sotosmelvin Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Τώρα με τον καύσωνα,ο ανεμιστηράκι της ψύκτρας έχει αρχίσει να καλύπτει με τον θόρυβο του και την ηλεκτρική σκούπα της 5850. Επειδή δεν βλέπω πια στα ελληνικά μαγαζιά τις κλασσικές αξίες (noctua nf p12,scythe s-flex) θα ήθελα κάποια πρόταση και από σας.Το budget μου είναι ~10€.Αν είναι φθηνοί οι ανεμιστήρες ίσως πάω και σε push pull. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulchro Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Τώρα με τον καύσωνα,ο ανεμιστηράκι της ψύκτρας έχει αρχίσει να καλύπτει με τον θόρυβο του και την ηλεκτρική σκούπα της 5850. Επειδή δεν βλέπω πια στα ελληνικά μαγαζιά τις κλασσικές αξίες (noctua nf p12,scythe s-flex) θα ήθελα κάποια πρόταση και από σας.Το budget μου είναι ~10€.Αν είναι φθηνοί οι ανεμιστήρες ίσως πάω και σε push pull. Ο Arctic F12 PWM που εχω δεν ακουγεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotosmelvin Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Τον έχει όμως μόνο το Visionstudio και τα μεταφορικά του είναι η μισή του τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulchro Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Τον έχει όμως μόνο το Visionstudio και τα μεταφορικά του είναι η μισή του τιμή. Κατεβα στο hac στη στουρναρη κ παρτο στα 8 ευρω αν εισαι απο Αθηνα. Ειναι αθορυβος ειναι pwm τι αλλο θες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotosmelvin Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Κατεβα στο hac στη στουρναρη κ παρτο στα 8 ευρω αν εισαι απο Αθηνα. Ειναι αθορυβος ειναι pwm τι αλλο θες? Θα προτιμούσα να μου έφτιαχνε και φραπέ κάθε πρωί,αλλά δε μπρούμε να τα έχουμε όλα...ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulchro Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Θα προτιμούσα να μου έφτιαχνε και φραπέ κάθε πρωί,αλλά δε μπρούμε να τα έχουμε όλα...ε; Κοιτα αν εχεις μεγαλο ποτηρι βαλτον μεσα (φορα γαντια ομωσ δεν ξερω τι μπορει να γινει) πιστευω θα στον κανει καλο τον καφε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotosmelvin Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Κοιτα αν εχεις μεγαλο ποτηρι βαλτον μεσα (φορα γαντια ομωσ δεν ξερω τι μπορει να γινει) πιστευω θα στον κανει καλο τον καφε! Μπα δε φτάνουν τα rpm για να δημιουργήσει σωστό στροβιλισμό και να ανακατέψει σωστάτ τους κόκους.... Off the off topic τώρα, Η θα περάσω απο multirama extreme να πάρω τον arctic κάποια στιγμή ή θα παραγγείλω έναν gentle typhoon από eworld επειδή διαβάζω πολλά καλά πράγματα για αυτούς σε ocn και λοιπά φόρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paulchro Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μπα δε φτάνουν τα rpm για να δημιουργήσει σωστό στροβιλισμό και να ανακατέψει σωστάτ τους κόκους.... Off the off topic τώρα, Η θα περάσω απο multirama extreme να πάρω τον arctic κάποια στιγμή ή θα παραγγείλω έναν gentle typhoon από eworld επειδή διαβάζω πολλά καλά πράγματα για αυτούς σε ocn και λοιπά φόρα Μπουφετζης ειμαι ξερω τι σ λεω! (οντως δεν θα το χτυπισει καλα αλλα δεν πειραζεi) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μπα δε φτάνουν τα rpm για να δημιουργήσει σωστό στροβιλισμό και να ανακατέψει σωστάτ τους κόκους.... Off the off topic τώρα, Η θα περάσω απο multirama extreme να πάρω τον arctic κάποια στιγμή ή θα παραγγείλω έναν gentle typhoon από eworld επειδή διαβάζω πολλά καλά πράγματα για αυτούς σε ocn και λοιπά φόρα Το multirama extreme δεν έχει κλείσει; Έχω χάσει κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotosmelvin Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Το multirama extreme δεν έχει κλείσει; Έχω χάσει κάτι; Έχει στον Πειραιά στην Εθνικής αντιστάσεως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaRMaKhs Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Αν ειναι να ξεπερασεις το 10Ε κοιτα και τον Noiseblocker PL2 απο τις καλυτερες επιλογες fan δεν ειναι και τραγικη η διαφορα 13Ε εχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotosmelvin Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Αν ειναι να ξεπερασεις το 10Ε κοιτα και τον Noiseblocker PL2 απο τις καλυτερες επιλογες fan δεν ειναι και τραγικη η διαφορα 13Ε εχει Το θέμα είναι πως με ~15Ε παίρνω 2 fans σε push pull και ο noiseblocker βγαίνει τα ίδια με τα μεταφορικά.Πάντως μάλλον δεν θα πάρω κανέναν τελικά τώρα,επειδή θα φύγω για διακοπές αρκετά νωρίτερα.Θα τους πάρω το φθινόπωρο,είτε μαζί με mobo και έναν 8πήρυνο FX ή με μία gpu στα 28nm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mkekakis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Noctua έχει πάντα και όλα τα μοντέλα το Computer Data στους Αμπελόκηπους. Πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτα διαθεσιμότητα και τιμές. Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.