tmjuju Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Γιατί δε του το ζήτησες να στο δώσει εγγράφως ? Θα ήταν κορυφαίο trophy! Θα είχε σίγουρη θέση στις αστείες εικόνες εδώ και σε μύρια άλλα websites. Θα γινόταν διάσημος να του πεις
Luxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Απο απαντηση σε ενα forum : actually, yes! there was a writer for PC World or something who said he plugged a USB memory stick into a projector and transferred a virus from his laptop to the projector that way. Then he got a new laptop and got the virus from the projector onto his new computer. Τωρα τι ακριβως εννοει, δε καταλαβαινω..
LOULATRANS Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 δεν γινεται να εισεβαλε ιος σε κλειστο λειτουργικο........................ειδικα αν δεν εχει και πυλες εισοδου......μονο επαναπρογραματισμος και αυτο απο τις καταλληλες εισοδους
ntellos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 AΠΟ ΤΟ HDMI OUTPUT της κάρτας γραφικών πως διάολο θα μεταφερθεί ένας ιος; Μήπως τον επεξεργάστηκε και η gpu πρώτα; Στην θέση σου θα του έλεγα ότι κόλλησες ιό από το hdmi και πλέον όταν ανοίγεις την τηλεόραση σου πέφτουν τα γραφικά όπως στο matrix.
At0m0 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Στην wikipedia γράφει "The CEC allows HDMI devices to control each other when necessary and allows the user to operate multiple devices with one remote control handset." Θεωρητικά λοιπόν, ΑΝ... έχεις ένα μολυσμένο PC με κάποιον ιό που τον ενδιαφέρουν οι τηλεοράσεις και ο οποίος ξέρει να αναζητά να αναγνωρίζει και να "προγραμματίζει" κάποια χαρακτηριστικά της τηλεόρασης, μέσω CAC/HDMI, ενδεχομένως να υπάρχει η περίπτωση μια ωραία ημέρα να ανοίξεις την τηλεόραση και να έχει ρώσικο μενου, να εμφανίζει τα κανάλια στο karnavalistan, να δείχνει λάθος ώρα, να ανοίγει και να κλείνει (timers) μες τα μαύρα μεσάνυχτα κ.λπ., κ.λπ. Δηλαδή στην πιό "αθώα" περίπτωση ΙΣΩΣ κάποιος ιός να μπορείς να αλλάζει ρυθμίσεις στην TV σαν να ήταν "remote control". Το παραπάνω όμως σημαίνει ότι έχεις μολυσμένο PC και όχι TV. Απλά η TV είναι το θύμα. Τώρα ποιός θα κάτσει να φτιάξει κάτι τέτοιο... είναι άλλο θέμα
tarantules Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 παιδια μου το ειπε τεχνικος τηλεορασεων και θελω να ρωτησω αν ισχυει ή ελεγε μπαρουφες. "........οτι μπορει να μολυνθει το λειτουργικο της τηλεορασης απο ιο που εχει προσβαλει τον υπολογιστη οταν σε αυτον εχουμε συνδεσει την τηλεοραση απο την onboard καρτα γραφικων της μητρηκης με καλωδιο hdmi και μονο." ;;;;; Φίλε μου ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ με τη δική μου τηλεόραση.Στην αρχή μου εμφάνιζε σε τυχαία χρονικά διαστήματα μια λευκή μικρή μπίλια πάνω δεξιά.Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία όταν σιγά σιγά με τον καιρό άρχισε από μόνη της να κινείται πάνω κάτω.Μετά εμφανίστηκε και μια μπάρα στην κάτω πλευρά που πηγαινοερχόταν προσπαθώντας να ακολουθήσει την πορεία της μπίλιας.Τρομοκρατήθηκα! Την πήγα στον τεχνικό,την ακροάστηκε και το πρώτο πράγμα που με ρώτησε ήταν εαν την είχα συνδεδεμένη μέσω HDMI με το pc μου! Εκεί πραγματικά χέστηκα πάνω μου... Κόλησε ιό μου λέει και είναι από τους πιο δύσκολους να βγούν! Του έδινα αντιβίωση 3 φορές τη μέρα.Μια μετά τα πρωινάδικα, μια μετά τη μεσημεριανή ζώνη των kous-kous και μια μετά το δελτίο των 8 αλλά αυτό τίποτα! Δεν έλεγε να γίνει καλά.Την τελευταία εβδομάδα μου σήκωσε και πυρετό...Την πλάκωσα στους φιδέδες και στις κομπρέσες αλλά δεν είδα αποτέλεσμα. Τελικά αφού δεν έβγαλα άκρη με τον τεχνικό, την πήγα σε αυτόν εδώ το μάστορα όπου και μου τη διόρθωσε και βρήκα την υγειά μου!
therock Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Φίλε μου ακριβώς το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ με τη δική μου τηλεόραση.Στην αρχή μου εμφάνιζε σε τυχαία χρονικά διαστήματα μια λευκή μικρή μπίλια πάνω δεξιά.Δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία όταν σιγά σιγά με τον καιρό άρχισε από μόνη της να κινείται πάνω κάτω.Μετά εμφανίστηκε και μια μπάρα στην κάτω πλευρά που πηγαινοερχόταν προσπαθώντας να ακολουθήσει την πορεία της μπίλιας.Τρομοκρατήθηκα! Την πήγα στον τεχνικό,την ακροάστηκε και το πρώτο πράγμα που με ρώτησε ήταν εαν την είχα συνδεδεμένη μέσω HDMI με το pc μου! Εκεί πραγματικά χέστηκα πάνω μου... Κόλησε ιό μου λέει και είναι από τους πιο δύσκολους να βγούν! Του έδινα αντιβίωση 3 φορές τη μέρα.Μια μετά τα πρωινάδικα, μια μετά τη μεσημεριανή ζώνη των kous-kous και μια μετά το δελτίο των 8 αλλά αυτό τίποτα! Δεν έλεγε να γίνει καλά.Την τελευταία εβδομάδα μου σήκωσε και πυρετό...Την πλάκωσα στους φιδέδες και στις κομπρέσες αλλά δεν είδα αποτέλεσμα. Τελικά αφού δεν έβγαλα άκρη με τον τεχνικό, την πήγα σε αυτόν το μάστορα όπου και μου τη διόρθωσε και βρήκα την υγειά μου! Ωραιος ρε φιλε! Του μαστορα ομως πες τα!
At0m0 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Από μια πρόχειρη αναζήτηση στο "internet" προέκυψαν τα εξής: Για να γίνει το ζητούμενο - ιός σε TV από PC μέσω HDMI - πρέπει η κάρτα VGA να έχει υποστήριξη "HDMI-CEC". Το "HDMI-CEC" από όσο το έψαξα δεν το υποστηρίζει ούτε η nVidia ούτε η AMD-ATI. Κάποιος ( άσχετος; ) έγραψε ότι δεν το υποστηρίζουν γιατί πρέπει να πληρώσουν τα σχετικά δικαιώματα χρήσης και προφανώς να γίνουν οι VGA πιο ακριβές, για ένα χαρακτηριστικό που μάλλον δεν το ζητάει κανείς. Προφανώς αυτοί που φτιάχνουν ιούς δεν πληρώνουν πουθενά δικαίωματα και θα μπορούσαν να έχουν υλοποιήσει κάτι που να κάνει την δουλειά του "HDMI-CEC" (χλωμό αλλά λέμε τώρα). Για όσους τους ενδιαφέρει να κάνουν χρήση του "HDMI-CEC" από το PC τους, για οποιονδήποτε λόγο, υπάρχει μία (τουλάχιστον) λύση -> "HDMI-CEC to USB and RS-232 bridge/converter"
Ntinaras Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 επομενο σταδιο ιος στο καζανακι που οταν χεζεις αμεριμνος,ξαφνικα ριχνει το νερο με πιεση και σου πιτσιλαει με κατρουλιο τα κωλομερια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.