aleksios Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Παιδιά να ρωτήσω μόλις πήρα τον Phenom 2 x4 955 3.2ghz .Είχα 2gb μνημης kingston με ψυκτράκια. Μεσω bios αλλαζω την τιμη απο 200 σε 250 με αποτέλεσμα να πάει στα 4,07 GHZ άνετα. ΄Αλλαξα τις μνήμες και έβαλα δυο καινούργιες 2*2gb .Τώρα με το ζόρι παει 3,89 ghz.Τί παίζει?
d3m0n Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Αφού παίζεις με bus τότε ταυτόχρονα κλοκάρονται και οι μνήμες μαζί. Οπότε οι καινούργιες μνήμες που πήρες τώρα μάλλον δεν κλοκάρουν τόσο καλά οι προηγούμενες. Γιατί δεν παίζεις με τον πολλαπλασιαστή και παίζεις με bus;
ColdFusion Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 παιξε με τον πολλαπλασιαστη για αρχη μην ασχολεισαι με το fsb !
d3m0n Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Αφήνεις το bus σταθερό και απλά ανεβάζεις πολλαπλασιαστή και ανεβαίνει η συχνότητα, that's all.
aleksios Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μπορείς να μου πεις πως ανεβαζάζω τον πολλαπλασιαστή και απο που?Ειναι πιο σωστο έτσι δηλαδή απτο να ανεβάζω το bus?
cabdik Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 και πιο ευκολο.....!!!!! μπαινεις bios και βρισκεις και αλλαζεις τον multiplier (=πολλαπλασιαστης)!
aleksios Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Βρε παιδια να ρωτήσω παω στο multiplier και με το που το ανεβαζω μια επιλογή πάνω κανει επανεκκίνηση.Τι επιλογές εχω? Δηλαδη τοσο χαλια ειναι οι καινούργιες μνήμες που εβαλα?Με τις παλιες πήγαινα 4,0 Ghz άνετα.
karmen1983 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Βρε παιδια να ρωτήσω παω στο multiplier και με το που το ανεβαζω μια επιλογή πάνω κανει επανεκκίνηση.Τι επιλογές εχω? Δηλαδη τοσο χαλια ειναι οι καινούργιες μνήμες που εβαλα?Με τις παλιες πήγαινα 4,0 Ghz άνετα. Πες τις παλιές, πες τις καινούριες, πες μητρική και δώσε εικόνες από Bios να σε βοηθήσουμε. Ο νέος δεν είναι και πάντα πιο ωραίος από τον παλιό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.