Προς το περιεχόμενο

Internet σε φυλάκιο...

Dimitris1948

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η μόνη λύση mobile internet, αν έχεις λαπτοπ δες κάτι τέτοιο www.vodafone.gr/portal/mobile-internet αν θες από κινητό με προπληρωμενα προγράμματα, η wind δίνει 200mb νομίζω με 5 εύρο και η what's up 120 ή 60 mb με 3 εύρο

Δημοσ.

εμεις στο φυλακιο ειχαμε 3 αλυτα προβληματα

τα ποντικια τα κουνουπια και το οτι αν δε τρωγοταν το φαι που μας εφερναν απο τη μοναδα μεναμε νηστικοι γιατι δεν εφερνε το ντελιβερι :mrgreen: :mrgreen:

ολα τα αλλα λυνονται οπως προειπε ο φιλος με ενα στικακι vodafone (δε σου προτεινω αλλη εταιρια......). αρκει να εχεις ενα λαπτοπακι ή νετμπουκ και να εχεις δικο σου στη μοναδα ή στην πυλη να σου λεει ποτε φευγει η εφοδος :-D :-D

Δημοσ.

Αν κ λίγο οφφ τοπικ...αυτό το πραμα γτ το μαγειρεύουν κ ξοδεύουν κ λεφτά ας πούνε εξ αρχης θα σας αφήσουμε νηστικους να μν κουράζονται κιόλας...ΕΛΕΟΣΣΣ...εμείς δεν είχαμε ποντίκια αλλά τα κουνούπια ήταν στουκας, τεράστια, αφού όταν σε τσιμπαγαν ποναγες, η μάνα μ κάθε μήνα με τις κούτες μ τα έφερνε τα fenistil

Δημοσ.

Προβλέπεται και επιτρέπεται να έχει κανείς Internet σε φυλάκιο ;

ούτε τα κινητά με κάμερα επιτρέπονται ...

πολλά πράγματα δεν προβλέπονται αλλα τα κάνουμε...

12 μηνων στρατιώτης και ποτε κανεις δεν μου κανε πρόβλημα για την κάμερα του κινητού... :whistle:

ευχαριστώ για τις απάντησης των υπολοιπων θα δω ποια με συμφέρει αν και δεν είναι πολλές η επιλογές (κύπριος είμαι και στην κύπρο υπηρετώ...)

Δημοσ.

Καλά τη διαφήμηση του ΟΤΕ(WTF??): Internet στο εξοχικό δεν την έχει δεί κανείς; :eek:

τo post μου λέει ότι είμαι από την κύπρο ΚΑΙ υπηρετώ στην κύπρο δεν το έχεις δει??

πολλά πράγματα δεν προβλέπονται αλλα τα κάνουμε...

12 μηνων στρατιώτης και ποτε κανεις δεν μου κανε πρόβλημα για την κάμερα του κινητού... :whistle:

ευχαριστώ για τις απάντησης των υπολοιπων θα δω ποια με συμφέρει αν και δεν είναι πολλές η επιλογές (κύπριος είμαι και στην κύπρο υπηρετώ...)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...