alexmm Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα σε όλους! Χρειάζομαι λοιπόν τη βοήθεια του κοινού για την αγορά ενός λάπτοπ που θα αντικαταστήσει το xps m1330 μου. Πρέπει να είναι 13.3 ίντσες, να "φοράει" τουλάχιστον i5, να έχει τουλάχιστον 4gb μνήμη και να μην ξεπερνάει τα 1000 ευρώ. Όπως βλέπετε δεν έχω τραβηγμένες απαιτήσεις, απλά το κομμάτι "13.3 ίντσες" της αγοράς είναι λίγο "πονεμένη ιστορία" απ'ότι έχω δει. Οποιαδήποτε πρόταση καλοδεχούμενη λοιπόν
impel123 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Κλύτερα να περιμενειες κανα 2μηνο να ρθουν οι καινουργιοι core i5.. Στις 13.3" επιλογές δεν έχεις πολλές επιλογές και θα λεγα να μην πας σε HP.. Οπότε εδω είσαι http://www.msystems.gr/index.php?category=1136&product=12141
ss13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα σε όλους! Χρειάζομαι λοιπόν τη βοήθεια του κοινού για την αγορά ενός λάπτοπ που θα αντικαταστήσει το xps m1330 μου. Πρέπει να είναι 13.3 ίντσες, να "φοράει" τουλάχιστον i5, να έχει τουλάχιστον 4gb μνήμη και να μην ξεπερνάει τα 1000 ευρώ. Όπως βλέπετε δεν έχω τραβηγμένες απαιτήσεις, απλά το κομμάτι "13.3 ίντσες" της αγοράς είναι λίγο "πονεμένη ιστορία" απ'ότι έχω δει. Οποιαδήποτε πρόταση καλοδεχούμενη λοιπόν Αυτό είναι κουτί !! http://www.msystems.gr/index.php?category=1136&product=12538
irahara Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Στην Ελλάδα δεν υπάρχει αλλά μπορείς να αγοράσεις το Asus U36JC από το εξωτερικό.
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Πήγαινε σε hp pro book ή toshiba tecra. Μάλλον pro book.
alexmm Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Στις 13.3" επιλογές δεν έχεις πολλές επιλογές και θα λεγα να μην πας σε HP.. Πήγαινε σε hp pro book ή toshiba tecra. Μάλλον pro book. Τελικά ψηφίζουμε "ναι" ή "όχι" για HP; Με περδέψατε ρε παιδιά! Το Vaio μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά έχω ακούσει πολλές ιστορίες τρόμου- μήπως έχουν αλλάξει προς το καλύτερο τα πράγματα; Το Asus φαίνεται πολύ καλό επίσης αλλά με ανησυχεί η μη διάθεση του στην Ελληνική αγορά. Το Dell ως 14άρι μου πέφτει λίγο μεγάλο, και για το Tecra.... δεν ξέρω τίποτα και πάω να γκουγκλάρω
impel123 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Εγω στα HP λέω οχι λογω προβληματων με την θερμοκρασια (κυρίως). Τα sony ειναι καλα, τι εχεις ακουσει? Βεβαια ενα παρομοιο sony 13.3 που εχει στο notebookcheck εχει χαλια οθονη. Οπότε ψαξτο ( http://www.notebookcheck.net/Review-Sony-Vaio-VPC-SB1Z9EB-Subnotebook.51214.0.html ) Πολύ καλες επιλογες ειναι και τα dell/toshiba.
alexmm Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2011 Εγω στα HP λέω οχι λογω προβληματων με την θερμοκρασια (κυρίως). Α, οκ, δε το γνώριζα. Τα sony ειναι καλα, τι εχεις ακουσει? Απλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα ειδικά για το service τους, αλλά μπορεί να κάνω λάθος φυσικά. Ευχαριστώ για το λινκ, θα το κοιτάξω Πολύ καλες επιλογες ειναι και τα dell/toshiba. Ναι, dell έχω και τώρα, και ήμουν ιδιαίτερα ευχαριστημένος κυρίως από την εξυπηρέτηση τους. Από το μηχάνημα όχι και τόσο καθότι η μητρική αλλάχτηκε 3 φορές μέσα σε τρία και κάτι χρόνια! Μπορεί βέβαι να έπεσα στην περίπτωση
martyras Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Παιδιά δεν θέλω συνέχεια να υποστηρίζω την HP αλλά τα νέα της μοντέλα με το Coolsense είναι αρκετά βελτιωμένα σε σχέση τα παλαιότερα, μην το γενικεύουμε ότι τα HP έχουν πρόβλημα με θερμοκρασία. To HP Pavilion dm4-2020en ανήκει στα νέα μοντέλα και το αντίστοιχο αμερικάνικο μοντέλο έχει καλές κριτικές - HP Pavilion dm4x. Δεν σου λέω να διαλέξεις HP, απλά μην το απορρήπτεις.
alexmm Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δεν έχω καμία εμπειρία καλή ή κακή με τα ΗΡ. Απλά ψάχνομαι....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.