8anos94 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 τι ενοεις επαιξαν με κατι δεντρακια χχαχα ?
poulinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 στα 300 μετρα αποσταση ειχα και κατι κλαδια απο δεντρα και τα φυλλα τους αναμεσα οποτε δεν ηταν πληρης οπτικη επαφη εμενα.καθε εμποδιο σου κοβει σημα .και οκ οταν ειναι εμποδια σε μικρη αποσταση .στο χιλιομετρο που θες εσυ αμα εχεις εμποδια την εκατσες.
8anos94 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 χμμμ εχει κατι σπιτακια στη μεη δηλαδη αμα περναει θα περναει σε γωναει 1 μοιρας αλλα εχω αλλο ενα σπιτι που μπορει να μου δωσει ιντερνετ εκει ειναι πεντακαθαρα μονο αερας χααχαχ οκι βασικα αμα παω σε κανα καταστημα με ηλεκτρονικα ειδη δεν θα μου απαντισουν? η σε καποιο μαγαζι (ποιο ομως αχ00αχ0αχ)
poulinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 χμμμ εχει κατι σπιτακια στη μεη δηλαδη αμα περναει θα περναει σε γωναει 1 μοιρας αλλα εχω αλλο ενα σπιτι που μπορει να μου δωσει ιντερνετ εκει ειναι πεντακαθαρα μονο αερας χααχαχ οκι βασικα αμα παω σε κανα καταστημα με ηλεκτρονικα ειδη δεν θα μου απαντισουν? η σε καποιο μαγαζι (ποιο ομως αχ00αχ0αχ) ακομα και οι grid εχουν ενα φασμα καποιων μοιρων.θα μπορουσε να γινει και ενδιαμεσο Link.οχι δεν θα σου απαντησουν. για αυτο και σου ειπαν δες το Topic
8anos94 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 εε επιδης ειμαι λιγο ασχετος τι ενοεις ακομα και οι grid κατι να γινει καποιο ενδιαμεσο link?
poulinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 οπως θα δεις και στο Link που εβαλα και οι grid ειναι κατευθυντικες αλλα εχουν ενα ανοιγμα χ μοιρων που μπορουν να δωσουν σημα.μικρο μεν αλλα εχουν.β.αν λες οτι υπαρχει ενα ενδιαμεσο σπιτι αν δεν επιανε στο Km θα μπορουσες να σπασεις την αποσταση
8anos94 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 δηλαδη αν καταλαβα ενοεις να δινει απο το σπιτι αλφα μετα σε καπιο ενδιαμεσο σπιτι και μετα στο σπιτι βητα ?
poulinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 ναιεπειδη ειπες κατι για καποιο ενδιαμεσο σημειο.αυτο για περιπτωση αναγκης αμα δεν πιανεις direct στο τελικο σπιτι που θες.
8anos94 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 σε αυτη την περιπτωση τη παραπανω θα χρειαστω?
poulinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 εξτρα grid κεραιες κτλ κτλ.μια που θα πιανει απο το previous σπιτι μια που θα δινει στο επομενο.ελπιζω να μην χρειαστει.
8anos94 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 αμα τα κανω ολα αυτα θα πρεπει στο αλφα σπιτι να υπαρχει συνεχομενα ενα πς ανοικτο για να δινει το ιντερνετ?
kage Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 στο access point και να αλλαζει η κεραια επειδη ειναι 100 Mw δεν νομιζω να παιξει στο 1 km.επισης δεν ξερω αν οι καρτες της alfa γυρνανε σε access point.κατα τα αλλα ναι θες ειτε grid ειτε Panel κτλ κτλ.2000mw ειναι too much και κανονικα ειναι εκτος οριων οσο ξερω αλλα αυτο ειναι αλλο καπελο. δεν θα μπορουσε να βαλει απλα την αλφα+να στησει την κεραια προς στο σπιτι που δεν εχει ινετ και απλα να scannarei για το wifi του σπιτιου που εχει ινετ? υπαρχει καπου να λεει ποσα watt θελει μια κεραια 10-25dbi για να αποδωσει?τι τα βγαζουν τοσα πολλα mw!!(διαβαζω στο λινκ για το ubiquitι ,οτι ενας χρησιμοποιει λιγοτερα απο 400mw και πιανει 2,5κμ!!!) ta watt δουλευουν σε στυλ tv οσο μεγαλυτερο ενισχυτη τοσο καλυτερο σημα? -------------------------- @8anos αν εχεις σπιτι κοντα σου(γιατι δεν του πληρωνεις αν δεν εχει dsl?) αλλαζει το θεμα αλλα για αποσταση km,υποθετω πως θα πρεπει να στησεις την κεραια ή πιατο σε ταρατσα ή γενικα ψηλα ωστε να βλεπει το σπιτι στο κμ! ρωτα και στο awmn που ασχολουνται κυριως με τετοια δικτυα. δεν θα χρειαστεις pc απλα τις συσκευες(access point)να μενουν ανοιχτες. ρωτα στο τοπικ ubiquiti ή παρε τηλ. το μαγαζι που τα πουλαει για ινφο και αν σου πουν καλυπτεσε λογικα θα βρουν καποιον και να στο σεταρει.στην ουσια μου φαινετε απλα plug n play(σχεδον ετοιμο) σε αντιθεση με αυτα που λεμε εδω... το σιγουρο ειναι πως θα βρεις λυση.
poulinos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 δεν θα μπορουσε να βαλει απλα την αλφα+να στησει την κεραια προς στο σπιτι που δεν εχει ινετ και απλα να scannarei για το wifi του σπιτιου που εχει ινετ? υπαρχει καπου να λεει ποσα watt θελει μια κεραια 10-25dbi για να αποδωσει?τι τα βγαζουν τοσα πολλα mw!!(διαβαζω στο λινκ για το ubiquitι ,οτι ενας χρησιμοποιει λιγοτερα απο 400mw και πιανει 2,5κμ!!!) ta watt δουλευουν σε στυλ tv οσο μεγαλυτερο ενισχυτη τοσο καλυτερο σημα? αν κανει αυτο τοτε θα πιασει την alfa την κεραια η οποια θα πρεπει να ειναι σε access point γυρισμενη ad hoc.αλλιως θα επρεπε να βαλει κεραια και κατι να ενισχυσει λιγο το σημα στο ρουτερ του.τα οποια ρουτερ ειναι 100 mw Οποτε δεν νομιζω να καταφερει να δωσει στο Km με 100 Mw.τα πολλα Mw μπορει να εχουν 2χρησεις.η να στειλεις σε πολυ μεγαλη αποσταση η σε σπιτι αν δεν θες να βαλεις πολλα access points να βαλεις ενα πχ των 300 για καλυτερο σημα η οταν εχεις αρκετες απωλειες οταν εχεις ομοαξωνικα καλωδια splitter Πολλες κεραιες
8anos94 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 λοιπον εστειλα μηνυμα και στο σιτε που μου προτιναι ο kage αν μου απαντησουν θα το ανεβασω εδω να το δουμαι λογικα απο δευτερα θα απαντησουν σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις παιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.