Nemesis_rds Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα παίδες. Σήμερα πήρα το νέο μου λαπτοπ και νωρίς νωρίς εχω το πρώτο πρόβλημα. Ενώ το δούλεψα καμία δύο ωριτσες χωρίς κανένα πρόβλημα, έκανα ένα restart για να περαστούν κάποια updates και όταν έκλεισε και πήγε να ξανανοίξει κολλήσε σε μια μαύρη οθόνη. Το αφησα αναμμένο κανα μισάωρο, τπτ. Το έκλεισα και το.ανοιξα αφού είχε κρυώσει, πάλι τπτ. Με το που ανοίγει η μαύρη οθόνη. Τι παίζει; plz help!
tsourakis13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 το πρόβλημα είναι στην κάρτα γραφικών κατά 99%...έτσι νομίζω εγώ...ας εκφέρουν και οι "ειδικοί" την άποψή τους όμως...
Votritis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δεν νομίζω σε καινούριο λαπτοπ να κάηκε η κάρτα , θυμάσαι τι updates ήταν?........... Υποψιάζομαι λάθος bios update.
shodan Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Άρχισε απο τα κλασσικά, βγαλε φορτιστή και μπαταρία, κρατά πατημενο το power button για 5-10 δεύτερα βάλε πάλι μπαταρία και άνοιξε τον. Επίσης όσο χαζό κ αν ακούγεται αν έχεις εξωτερικό ποντίκι με καλώδιο αποσυνδεσε το (τον τελευταίο καιρο δυο διαφορετικά μηχανήματα hp αρνούνται να εκκινησουν με συγκεκριμένο ποντίκι). Sent from my iPhone4 using Tapatalk
Nemesis_rds Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Βρηκα τελικα τι εφταιγε χτες το βραδυ. Ηταν ο πομπος απο το ασυρματο ποντικι που ηταν συνδεδεμενος πανω. Αν ειναι δυνατον δλδ.. Τελωσπαντων. Ας ειναι αυτο το μονο του προβλημα. Ευχαριστω για τις απαντησεις σας παντως.
shodan Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Τώρα το είδα, τελικά το παθαίνουν και με ασύρματο ποντίκι; Περίεργα πράγματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.