chrisosfp488 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Ανοίγω php αρχεία με dreamweaver αλλά μου δείχνει μόνο τον κώδικα. Στην περιοχή "design" δε φαίνεται τίποτα. Τι πρέπει να κάνω;
Crawl_From_Death Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Ειναι πολυ λογικο να μην εχει τιποτα στο design σε περιπτωση που ολο το αρχειο σου ειναι κλεισμενο σε php tags
chrisosfp488 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Κάποιος μου είπε να κατεβάσω το easyphp και να κάνω parse τα αρχεία. Το κατέβασα αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω από κει και πέρα...
TheELF Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Τα php είναι βοηθητικά αρχεία/εντολές που δεν έχουν σχέση με το design λογικό είναι λοιπόν να μην σου βγάζει κάτι. Πες μας με ποιο πολλά λόγια τη θες να κάνεις.
chrisosfp488 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Έχω ένα php αρχείο το οποίο έχει ένα κλασσικό μενού και μερικές drop down λίστες σε php, αλλά δε μπορώ να τα δω εγώ...
SpirosLouis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 φίλε μου δεν γίνεται να δεις τίποτα μόνο με τον php κώδικα. (χοντρικά χοντρικά) Άλλο php και άλλο html. Η php είναι η γλώσσα η οποία παίρνει από την Database σου(του εκάστοτε server) τα αρχεία τα οποία θα φορτώσει. Εσύ για να δεις αποτελέσματα στο design σου θα πρέπει να έχεις μια database που να δίνει τα δεδομένα τα οποία η php αναζητεί και με την βοήθεια της css να τακτοποιήσει τα δεδομένα με χρώματα, στήλες, κουτιά κτλ.
chrism4111 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Για να τρέξεις το php αρχείο το οποιο προφανως εκτυπωνει (με echo , print) καποιο αποτέλεσμα κάποιας διαδικασιας θα πρεπει να εχεις compiler που μεταφράζει την PHP καθως και τις βιβλιοθήκες της PHP . Αρα κατεβασε τον XAMPP... Εγκατεστησε τον και μετα πηγαινε στο C://xampp/httpdocs φτιαξε έναν φάκελο ονομασε τον MyProject (η οπως αλλιως θες ) και μετα σε αυτον τον φάκελο δημιουργησε ενα αρχειο index.php Ανοιξε το αρχειο index.php και γράψε τον κώδικα PHP που θες. Αποθήκευσε το. Μετά τρέξε τον xampp απο το C://xampp/xampp_control.exe Και στο παράθυρο που θα σου εμφανιστεί κάνε Start την υπηρεσια Apache.. Μετα ανοιξε εναν Browser και στην διευθηνση πάτα localhost/MyProject/ Για να δεις αν ολα πανε εχουν γίνει σωστα στο index.php γραψε τον παρακάτω κωδικα και αποθηκευσε το <?php echo 'Good'; ?> Αν ο Browser σου βγάλει την λέξη good τοτε μπορεις να αρχήσεις να παίζεις με την PHP.... Δεν γνωρίζω εαν το Dreamweaver κάνει Compile τον Php κωδικα στον Design mode του . (Λιγο απίθανο μου ακούγετε να κανει κατι τέτοιο). Πάντα φιλικά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.