Deo Domuique Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Επιτέλους... Εκτός από όμορφη σχεδίαση, επικεντρώνει στα βίντεο. Εύκολα παραβλέπεις το σύστημα σχολιασμών το οποίο κατάντησε το πιο ανόητο σε όλο το διαδίκτυο, λόγω περιεχομένου. Αν και η γενική σχεδίαση που εφαρμόζει, Gmail, Search Engine, Google+ είναι ακόμη πιο όμορφη/καθαρή και με λιγότερο στρογγυλοποιημένες άκρες.
Jason13 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 τους ξεθέωσαν τους γραφίστες τον τελευταίο καιρό εκεί στη Google... Να 'παιρνα και γω τον μισθο τους, και τον ωραιο χωρο που δουλευουν και ας δουλευα σαν σκλαβος για 2-3 μηνες
fragment_ Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 πολύ ωραίο έως γ*μ*το ... αλλά πολύ αντιγραφή από adobe γενικότερα...
Black Demis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 για μεγάλες αναλύσεις και γαμώ είναι σε netbook σκατά φαίνεται όμως χάνεσαι από το μέγεθος τον εικονιδίων
marios32 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 μου άρεσε πάρα πολύ, γενικά οι σχεδιαστικές αλλαγές που κάνει η google είναι τουλάχιστον φοβερές!
mainboardER Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 επιτελους! , αντε γιατι μεχρι τωρα ειχε μακραν το χειροτερο design απο ολες τoις σελιδες της google
andreapaog328 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 το channel μου φαινεται μουφα. στον player ολα οκ
hackerW32 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 μμ βαλανε και τα avatar διπλα σε καθε comment. ουτε εμενα μου πολυαρεσει το chanel .. ισως επιδι εχουμε συνηθίσει το κλασικο
mariosk89 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 ΤΕΛΕΙΟ!!!!! έχεο κάποια μικά bugs, αλλά φαντάζομαι η τελική του μορφή θα είναι καταπληκτική
weber122 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 καλο και βολικο φαινεται μεχρι στιγμης. για μικρες οθόνες φυσικα
darthinvader Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 mesa thinks that is very good οχι αληθεια ειναι πολυ ωραιο τουλαχιστον σε αναλυσης 1280 και πανω .
Dbzakias2 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 meesa lol may the force be with you! εμενα το channel μου μια χαρα ωραιοτατο ειναι (μαλλον επειδη εχω βαλει layout)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα