Προς το περιεχόμενο

Αbout external CD-R και COMBO DVD+CD-r...

netter

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello Insomniacs!

Λοιπόν θέλω να βάλω σε έναν παλιό υπολογιστή(P3-550,256MB RAM) μου ένα DVD-ROM kai CD-r.

To problem είναι ότι υπάρχει μία θεσούλα ελεύθερη στο mini case...ρα ουσιαστικά έχω 2 επιλογές

1.Να αγοράσω ένα combo DVD kai CD-R(έχω υπόψιν μου το μοντέλο της PLEXTOR PlexCombo 20x Write/10x Rewrite/40x Read/12x DVDread)me to μεινέκτημα τις μικρές ταχήτητες(και κάποιος μου είπε ότι χαλάνε σχετικά εύκολα αυτές οι συσκευές---αληθεύει???)

2.Na αγοράσω ένα DVD-ROM και ένα εξωτερικό CD-R(poio???--Στο ΠΛΑΙΣΙΟ βλέπω ένα τις IOMEGA...είναι καλό?)με σύνδεση USB2.0.(H mητρική μου δεν έχει θύρες USB2.0 αλλά θα πάρω PCI κάρτα με εξόδους USB2.0 άρα δεν θα υπάρχει πρόβλημα)

Τι παίζει με τα εξωτερικά CD-R? (sorry αν έχει επαναληφθεί κάποιο παρόμοιo post) Μου έχουν πει(πάλι) ότι καίγονται πολύ εύκολα τα CD...

Ti μου προτείνεται να κάνω?

Δημοσ.

Swstos file αλλά η μητρική που έχω (baby-AT) den νομίζω να μπορώ να την τοποθετήσω στα νέα towers (ATX)

Kai άλλωστε δεν τίθεται θέμα χρημάτων...(για την ώρα δηλαδή...!)

Δημοσ.

Γιατί έχει μόνο μιά θέση ελεύθερη; Αν έχεις κάποιο CD-ROM μπορείς να το βγάλεις και να χρησιμοποιείς το DVD.

Δημοσ.
dim_b

said:

Γιατί έχει μόνο μιά θέση ελεύθερη; Αν έχεις κάποιο CD-ROM μπορείς να το βγάλεις και να χρησιμοποιείς το DVD.

Μα εννοείται ότι θα βγάλω το CD-rom...kai επειδή θα το βγάλω θα έχω μόνο μια θέση free...Η άλλη είναι πιασμένη από panel της κάρτας ήχου...

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαναφέρω αυτό το "αρχαίο" θέμα γιατί είμαι σε παρόμοιο δίλημμα. Πρότίθεμαι να αγοράσω ένα εξωτερικό CDR για το laptop μου, το οποίο προς το παρόν διαθέτει μόνο DVD 8x. Είμαι μεταξύ των παρακάτω δύο..

ΙΟΜEGA 52x24x52x CDR

IOMEGA 48x24x48x16x CDR/DVD COMBO.

http://www.ebuyer.com/customer/products/index.html?action=c2hvd19wcm9kdWN0X292ZXJ2aWV3&product_uid=46429

http://www.ebuyer.com/customer/products/index.html?action=c2hvd19wcm9kdWN0X292ZXJ2aWV3&product_uid=51800

Τι μου προτείνετε?Η διαφορά τιμής είναι πολύ μικρή περίπου 20 EURO. Θα δω διαφορά στο ripping του DVD?Είναι ο μόνος λόγος για το οποίο το σκέφτομαι.

Θα το συνδέσω με USB 2.0 με τιν αντίστοιχη PCMCIA που επίσης θα αγοράσω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...