filip123go Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Σε καλύπτει στα πολύ βασικά... Ακόμα και σε τηλεόραση μεγάλη να το συνδέσεις για να δεις καμια ταινία full hd πιστεύω ότι θα έχεις κολλήματα... Για τι χρίση το θέλεις..?
marios32 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Η τιμή πλέον είναι 390.16 € + 89.74 € 23% ΦΠΑ = 479.90 €
adi32 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Σε καλύπτει στα πολύ βασικά... Ακόμα και σε τηλεόραση μεγάλη να το συνδέσεις για να δεις καμια ταινία full hd πιστεύω ότι θα έχεις κολλήματα... Για τι χρίση το θέλεις..? ιντερνετ office και καμια ταινια η τιμη 379 ειναι της προσφορας
dzerv Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Η τιμή πλέον είναι 390.16 € + 89.74 € 23% ΦΠΑ = 479.90 € http://www.e-shop.gr/newsletter/mail-110630.html Δές το απο εδώ ;-)
grmaster2 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μια χαρα ειναι τα παιζει ολα... μονο που κανει 480... στα 380 καλο ειναι παντως
marios32 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 http://www.e-shop.gr...ail-110630.html Δές το απο εδώ ;-) οκ τότε, δεν πάντως δεν είναι και τόσο καλή προσφορά όταν υπάρχει αυτό Lenovo
terry308 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 οκ τότε, δεν πάντως δεν είναι και τόσο καλή προσφορά όταν υπάρχει αυτό Lenovo Και απο ΜΑΓΑΖΙ οχι μαγαζακι πλεον... που φερνει παραεισαγωγης laptops ... Συμφωνω με το lenovo
greekparot Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Και απο ΜΑΓΑΖΙ οχι μαγαζακι πλεον... που φερνει παραεισαγωγης laptops ... Συμφωνω με το lenovo Το συγκεκριμένο λάπτοπ δεν είναι εισαγωγής, αλλα απο την Samsung Hellas. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω το πρόβλημα με την παραεισαγωγη. Εμένα με ενδιαφέρει να λειτουργεί το λάπτοπ και ας το φέρνουν απο Αμερική. Όλες οι εταιρείες σε καλύπτουν με εγγύηση. Πχ φίλος μου αγόρασε ο ίδιος λάπτοπ hp απο Αμερική & τα τίναξε ο σκληρός δίσκος. Η HP Hellas έστειλε κουριερ παρέλαβε το λάπτοπ κ του επισκευαστηκε δωρεάν. Με λίγα λόγια θέλω να πω μην έχουμε προκαταλήψεις απο που τα εισάγουν. Και απο εγγύηση καλυπτομαστε απο τον αντίστοιχο Έλληνα αντιπρόσωπο και ΦΠΑ δίνουμε στους 300!
terry308 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Όποιος έχει όρεξη ας διαβάσει Το laptop του θέματος είναι στην ημερήσια προσφορά του getitnow @399 (και με +19,9Ε +1 χρόνος από το getitnow) λάθος...
filip123go Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Όποιος έχει όρεξη ας διαβάσει ... Τα διαβάζουμε κ εδώ μέσα κάθε τόσο....
weather1967 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Το συγκεκριμένο λάπτοπ δεν είναι εισαγωγής, αλλα απο την Samsung Hellas. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω το πρόβλημα με την παραεισαγωγη. Εμένα με ενδιαφέρει να λειτουργεί το λάπτοπ και ας το φέρνουν απο Αμερική. Όλες οι εταιρείες σε καλύπτουν με εγγύηση. Πχ φίλος μου αγόρασε ο ίδιος λάπτοπ hp απο Αμερική & τα τίναξε ο σκληρός δίσκος. Η HP Hellas έστειλε κουριερ παρέλαβε το λάπτοπ κ του επισκευαστηκε δωρεάν. Με λίγα λόγια θέλω να πω μην έχουμε προκαταλήψεις απο που τα εισάγουν. Και απο εγγύηση καλυπτομαστε απο τον αντίστοιχο Έλληνα αντιπρόσωπο και ΦΠΑ δίνουμε στους 300! Συμφωνω οτι κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να ειναι απο την Samsung Hellas επειδη εχει Ελληνικα windows. Προσωπικά δέν προτιμώ παραεισαγωγή η notebook απο εξωτερικο γιατι δεν εχουν Ελληνικα windows καθως και Ελληνικο πληκτρολογιο. Τωρα για το θεμα της Εγγυησης σε παραεισαγωγης εχουν ακουστει πολλα,καλο ειναι πριν κανει καποιος αγορα απο εξωτερικο η παραεισαγωγης,να παρει ενα τηλεφωνο την Ελληνικη αντιπροσωπεια και να ρωτηση αν 100 % θά καλυπτεται απο την εγγυηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.