Προς το περιεχόμενο

"καθαρισμός" netbook

bosei

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω το netbook να είναι σαν να έχει περάσει από format γιατί σέρνεται απίστευτα...

Δεν θέλω να κάνω format επειδή δεν ξέρω (αλλά και πάλι στην ανάγκη άμα δεν υπάρχει λύση θα κάτσω να προσπαθήσω).

Αλλά και επιπλέον για format χρειάζεται να κάψω τα windows σε φλασάκι (αλλά δεν έχω το .iso των windows (είναι αυθεντικά).

Το netbook είναι το Toshiba NB200 με windows XP SP3

Δημοσ.

Λογικά θα πρέπει να σου έχει ένα κρυφό partition που επαναφέρει το netbook στην αρχική του κατάσταση (νομίζω πρέπει να πατήσεις το F4 μετά το POST). Εάν δεν σε νοιάζουν τα αρχεία που έχεις μέσα ή εάν το έχεις αποθηκεύσει αλλού, μπορείς να το δοκιμάσεις και να δεις αν βελτιώνεται η κατάσταση ή όχι.

Εναλλακτικά, αφαίρεσε ό,τι περιττά προγράμματα υπάρχουν και κάνε ανασυγκρότηση τον σκληρό δίσκο. Επίσης έλεγξε για ιούς/*ware.

Εγκατάσταση το CCleaner Portable για αρχή

Αφού είναι Portable δεν θέλει εγκατάσταση :Ρ

Επισκέπτης
Δημοσ.

Λογικά θα πρέπει να σου έχει ένα κρυφό partition που επαναφέρει το netbook στην αρχική του κατάσταση (νομίζω πρέπει να πατήσεις το F4 μετά το POST). Εάν δεν σε νοιάζουν τα αρχεία που έχεις μέσα ή εάν το έχεις αποθηκεύσει αλλού, μπορείς να το δοκιμάσεις και να δεις αν βελτιώνεται η κατάσταση ή όχι.

Εναλλακτικά, αφαίρεσε ό,τι περιττά προγράμματα υπάρχουν και κάνε ανασυγκρότηση τον σκληρό δίσκο. Επίσης έλεγξε για ιούς/*ware.

Σωστό το spoiler :lol:

Δημοσ.

Εγκατάσταση το CCleaner Portable για αρχή

Το έχω ήδη και κάνω τaκτικά καθαρισμός της registry και επίσης έχω απενεργοποιήσει όποια προγράμματα δεν χρειάζεται να ανοίγουν (μιλάμε για 15+ στο default)

Πάτησα F4 αλλά...τίποτα...επίσης έχω αφαιρέσει προγράμματα που δεν χρειάζομαι πλέον...αλλά και πάλι νομίζω υπάρχουν κάποια που μου φαίνονται άχρηστα αλλά δεν ξέρω άν πειράζει να διαγράψω...(άμα είναι θα ποστάρω φωτογραφία με τα προγράμματα)

Ανασυγκρότηση είχα κάνει πριν κανά 2μυνο αλλά μου είχε βγάλει ένα fail κατά την διαδικασία.

Δημοσ.

Νομίζω ότι το πιο δραστικό βήμα θα ήταν να κάνεις format. :devil:

Τώρα, καθώς περνάς "καθαριστικά" προγραμματάκια βλέπεις λίγο λίγο και καλυτερεύει η κατάσταση, οπότε στο τέλος μπορεί να θεωρείς ότι δεν έχεις κερδίσει και πολύ στην ταχύτητα.

Αντίθετα ένα φορμάτ μόνο καλό θα έκανε στην περίπτωσή σου. Και θα μάθαινες και πώς γίνεται. Ξανα:devil:

Δημοσ.

Νομίζω ότι το πιο δραστικό βήμα θα ήταν να κάνεις format. :devil:

Τώρα, καθώς περνάς "καθαριστικά" προγραμματάκια βλέπεις λίγο λίγο και καλυτερεύει η κατάσταση, οπότε στο τέλος μπορεί να θεωρείς ότι δεν έχεις κερδίσει και πολύ στην ταχύτητα.

Αντίθετα ένα φορμάτ μόνο καλό θα έκανε στην περίπτωσή σου. Και θα μάθαινες και πώς γίνεται. Ξανα:devil:

Το .iso των windows ξέρεις που βρίσκεται? (εννοώ είναι κάπου στον υπολογιστή?) γιατί αλλιώς πως θα κάνω το format δίχως τα windows?

Εκτός κι αν καταφύγω στην βοήθεια του "θείου". Αλήθεια ...σηκώνει windows 7 το netbook (Toshiba NB 200)?

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνω το netbook να είναι σαν να έχει περάσει από format γιατί σέρνεται απίστευτα...

Δεν θέλω να κάνω format επειδή δεν ξέρω (αλλά και πάλι στην ανάγκη άμα δεν υπάρχει λύση θα κάτσω να προσπαθήσω).

Αλλά και επιπλέον για format χρειάζεται να κάψω τα windows σε φλασάκι (αλλά δεν έχω το .iso των windows (είναι αυθεντικά).

Το netbook είναι το Toshiba NB200 με windows XP SP3

Τι pdf και τι antivirus έχεις επάνω ; :X

Δημοσ.

Τι pdf και τι antivirus έχεις επάνω ; :X

Antivirus έχω το Microsoft Security Essentials και για pdf χρησιμοποιώ Adobe Reader

Δημοσ.

Antivirus έχω το Microsoft Security Essentials και για pdf χρησιμοποιώ Adobe Reader

Βγάλε το adobe και βάλε αυτό που είναι είναι ελαφρύτερο

http://download.cnet.com/Foxit-Reader/3000-10743_4-10313206.html

χρησιμοποίησε αυτό

http://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html

για να το απεγκαταστήσεις !! :rolleyes:

Δημοσ.

Συγγνώμη, λάθος μου. Το F8 πρέπει να πατήσεις. Ρίξε μια ματιά εδώ.

Φίλε πολύ χρήσιμο link...θα δοκιμάσω αύριο και θα ενημερώσω αργότερα.

Δημοσ.

Δοκίμασα το link που μου έδωσες αλλά αναφέρεται σε svista...εγώ έχω XP και δεν μου έχει την επιλογή πάνω πάνω "repair your computer" αλλά έχει όλες τις άλλες.

Δημοσ.

Το .iso των windows ξέρεις που βρίσκεται? (εννοώ είναι κάπου στον υπολογιστή?) γιατί αλλιώς πως θα κάνω το format δίχως τα windows?

Εκτός κι αν καταφύγω στην βοήθεια του "θείου". Αλήθεια ...σηκώνει windows 7 το netbook (Toshiba NB 200)?

Μη διανοηθεις να βαλεις w7 σε νετμπουκ!Παρολο που λενε και λενε οτι ειναι ελαφρια που οντως ισχυει σε ενα βαθμο, για νετμπουκ μονο xp(αλλιως λινουξ).Εγω στο δικο μου εχω βαλει το mz tweak xp, που πραγματικα με εσωσε, ελαφριναν αρκετα τα windows και ειναι και ακινδυνο.Επισης εχεις σε ahci τον σκληρο απο το bios?

Δημοσ.

και εγω πιστευω πως το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι φορματ!!αλλα και παλι αν δεν θες να κανει μπορεις να δοκιμασεις!!!!

ccleaner οπως ειπες οτι το εχεις, spybot το antivirus Που ηδη εχεις ειναι ελαφρη και καλο επισης να καθαρησεις την εκκινησηνα μη φορτονει οτι ναναι!!!

να σβησεις οτι προγραμα δεν χρειαζεσαι και να κανεις ανασυγκροτηση και εκαθαριση δισκου τακτηκα!!!

μερικα απλα βηματακια να θα εισαι κομπλε!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...