Προς το περιεχόμενο

Gtx 480

Gongor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω τις αντιστοιχες σε gtx470, η asus ειναι λιγοτερο θερμη, λιγες παραπανω στροφες στον ανεμιστηρα. Λογικα το ιδιο θα ισχυει και στις 480. Κατα τ'αλλα η κλασσικη reference υλοποιηση ειναι οποτε απο επιδοσεις ειναι ιδιες.

Δημοσ.

gtx 480 > 6950 i guess... Είναι κοντά στις επιδόσεις με την gtx 570! Άρα ας πάρω την 480 ? !!

Είναι αρκετά μπροστά από την 6950... από ότι είδα σε διάφορα bench ... Το μόνο που μου δημιουργεί ενδοιασμούς, είναι το ότι είναι μεταχειρισμένη...

Δημοσ.

gtx 480 > 6950 i guess... Είναι κοντά στις επιδόσεις με την gtx 570! Άρα ας πάρω την 480 ? !!

Είναι αρκετά μπροστά από την 6950... από ότι είδα σε διάφορα bench ... Το μόνο που μου δημιουργεί ενδοιασμούς, είναι το ότι είναι μεταχειρισμένη...

καλυτερη και απο την 6970 ειναι ,αλλα ειναι θα εχεις ενα φουρνο στο pc σου :)

Δημοσ.

Μην λέμε ότι θέλουμε από την 6970 δεν είναι καλύτερη. Όχι βέβαια ότι είναι και πολύ χειρότερη.

Εγώ στην θέση σου θα ψαχνόμουν για μια 5870 που είναι στα ίδια παν-κατ με την GTX480 και την βρίσκεις με 150 εδώ στις αγγελίες (βρήκα 2-3 με ένα γρήγορο ψάξιμο). Και για να μην κάνω και διαφήμιση ένα παιδί εδώ την πουλάει τόσο και με απόδειξη αγορά Μαρ του 2010 που σημαίνει ότι είναι και εντός εγγύησης για κάμποσο ακόμα.

Και σίγουρα δεν θα έχεις πρόβλημα με θερμοκρασίες.

Δημοσ.

Βασικά σε περίπτωση που πάω για την gtx 480/5870 να κρατήσω τον core 2 duo e8400? Ή να πάω στον Q8200?

Δημοσ.

Με τον Ε8400 θα έχεις μεγαλύτερο bottleneck, που φαντάζομαι το περίμενες. Όχι ότι θα έρθει και καμιά καταστροφή πάντως αν σου λείπουν τα χρήματα τώρα

Δημοσ.

Με τον Ε8400 θα έχεις μεγαλύτερο bottleneck, που φαντάζομαι το περίμενες. Όχι ότι θα έρθει και καμιά καταστροφή πάντως αν σου λείπουν τα χρήματα τώρα

Οτι θα έχει καποιο bottleneck θα το έχει απλά αν ο 8400 κλοκαριστει αρκετά δεν νομιζω ότι είναι κατι σημαντικό.

Εγώ αυτή την στιγμή για το καλοκαιράκι έχω πεταξει την 5870 στο pc2 της υπογραφής και μέχρι στιγμής στα 1600Χ1200 δεν με έχει προδόσει σε κάνενα παιχνιδάκι της τελευταίας σοδιάς!!

Δημοσ.

Καλα εννοείται. Κι εγώ με 8400 είμαι στα 3.6 με 5850CF. Πρόβλημα δεν έχω στα games full detail, αλλά οι 5850 πίνουν καφεδάκι και ο 8400 βαριανασαίνει για να προλάβει :)

Δημοσ.

Τελικά τον έχασα τον q8200 , άρα θα πάω μάλλον στον q6600... Από ότι βλέπω πάντως ο Q6600 είναι καλύτερος σε κάποια sections του bench! Δεν έχουν και μεγάλες διαφορές έτσι?! Ένα 5% πάνω ο q8200?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...