salazar1991 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μολις εκανα format και εβαλα τα win7 SP1.Μετα απο λιγη ωρα παγωσαν τα παντα.Δε γινοταν να πατησω τπτ.Εκανα restart αλλα το ξαναεπαθε.Ενω πριν ετρεχα win7 δεν ειχα κανενα προβλημα.Τωρα ομως με το SP1 εχω το προβλημα.Επισης η cpu τρεχει αρκετα υψηλα ενω στις διεργασιες δε φαινεται να τρεχει κατι....Καμια βοηθεια??
Dbzakias2 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μολις εκανα format και εβαλα τα win7 SP1.Μετα απο λιγη ωρα παγωσαν τα παντα.Δε γινοταν να πατησω τπτ.Εκανα restart αλλα το ξαναεπαθε.Ενω πριν ετρεχα win7 δεν ειχα κανενα προβλημα.Τωρα ομως με το SP1 εχω το προβλημα.Επισης η cpu τρεχει αρκετα υψηλα ενω στις διεργασιες δε φαινεται να τρεχει κατι....Καμια βοηθεια?? και εμενα οταν εβαλα το sp1 αρχισε να μου βγαζει μπλε οθονες!
salazar1991 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Παιδια καμια βοηθεια??Το μοντελο του laptop ειναι Vaio VGN-FW41E
N0tisOO7 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μολις εκανα format και εβαλα τα win7 SP1.Μετα απο λιγη ωρα παγωσαν τα παντα.Δε γινοταν να πατησω τπτ.Εκανα restart αλλα το ξαναεπαθε.Ενω πριν ετρεχα win7 δεν ειχα κανενα προβλημα.Τωρα ομως με το SP1 εχω το προβλημα.Επισης η cpu τρεχει αρκετα υψηλα ενω στις διεργασιες δε φαινεται να τρεχει κατι....Καμια βοηθεια?? Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης κόλλησαν τα πάντα ή αφού μετά όταν τελείωσε και μπήκες στην οθόνη υποδοχής; Edit: Συγγνώμη για το λάθος μου, μπλε οθόνη δεν έγραφες, κοιτούσα άλλο thread και μπερδεύτικα.
salazar1991 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Λοιπον κατα την εγκατασταση δεν κολλησε..Επισης δεν βγαζει μπλε οθονη.Απλα κολλαει και δε γινεται να πατησεις κατι..
liopyr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Τσέκαρε για updated drivers (κυρίως σε κάρτα γραφικών) και πιθανό updated bios. Δοκίμασε και με procces explorer να δεις τι γονατίζει την cpu και δε φαίνεται στο task manager.
salazar1991 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Λοιπον εκλεισα την διεργασια mscorsvw.exe...Επισης εκανα unistall τον driver για το wireless(ειχε μπει μεσω του driver genius) και εβαλα αυτον που εχει στο site της sony.Για την ωρα φαινονται ολα καλα
liopyr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Driver ..genius. (NOT)! Ξύλωσέ το ..χθες. Η διεργασία που σκότωσες δεν είναι ύποπτη πάντως. Σύμφωνα με το παραπάνω link, τρέχει μία φορά μετά από κάθε install του netframework, μόλις τελειώσει την δουλειά της δε θα σε ξαναενοχλήσει.
salazar1991 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Το ξερω οτι δεν ειναι υποπτη αλλα μετα απο 2-3 μερες εξακολουθουσε να τρεχει οποτε την σταματησα.Για το driver genius εχεις δικιο..Μαλλον οι drivers που περασε μεσα δεν ηταν πληρως συμβατοι με το laptop μου.Thanks για την βοηθεια!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.