Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα κάρτας γραφικών-ανεμιστηρας

carlos6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα . Έχω ενα desktop 5ετιας και ο ανεμιστηρας που ειναι πανω στην κάρτα τους τελευταιους 2 μήνες κάνει έναν θόρυβο,και του εχω ρίξει και 2-3 μικρά χτυπηματακια γιατί ειναι σαν να βρίσκει καθώς γυρίζει πάνω σε κάτι , αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι προκαλεί τον θόρυβο. χτες και σημερα , το pc την μια μερα έκανε επανεκκίνηση μόνο του και μπυ ελεγε "το συστημα εχει ανανηψει" αλλα μετα σουλευε κομπλε,και δεν το ξαναέβγαλε ποτέ αυτο,και σημερα καθως ήταν ανοιχτος εγινε μάυτη η οθόνη με κόκκινες τελίτσες ,και φενόταν μόνο η γραμμή της έναρξης,και του έκανα εγω επανεκκίνηση και τώρα ειναι εντάξει. Βέβαια ο θόρυβος είναι μόνιμος.. τι να κάνω ???

Δημοσ.

θυμαμαι και βλέπω οτι είναι ATI αλλά που μπορώ να δω το μόντελο ? γιατι αυτο δεν το θυμάμαι...

Δημοσ.

Κατεβάζεις το gpuz, είναι απλό και δωρεάν προγραμματακι και το βρίσκεις πολύ εύκολα στο google!!!! Τρεξτο και θα δεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για την κάρτα γραφικών.

Δημοσ.

Κατεβάζεις το gpuz, είναι απλό και δωρεάν προγραμματακι και το βρίσκεις πολύ εύκολα στο google!!!! Τρεξτο και θα δεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι για την κάρτα γραφικών.

το εκανα ! ;)

post-197884-0-95011900-1310148562_thumb.gif

Δημοσ.

Το ιδιο προγραμμα δειχνει και θερμοκρασιες! Σε τι θερμοκρασιες ειναι η καρτα? Επισης με αυτο το προγραμμα μπορεις την καρτα να την στρεσαρεις!!! Οποτε αμα δεις οτι ζοριζεται φταιει η η καρτα, για δοκιμασε με αυτο το προγραμμα

http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/ οποτε το τρεχεις και σου δειχνει και τις θερμοκρασιες!! Επισης θα δεις αμα αλλιωνεται το χρωμα κτλ κτλ Το καλο ειναι οτι ειναι pcie και οχι agp, οποτε με πολυ λιγα χρηματα μπορεις να παρεις απ εδω μια μεταχειρισμενη

Δημοσ.

εκανα και αυτο για τις θερμοκρασιες .. το αλλο προγραμμα που μου ειπες,οταν ετρεξα το τεστ.αρχικα εβγαλε ερορ και μετα εβγαλε ενα μεγαλο "δαχτυλιδι" που γυριζε ,αλλα δεν καταλαβαινα τι κανει,εκει εγραφε temprature 0 vathmoi.. ara mporw na to xrhsimopoiw gia psygeio :P ..

post-197884-0-47067900-1310151585_thumb.gif

Δημοσ.

Καθάρισε την κάρτα από νυχτερίδες και αράχνες που πιθανόν θα έχει, μήπως και το ανεμιστηρακι της έχει πιάσει πουρί και κάνει αυτούς τους ηλίθιους θορύβους!! Επίσης άμα δεις οτι βγάζει κόκκινες γραμμες και τίποτα artifact σημαίνει οτι αργοπεθαίνει η καρτουλα. Κράτα την και οσο αντέξει! Απορια, παιχνίδια παιζει ακομα αυτή η καρτα? Να υποθέσω καινούργια όχι, οπότε πάρε καμιά μεταχειρισμένη, βρίσκεις με 30 40 ευρώ και καλές κάρτες, οπως 9600, 9800, 4850 απο ΑΤΙ., βρίσκεις αμα σε αφήσει χρόνους η δικιά σου.

Δημοσ.

Καθάρισε την κάρτα από νυχτερίδες και αράχνες που πιθανόν θα έχει, μήπως και το ανεμιστηρακι της έχει πιάσει πουρί και κάνει αυτούς τους ηλίθιους θορύβους!! Επίσης άμα δεις οτι βγάζει κόκκινες γραμμες και τίποτα artifact σημαίνει οτι αργοπεθαίνει η καρτουλα. Κράτα την και οσο αντέξει! Απορια, παιχνίδια παιζει ακομα αυτή η καρτα? Να υποθέσω καινούργια όχι, οπότε πάρε καμιά μεταχειρισμένη, βρίσκεις με 30 40 ευρώ και καλές κάρτες, οπως 9600, 9800, 4850 απο ΑΤΙ., βρίσκεις αμα σε αφήσει χρόνους η δικιά σου.

ετοιμαζω κηδεια δηλαδη... χαχα, οκ σε ευχαριστω πολύ !!! για να δουμε ποσο θα τραβηξει (ας κρατησει ομως 2 μερες ακομα γιατι διαβαζω και χρειαζομαι pc)

Δημοσ.

Μακάρι, φίλε μου, να σου αντέξει!!! Αλλά και άμα χαλάσει κοπάνα καμιά καλή κάρτα με 40 50 ευρώ να σαπίσεις στο παιχνίδι καλοκαιριάτικα!!! Καλό διάβασμα σου εύχομαι και καλά αποτελέσματα! Να υποθέσω φοιτητής είσαι B) !

Δημοσ.

Μακάρι, φίλε μου, να σου αντέξει!!! Αλλά και άμα χαλάσει κοπάνα καμιά καλή κάρτα με 40 50 ευρώ να σαπίσεις στο παιχνίδι καλοκαιριάτικα!!! Καλό διάβασμα σου εύχομαι και καλά αποτελέσματα! Να υποθέσω φοιτητής είσαι B) !

Σε ευχαριστω πολύ ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...