marvelakias Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 καλησπερα ενδιαφερομαι για 2.1 ηχεια για μουσικη κυριως.... ακουω πολυ rok-metal κ οταν θελω να χορεψω Hip hop θα θελα καποιος που ξερει πραγματηκα απο ηχεια να με βοηθησει να διαλεξω καποιο απο τα 3 SONY 2.1 SPEAKERS SRS-DB500G http://www.sony.gr/product/pas-home-multichannel/srs-db500#pageType=Overview δυνατοτητες κ τεχνικα χαρατκηριστικα) EDIFIER S530 GAMING 2.1 http://www.pc-centertinos.gr/el/offers/periferiaka/sound-systems/edifier-speakers-S530/ Creative GigaWorks T3 http://www.mgmanager.gr/product/19550/creative-gigaworks-t3-21-speaker.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 +1 Στα Edifier που εχουν πολυ καλους οδηγους και με τα tweeter τους θα βοηθησουν στις "ψηλες" της rock και metal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
etheo Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 +1 στα SRS-DB500G εκπληκτικός ήχος και απίστευτο μπάσο! με on board κάρτα ήχου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marvelakias Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 το sony etheo το ξερεις το εχεις δει απο κοντα? η απλα απο χαρακτηριστηκα μου λες οτι ειναι καλο ? μπορειτε να κανετε ενα v.s στα 3 μονταλα οποιος γνωρηζει ? με ενδιαφερει ποιο πολυ να εχει καθαρο κ ποιοτηκο ηχο παρα ενταση. ευχαρηστω για το ενδιαφερον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisv. Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δώσε όμως και έμφαση στο μπάσο!Σίγουρα θες να ακούς τις μπότες του Mc Brain...Και παίξε με τα Watt να δεις τι σε συμφέρει!Εγώ πριν κάνω το "home studio",είχα κάτι Logitech και ήταν φοβερά και είχα μόνο 100Ε!Πολύ καλά,αλλά ήταν 5.1.Σίγουρα όμως και άλλες επιλογές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marvelakias Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 το κακο ειναι πως δεν υπαρχει κανενα καταστημα που να τα εχει στημενα να τα δοκημασω να δω ποιο μαρεσει οιυτε σε ξεχωρηστα κ να τα εχουν στημενα να δω αν καποιο μου κανει τι να πω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisv. Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Ναι!Έχεις δίκιο σε αυτό.Ίσως απλά να μην δίνουν ιδιαίτερη σημασία, και να σου λέει απλά π.χ να πάρεις ένα σετάκι να κάνεις απλά την δουλεία σου.Πάντως σήμερα πήρε το μάτι μου στημένα κάτι ηχεία στο Πλαίσιο,αλλά απο μάρκα είναι βέβαια της TURBO-X...Τέσπα ρίξε και εκεί μια ματιά να δεις μήπως σε ικανοποιούν,αλλιώς η δική μου άποψη είναι να βάλεις κάποια κριτήρια.Τα δικά μου θα ήταν:Α)Τιμή, Β)Ισχύς(Watt),Γ)Συχνότητα που φτάνει(Freq),και ίσως το woofer του! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Παιδια καλησπερα δινω το ηχοσυστημα μου edifier s730d 2.1 ολοκαινουριο (ενα χρονο το χω) ειναι στις αγγελιες. Thnak you Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα