Προς το περιεχόμενο

ιος σε tv.

maik42

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μου το ειπε τεχνικος τηλεορασεων και θελω να ρωτησω αν ισχυει ή ελεγε μπαρουφες.

"........οτι μπορει να μολυνθει το λειτουργικο της τηλεορασης απο ιο που εχει προσβαλει τον υπολογιστη οταν σε αυτον εχουμε συνδεσει την τηλεοραση απο την onboard καρτα γραφικων της μητρηκης με καλωδιο hdmi και μονο." ;;;;;

Δημοσ.

Δεν ειναι τελειως απιθανο.

δηλαδη δεν ειναι και πιθανο.

στα σιγουρα μπορουμε να ξερουμε;

Δημοσ.

Θα πρέπει ο ιός να έχει γραφτεί για να τρέχει στο λογισμικό της τηλεόρασης. Απίθανο δεν είναι, αλλά δε νομίζω να έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο προς το παρόν.

Όσο όμως οι τηλεοράσεις γίνονται σαν Η/Υ κάτι θα δούμε, όπως είδαμε και στα κινητά.

Υ.Γ. Το με hdmi και μόνο που σου είπε δε μπορώ να το καταλάβω πάντως. Πιο εύκολο μου φαίνεται όταν συνδέεις usb στικ / σκληρό να δεις ταινίες πχ ή να κάνει αναβάθμιση του firmware τηλεόρασης.

Δημοσ.

Η τηλεοράσεις προγραμματίζονται από την usb και μόνο,θα πρέπει ο κατασκευαστής να έχει βάλει την δυνατότητα να δέχεται προγραμματισμό από το hdmi για να γίνει αυτό που λέει.

Και πάλι δηλαδή μόνο να φλασαριστεί με πειραγμένο firmware θα μπορούσε.

Τώρα να έπαθε ζημιά από το hdmi λόγου κάποιου προγράμματος στον Η/Υ και να σου το εξήγησε έτσι,άλλο αυτό, ναι μπορεί.

Δημοσ.

Ακουγεται πολυ κουλο. Μαλλον για εντυπωσιασμο στο ειπε. Αλλα το οτι οι τηλεορασεις ειναι πλεον ψηφιακες με πλακετες και επεξεργαστες ειναι αληθεια. Το πως θα τρυπωσει ομως ο ΙΟΣ και τι θα τροποποιει ειναι το ερωτημα.

Το να σουμβει ειναι κοντα στο απιθανο. Αλλα ναι ειναι και πιθανο. 0.00001% πιθανο αμα εννοεις αυτο.

Δημοσ.

δεν ξερω ρε παιδια τι να πω!!! ο τυπος επεμενε και μαλιστα οταν του εξεφρασα τις αμφιβολιες μου ηταν καθετος και κατηγορηματικος σ' αυτα που ελεγε.

Δημοσ.

Μαλλον για πλακα το ειπε η το επαιξε ξερολας

Δε νομιζω να εχει σχεση η εικονα και ο ηχος που μεταφερονται με το HDMI με προγραμματισμο συσκευης

Δημοσ.

πρωτη φορα ακουω να επικοινωνει η τηλεοραση μεσω hdmi με Pc για τετοια δουλεια

μαλλον μουφες λεει για να παρει πολλα λεφτα

Δημοσ.

δεν ξερω ρε παιδια τι να πω!!! ο τυπος επεμενε και μαλιστα οταν του εξεφρασα τις αμφιβολιες μου ηταν καθετος και κατηγορηματικος σ' αυτα που ελεγε.

Όταν ακούς τέτοιες "γενικότητες-αερολογίες" μην ντρέπεσαι να θίξεις τον εγωισμό του συνομιλητή σου... αλλά πάντα με το βαμβάκι. Του δίνεις το email σου και του λες οτι περιμένεις να σου στείλει κάποιο link από έγκυρο site που να περιγράφει κάτι σχετικό. Το ποιο πιθανό ειναι να μην λάβεις ποτέ email.

Δημοσ.

ιος σε τηλεοραση???πρωτη φορα το ακουο αυτο.τι αλλο θα ακουσουμε?τρομερη εντυπωση με κανει.

ισως και να εχει δικιο.τι να πω?τεχνικος ειναι για να του λεει και μαλιστα να ειναι και καθετος κατι θα ξερει :fear:

Δημοσ.

ιος σε τηλεοραση???πρωτη φορα το ακουο αυτο.τι αλλο θα ακουσουμε?τρομερη εντυπωση με κανει.

ισως και να εχει δικιο.τι να πω?τεχνικος ειναι για να του λεει και μαλιστα να ειναι και καθετος κατι θα ξερει :fear:

Ναι καλά, και μετά ξύπνησε ο τεχνικός

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...