομα και διαφορετικες χρησεις.
micos000 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μη βάζεις windows. Κάτσε εκεί που νιώθεις άνετα, δεν υπάρχει λόγος να το κουράζεις. Επίσης το θέμα σου είναι Νο1 για flame war.
filip123go Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Το θέμα είναι καθαρά τι ζητάς απ το μηχάνημα. Αν σε καλύπτει το παρόν σύστημα σου, μείνε εκεί. Αλλιώς ψάξε κάτι άλλο.
ektor7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Καλησπερα.Ασχολουμε με Mac εδω και χρονια και εχω παρα πολυ καιρο να δοκιμασω Windows.Με το που βγηκαν τα vista βασικα πηρα Mac..Ε μου ειχαν βγαλει την πιστη.. Εχω βεβαια τα XP στον iMac γιατι τα χρειαζομαι για κατι στη σχολη μου.Αλλα τα πραγματα πως ειναι τωρα με τα βρωμοWindows? Eχετε να πειτε τιποτα υπερ?Γιατι με τα κατα γεμιζω 20 σελιδες! Γιατί δε μας λες πρώτα εσύ μερικούς λόγους που θες να φτιάξεις pc με windows,δε σε ικανοποιούν πλήρως τα mac? Έτσι θα είναι πιο ξεκάθαρες και οι απαντήσεις που θα πάρεις! Eχετε να πειτε τιποτα υπερ?Γιατι με τα κατα γεμιζω 20 σελιδες! Και αφού έχει χρόνια να χρησιμοποιήσεις windows,πως μπορείς να ξέρεις τα κατά? Ας υποθέσουμε ότι φρόντισες και έμαθες τα κατά,για να γεμίζεις 20σελίδες, πως και δε έτυχε να μάθεις έστω κάποια από τα υπέρ? Eκτος αν οι πληροφοριοδότες σου, έχουν το τροποποιημένο apple-MG(Mac Gene) γονίδιο και τα εγκεφαλικά τους κύτταρα αναγνωρίζουν μονό τα θετικά της apple κ μονό τα αρνητικά όλων των άλλων!? Και μια άλλη εικασία είναι, ότι απλά τα windows δεν έχουν θετικά/υπέρ,μονο αρνητικά!? Εικασίες κάνω,δε ξέρω τι παίζει πραγματικά!
ThanosA Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μου φτανουν και μου περισευουν τα Mac ! Απλα ηθελα να παιξω λιγο με το Hardware πραγμα που δεν μπορω να κανω με Mac. Γιατί δε μας λες πρώτα εσύ μερικούς λόγους που θες να φτιάξεις pc με windows,δε σε ικανοποιούν πλήρως τα mac? Έτσι θα είναι πιο ξεκάθαρες και οι απαντήσεις που θα πάρεις! Η χρηση που κανω ειναι internet surfing,Starcraft 2,Xcode,μερικες φορες τον εχω σαν Media Center στο Home cinema,Photoshop πιο σπανια...Εεε αυτα πανω κατω..Δεν μπορω να πω πως μου ελειψαν τα Windows απλα ηθελα να ασχοληθω λιγο με το Hardware..
filip123go Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Η χρηση που κανω ειναι internet surfing,Starcraft 2,Xcode,μερικες φορες τον εχω σαν Media Center στο Home cinema,Photoshop πιο σπανια. Έδωσες 1000+ ευρώ για να κάνεις εργασίες που κάνει ένα pc των 500Ε..?? Για ποιον λόγο...? Κοίτα, το τι θα σου πούμε εδώ μέσα δεν έχει κ πολύ σημασία.. Αν είσαι fan boy της apple ότι και να σου πούμε για windows θα το θεωρήσεις κατά.. Αν πάλι δεν είσαι, αγόρασε ένα καλό μηχάνημα με 7ρια πάνω και θα μείνεις υπερ-ευχαριστημένος πιστεύω... Και ένα ακόμα θεματάκι που διαπιστώνω για άτομα που περνάνε από mac σε pc. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι βάζοντας pc, ξαφνικά θα τους είναι όλα τζάμπα...! Δεν είναι έτσι. Ναι, μπορείς να βρεις τα πάντα πειρατικά, αλλά μετά μην παραπονιέσαι ότι δεν είναι σταθερά η ότι κόλλησες ιό από κανένα κρακ που κατέβασες...!
ektor7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Εφόσον ο σκοπός σου είναι να παίξεις με τα hardware και όχι για να κάνεις τις δουλειές σου(της κάνεις στο imac),δε πιστεύω ότι πρέπει να σε απασχολεί ιδιαίτερα το λογισμικό που θα βάλεις! Αυτά που ζητάς και με τα xp που ξέρεις, μπορείς να τα κανείς! Αν το θες για παιχνίδια, καλύτερα βάλε τα 7! Κατέβασε τα και δοκίμαστα,δε χάνεις τίποτα! Έδωσες 1000+ ευρώ για να κάνεις εργασίες που κάνει ένα pc των 500Ε..?? Για ποιον λόγο...? Κοίτα, το τι θα σου πούμε εδώ μέσα δεν έχει κ πολύ σημασία.. Αν είσαι fan boy της apple ότι και να σου πούμε για windows θα το θεωρήσεις κατά.. Αν πάλι δεν είσαι, αγόρασε ένα καλό μηχάνημα με 7ρια πάνω και θα μείνεις υπερ-ευχαριστημένος πιστεύω... Δε πάει πάντα έτσι! Κάθε λογισμικό πιστεύω, έχει τη χάρη του!Εξαρτάτε από το καθένα,τι πραγματικά του αρέσει/ταιριάζει και σε ποιο περιβάλλον θέλει να κάνει τις δουλειές του, όσο απλές κι αν είναι!
alexzzz Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 πως ειναι τωρα με τα βρωμοWindows? μου αρέσει που του απαντάτε και σοβαρά...
ektor7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 μου αρέσει που του απαντάτε και σοβαρά... Δε κρατάμε κακία!
ThanosA Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 οκ ρε παιδια μην το παιρνετε πατριωτικα το θεμα!Ηθελα να μου πειτε μερικα υπερ αν υπαρχουν στην περιπτωση μου..That's all.. μου αρέσει που του απαντάτε και σοβαρά...
ektor7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 οκ ρε παιδια μην το παιρνετε πατριωτικα το θεμα!Ηθελα να μου πειτε μερικα υπερ αν υπαρχουν στην περιπτωση μου..That's all.. Εγώ δε μπορώ να σε βοηθήσω, γιατί δε χρησιμοποίησα ποτέ μου mac, ούτε κάτι άλλο που να έχει σχέση με την apple! Οπόταν δε μπορώ να συγκρίνω! Αλλά,3 χρόνια με Vista&7,δεν είδα μπλε οθόνη και ούτε είχα κάποιο πρόβλημα με ιούς! Τα 7 τα θεωρώ πολύ αξιόπιστα, σταθερά και σχετικά ελαφριά. Δεν τα βρήκα καθόλου πολύπλοκα και δύσκολα!Αν και χρειάζεται και λίγο ψάξιμο, αλλά υπάρχουν τόσες πολλές πηγές για να σε οδηγήσουν/βοηθήσουν! Εγώ τα βρίσκω υπεραρκετά για να καλύψουν όλες μου τις ανάγκες, εύκολα και γρήγορα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.