Alchemist` Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα... Πήρα προχτές το Nexus S, και το χρησιμοποιώ συχνά για να μπώ στο ίντερνετ. Το πρόβλημα είναι ότι πολλές ιστοσελίδες με βάζουν αυτόματα στην "mobile" έκδοσή τους. Τα περισσότερα site, όπως και το ινσόμνια, έχουν την επιλογή "desktop site" που δίνει την δυνατότητα πλοήγησης στην σελίδα στην μορφή που θα την έβλεπα και από τον υπολογιστή. Κάποιες όμως, όπως η σελίδα Southparkstudios, δεν έχει κανένα τέτοιο κουμπί. Υπάρχει τρόπος να παρακάμψω αυτόν τον έλεγχο και να μπώ απευθείας στην κανονική ιστοσελίδα? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Moderators stormrain Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Aυτο που ειπε ο Pars. Να προτεινω (εντελως για την ιστορια βεβαια) να κατεβασεις και τον Dolphin Mini ο οποιος εχει by default την ρυθμιση user agent συν το θετικο πως κανει μικροτερη χρηση του downloaded data (βολευει αφανταστα αν εισαι σε 3g και/ή εχεις μικρο data plan).
parsifal Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Και ο Opera Mobile είναι καλή επιλογή νομίζω. "opera:config" στην address bar και κάπου έχει επιλογή για να κάνεις spoof το UA string.
Alchemist` Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Επιλογή user agent στις ρυθμίσεις του OS δεν βρήκα. Κατέβασα τον dolphin lite, και έβαλα το user αgent σε desktop. Στα περισσότερα site δουλεύει κανονικά και μου δείχνει την desktop έκδοση, αλλά σε κάποια πάλι δεν γίνετε τίποτα... Και συγκεκριμένα στο www.southparkstudios.com το οποίο και με καίει γιατί θέλω να βλέπω κάνα επεισόδιο on the go... Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος? Μήπως κάνω κάτι λάθος?
parsifal Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Βρήκα αυτό, λίγο παλιό το post βέβαια: South park studios allows you to load the full page. There should be a link to the full site at the bottom of the page. Δεν ισχύει; Για τσέκαρε προσεκτικά το περιεχόμενο της σελίδας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.