netter Δημοσ. 26 Απριλίου 2003 Δημοσ. 26 Απριλίου 2003 Hello Insomniacs! Λοιπόν θέλω να βάλω σε έναν παλιό υπολογιστή(P3-550,256MB RAM) μου ένα DVD-ROM kai CD-r. To problem είναι ότι υπάρχει μία θεσούλα ελεύθερη στο mini case...ρα ουσιαστικά έχω 2 επιλογές 1.Να αγοράσω ένα combo DVD kai CD-R(έχω υπόψιν μου το μοντέλο της PLEXTOR PlexCombo 20x Write/10x Rewrite/40x Read/12x DVDread)me to μεινέκτημα τις μικρές ταχήτητες(και κάποιος μου είπε ότι χαλάνε σχετικά εύκολα αυτές οι συσκευές---αληθεύει???) 2.Na αγοράσω ένα DVD-ROM και ένα εξωτερικό CD-R(poio???--Στο ΠΛΑΙΣΙΟ βλέπω ένα τις IOMEGA...είναι καλό?)με σύνδεση USB2.0.(H mητρική μου δεν έχει θύρες USB2.0 αλλά θα πάρω PCI κάρτα με εξόδους USB2.0 άρα δεν θα υπάρχει πρόβλημα) Τι παίζει με τα εξωτερικά CD-R? (sorry αν έχει επαναληφθεί κάποιο παρόμοιo post) Μου έχουν πει(πάλι) ότι καίγονται πολύ εύκολα τα CD... Ti μου προτείνεται να κάνω?
FELIX Δημοσ. 26 Απριλίου 2003 Δημοσ. 26 Απριλίου 2003 giati na dwseis tosa xrhmata gia special syskeyes kai den perneis ena fthno megalytero case poy na xwraei ta apla cdr kai dvd??
netter Δημοσ. 26 Απριλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2003 Swstos file αλλά η μητρική που έχω (baby-AT) den νομίζω να μπορώ να την τοποθετήσω στα νέα towers (ATX) Kai άλλωστε δεν τίθεται θέμα χρημάτων...(για την ώρα δηλαδή...!)
dim_b Δημοσ. 27 Απριλίου 2003 Δημοσ. 27 Απριλίου 2003 Γιατί έχει μόνο μιά θέση ελεύθερη; Αν έχεις κάποιο CD-ROM μπορείς να το βγάλεις και να χρησιμοποιείς το DVD.
netter Δημοσ. 27 Απριλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2003 dim_b said: Γιατί έχει μόνο μιά θέση ελεύθερη; Αν έχεις κάποιο CD-ROM μπορείς να το βγάλεις και να χρησιμοποιείς το DVD. Μα εννοείται ότι θα βγάλω το CD-rom...kai επειδή θα το βγάλω θα έχω μόνο μια θέση free...Η άλλη είναι πιασμένη από panel της κάρτας ήχου...
grigas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2003 Επαναφέρω αυτό το "αρχαίο" θέμα γιατί είμαι σε παρόμοιο δίλημμα. Πρότίθεμαι να αγοράσω ένα εξωτερικό CDR για το laptop μου, το οποίο προς το παρόν διαθέτει μόνο DVD 8x. Είμαι μεταξύ των παρακάτω δύο.. ΙΟΜEGA 52x24x52x CDR IOMEGA 48x24x48x16x CDR/DVD COMBO. http://www.ebuyer.com/customer/products/index.html?action=c2hvd19wcm9kdWN0X292ZXJ2aWV3&product_uid=46429 http://www.ebuyer.com/customer/products/index.html?action=c2hvd19wcm9kdWN0X292ZXJ2aWV3&product_uid=51800 Τι μου προτείνετε?Η διαφορά τιμής είναι πολύ μικρή περίπου 20 EURO. Θα δω διαφορά στο ripping του DVD?Είναι ο μόνος λόγος για το οποίο το σκέφτομαι. Θα το συνδέσω με USB 2.0 με τιν αντίστοιχη PCMCIA που επίσης θα αγοράσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.