Προς το περιεχόμενο

Αγορά λάπτοπ 13.3

alexmm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Χρειάζομαι λοιπόν τη βοήθεια του κοινού :-) για την αγορά ενός λάπτοπ που θα αντικαταστήσει το xps m1330 μου.

Πρέπει να είναι 13.3 ίντσες, να "φοράει" τουλάχιστον i5, να έχει τουλάχιστον 4gb μνήμη και να μην ξεπερνάει τα 1000 ευρώ.

Όπως βλέπετε δεν έχω τραβηγμένες απαιτήσεις, απλά το κομμάτι "13.3 ίντσες" της αγοράς είναι λίγο "πονεμένη ιστορία" απ'ότι έχω δει.

Οποιαδήποτε πρόταση καλοδεχούμενη λοιπόν

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Χρειάζομαι λοιπόν τη βοήθεια του κοινού :-) για την αγορά ενός λάπτοπ που θα αντικαταστήσει το xps m1330 μου.

Πρέπει να είναι 13.3 ίντσες, να "φοράει" τουλάχιστον i5, να έχει τουλάχιστον 4gb μνήμη και να μην ξεπερνάει τα 1000 ευρώ.

Όπως βλέπετε δεν έχω τραβηγμένες απαιτήσεις, απλά το κομμάτι "13.3 ίντσες" της αγοράς είναι λίγο "πονεμένη ιστορία" απ'ότι έχω δει.

Οποιαδήποτε πρόταση καλοδεχούμενη λοιπόν

Αυτό είναι κουτί !! :X

http://www.msystems.gr/index.php?category=1136&product=12538

Δημοσ.

Στις 13.3" επιλογές δεν έχεις πολλές επιλογές και θα λεγα να μην πας σε HP..

Πήγαινε σε hp pro book ή toshiba tecra.

Μάλλον pro book.

Τελικά ψηφίζουμε "ναι" ή "όχι" για HP; Με περδέψατε ρε παιδιά! :confused:

Το Vaio μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά έχω ακούσει πολλές ιστορίες τρόμου- μήπως έχουν αλλάξει προς το καλύτερο τα πράγματα;

Το Asus φαίνεται πολύ καλό επίσης αλλά με ανησυχεί η μη διάθεση του στην Ελληνική αγορά.

Το Dell ως 14άρι μου πέφτει λίγο μεγάλο, και για το Tecra.... δεν ξέρω τίποτα και πάω να γκουγκλάρω :-)

Δημοσ.

Εγω στα HP λέω οχι λογω προβληματων με την θερμοκρασια (κυρίως).

Τα sony ειναι καλα, τι εχεις ακουσει? Βεβαια ενα παρομοιο sony 13.3 που εχει

στο notebookcheck εχει χαλια οθονη. Οπότε ψαξτο

( http://www.notebookcheck.net/Review-Sony-Vaio-VPC-SB1Z9EB-Subnotebook.51214.0.html )

Πολύ καλες επιλογες ειναι και τα dell/toshiba.

Δημοσ.

Εγω στα HP λέω οχι λογω προβληματων με την θερμοκρασια (κυρίως).

Α, οκ, δε το γνώριζα.

Τα sony ειναι καλα, τι εχεις ακουσει?

Απλά δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα ειδικά για το service τους, αλλά μπορεί να κάνω λάθος φυσικά. Ευχαριστώ για το λινκ, θα το κοιτάξω

Πολύ καλες επιλογες ειναι και τα dell/toshiba.

Ναι, dell έχω και τώρα, και ήμουν ιδιαίτερα ευχαριστημένος κυρίως από την εξυπηρέτηση τους. Από το μηχάνημα όχι και τόσο καθότι η μητρική αλλάχτηκε 3 φορές μέσα σε τρία και κάτι χρόνια! Μπορεί βέβαι να έπεσα στην περίπτωση

Δημοσ.

Παιδιά δεν θέλω συνέχεια να υποστηρίζω την HP αλλά τα νέα της μοντέλα με το Coolsense είναι αρκετά βελτιωμένα σε σχέση τα παλαιότερα, μην το γενικεύουμε ότι τα HP έχουν πρόβλημα με θερμοκρασία. To HP Pavilion dm4-2020en ανήκει στα νέα μοντέλα και το αντίστοιχο αμερικάνικο μοντέλο έχει καλές κριτικές - HP Pavilion dm4x. Δεν σου λέω να διαλέξεις HP, απλά μην το απορρήπτεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...