Προς το περιεχόμενο

Καλύτερο λειτουργικό για παιχνίδια;

kgian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τώρα που πήρα το καινούριο imac και σκοπεύω να παίξω κανένα παιχνιδάκι, ποιο λειτουργικό να εγκαταστήσω με το bootcamp, xp, vista ή 7;

Επίσης μια και θα έχω 4gb ram μήπως πρέπει να βάλω 64bit έκδοση; Θα είναι συμβατή με παιχνίδια όμως;;

Δημοσ.

εννοειται windows! τωρα αν θες περισσοτερο ταχυτητα αλλα με ελλειψεις (π.χ. direct x 11) βαζεις xp 64bit αλλιως βαλε τα 7 64bit που θα σου τα προτεινει ολο το φορουμ!

Δημοσ.

Με windows xp δεν θα εχεις περισσοτερη ταχυτητα με ολα τα παιχνιδια. Με το darkfall πχ θα χρησιμοποιειται μονο ο ενας πηρυνας αν εχεις διπηρυνο.

Δημοσ.

Με windows xp δεν θα εχεις περισσοτερη ταχυτητα με ολα τα παιχνιδια. Με το darkfall πχ θα χρησιμοποιειται μονο ο ενας πηρυνας αν εχεις διπηρυνο.

Που το εχεις διαβασει αυτο?

Δημοσ.

7 x64 χαλαρά. Δεν υπάρχει λόγος να πας στα XP (για τα Vista ούτε που το συζητάμε). Με τα 64άρια θα εκμεταλλευτείς πλήρως την μνήμη σου, ενώ θα μπορείς να προσθέσεις και επιπλέον.

Δημοσ.

Το μηχάνημα είναι i5 4πύρηνο. Άρα θα βάλω τα 7 64bit. Πιστεύω μέσα στην εβδομάδα θα το έχω στήσει και θα ξεκινήσω με crysis 2...

Δημοσ.

7 x64 χαλαρά. Δεν υπάρχει λόγος να πας στα XP (για τα Vista ούτε που το συζητάμε). Με τα 64άρια θα εκμεταλλευτείς πλήρως την μνήμη σου, ενώ θα μπορείς να προσθέσεις και επιπλέον.

Εμενα που εχει 8gb ram, μπορω να βαλω και επιπλεον μνημη ή δε μου χρειαζεται;
Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις ..όση μνήμη θες σε 64bit λειτουργικό, αλλά με τα σημερινά δεδομένα 8GB είναι υπέρ αρκετά για home user.

Από εκεί και πέρα δε μπορώ να σκεφτώ κανένα λόγο να μη προτιμήσει κάποιος σήμερα τα windows7.

Τα XPx64 είναι μακράν η χειρότερη λύση, είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει προβλήματα συμβατότητας με drivers ή και με παιχνίδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...